2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar cok teşekkür ederim hepinize. Çok şükür toparlandım daha sağlıklı düşünebiliyorum en azından. Sanırım doğduğundan beri alerjik olması , tek başıma olmam, okulun açılmasının verdiği stres , dişi falan derken birikmişlikle boşalmış oldum. Eşim normalde çok anlayışlı biri, dokuz buçuk aydır yemek yapmadım desem yeridir. Utusunu bile kendi yapar çoğu zaman ama işte birbirimize vakit ayiramayinca ister istemez soğukluk giriyor araya . Ama çok şükür bebeğimde gece uyanmalari dışında daha iyi artık. Sanırım ise başlamam da daha iyi hissettirdi. Bu arada kızım bı kaç adım atmaya bile başladı , anne deyişini duydum ya gerçekten daha güzel bir şey yokmuş. Diş bugdayimizi da yaptık 🥰
Maşallah çok güzelsiniz ❣️❣️❣️

Kızlar kızlar kızlar bebekle ilgili bişey yazmayı çok isterdim ama bu defa kişisel bi konu başıma çok kötü bi olay geldi nasıl atlatacağımı da bilmiyorum burada nasıl anlatacağımı da bilmiyorum 😞 bir rabia islam vakası gibiyim 🥲 çok kötü hissediyorum ama anlatamıyorum 😒 en iyisi susayım

Kızlar kızlar kızlar bebekle ilgili bişey yazmayı çok isterdim ama bu defa kişisel bi konu başıma çok kötü bi olay geldi nasıl atlatacağımı da bilmiyorum burada nasıl anlatacağımı da bilmiyorum 😞 bir rabia islam vakası gibiyim 🥲 çok kötü hissediyorum ama anlatamıyorum 😒 en iyisi susayım

Anlat canim biz dert dinlemeyi grup olarak severiz 😂😂😂😂

Anlat anlat burda Güzin abla çok elimizden geldiğince care oluruz

Noldu kuzum anlat derdine çare olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Gönder gelsin 😍😍

Ne güzel canım benim eşim beceremiyor maalesef ki banyo sonrası kızımı giydirmek çok zor hiç durmuyor huysuzlanıyor ben zor giydiriyorum masajını yapıp.. 😘 bir çözüm bulacağız artık kendimize göre ❤️🥰

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız nasıl oldunuz?

Canım ben 2 doz biontech oldum. İlk dozdan 1 hafta sonra grip gibi oldum boğazım falan şişti aile hekimim aşıdan dedi kızımın da tam diş çıkarma dönemine denk geldi o ateşli ben hasta zor olmuştu. Ama 2. Dozda hiç bir şey olmadı. Sağlık ocağındaki ebe ilk dozda hasta olan ikincide hasta olmuyor veya ilkinde olmuyor ikincide oluyor dedi. Tabi hiç olmayanlar da var bünye meselesi tamamen dedi. Bol vitamin alırsan arkasına takviye hiçbir şey olmuyor. Ebe ilk dozda 6 saat sonra sağ sonra emzir dedi ben hemen emzirdim. 2. Dozda da 3-4 saat sonra sağ emzir dedi ama ben yine hemen emzirdim. Annesütüdoktoru sayfasını ben de dgulkts dgulkts den öğrenmiştim aylar önce. Şimdi sürekli takipteyim. Aşı ile ilgili ilgili çalışmaları paylaşıyor sürekli direk emzirmekle ilgili bir problem yokmus hatta antikor geçiyormuş daha iyiymiş. Öneririm o sayfayı 🥰❤️😘
Tesekkur ederim canım biraz agır atlattık ama gecti çok şükür ❣️

Canım kötü bisey yoktur inşaAllah anlatmak istermısın merak ettik bizde 😒

Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettim 😞 çok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum 😞

Bacim sana çok iş dusuyor ozamn anneligi birak ona karşı arkadaş ol daha ipler elinizdeyken beraber vakit geçirin dışarı çık AVM filan alisveris bol bol konuş havadan sudan sohbet et kendi gençliğini anlat cilginliklarini istediklerini onun diline seviyesine in
Bak nasıl fark ediyor bide sanal arkadaşlık daha cazip geliyor benim 2 numara öyle gerçekte kimseyle gorusmez ama sanal dünyası çok geniş
Aynen sanalla sınırlı cok sukur simdilik.cikalim diyorum ama yok istemiyor surekli halsiz saglik ocaginda bi dr.anksiyete var demis tum belirtileri var anne diyor testleri yaptirdik ama hicbi sorun gorunmedi cok zormus cidden psikiyatriye gidelim diyorum istemiyor kimseye anlatmam ben diye

Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettim 😞 çok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum 😞
Cidden kotu olmus:KK43:bu erkeklere de hicbisey anlatilmiyor ki ortaligi ayaga kaldiriyolar.en azindan farketmen iyi olmus adamin tiniyetini s.siz .dikkatli olursun .araya mesafe koymaya calis bahaneler uydur bi araya gelmemek icin

Arada kalmak gercekten cok kötü . Eşine desen kıyamet kopacak emınım . Karsı taraf senı suclayacak . Rabbım yüreğine inşirah versın canım . 🤲🏻 Neysekı ayrı şehirlerdesıniz

Canım çok üzüldüm.
görüşmemek için bahaneler sok araya.
insanlar ne kadar kötü ne kadar iğrenç oldular yaaa!!

Ev sahibim yapti yapacagini kizlar.Bugun esiyle kizi geldi ekimin 15 ine kadar cikin diyolar:KK43:bebekle ben nasil ev bulacagim nasil toparlanacagim bi basima Allah yardimcim olsun
Dua edinde icimize sinen uygun fiyata bi ev bulalim hakkimizda hayirlisi:KK43:
Merhabalar
Durumu net bilmiyorum ama haklarınızı biliyorsunuz değil mi?
Gereken şartlar mevcut değilse çık demesinin bit hükmü yok

merhaba kızlar
Dün 9 ay kontrolümüz ve nimenrix aşımız vardı. 9165 gram 73 cm olmuşuz. 250 gram kadar almışız doktor biraz az dedi. Aşıda Allah’a şükür ateş ağrı yapmadı.
Maşallah benişine canım. Az olur mu yahu benim bebeğim 8200 gr ona bile az demedi doktor. Maşallah kuzuna 🧿

Ev sahibim yapti yapacagini kizlar.Bugun esiyle kizi geldi ekimin 15 ine kadar cikin diyolar:KK43:bebekle ben nasil ev bulacagim nasil toparlanacagim bi basima Allah yardimcim olsun
Dua edinde icimize sinen uygun fiyata bi ev bulalim hakkimizda hayirlisi:KK43:
İnşallah canım içine sinen bir yer bulursun be düşüncesiz insanlar var Allah çoçuklarının yüzü suyu hürmetine hemencecik halledersin inşallah

Ne insanlar var, zor bir durum canim. Esine soylesen bir dert soylemesen baska dert. Birseyleri bahane ederek sogut bence arayi, gorusmemeye calisin, esine de birseyler uydurman gerekecek. Eger esin asiri kizmadan anlayacak ve sadece uzak durabilecek biriyse anlatabilirsin de ama sinirle sonuclari kotu olur diyorsan baska sebepler one surerek uzak durmanizi saglaman lazim. Oyle bir sapikla ayni cati altina gelmeyin bir daha😔

X