2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettim 😞 çok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum 😞
Bence de bir bahaneyle görüşme

Amin kuzum inşallah hepimize şifa olsun. 😘 Şükür iyi kuzum benim kızım senin tatlış nasıl ❤️ kuzum benim kız emeklemek için yürümek için cabalamıyor yüzüstü yatırıyorum emeklemek için uğraşsın diye pat sırtüstü dönüyor hemen. Ama konuşmaya çok hevesli sürekli konuşmak için uğraşıyor taklit etmeye hevesli bizim yaptıklarımızı yapmaya çalışıyor. Taklit etsin diye önünde emekliyorum falan ama yemiyo 😅 belki senin cimcime de emeklemeye yürümeye heveslidir? Çocuktan çocuğa değişiyor ya. 😘❤️🥰

Ne güzel canım biz hala bir yöntem gelistiremedik. 😘
Çok şükür kuzum iyiyiz ama diş sıkıntılrıyla uğraşıyoruz kaç gündür uykusuzum hatırlamıyorum artık😓 Evet canım benim kızımda emekliyor ama konuşmaya hevesi yok zamanı gelince hepsi olur inşallah Allah sağlık versin kuzularımıza 😀
Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettim 😞 çok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum 😞
Geçmiş olsun canım😑 Bence ufak vurgularla rahatsız olduğum şeyler var falan şeklinde eşine söyle olmadı anlamadı hala ısrarla görüşme planları yapılırsa da anlat açık açık, ama kesinlikle bir daha aynı ortamda bulunma o sapıkla. O sapık bu durumu bile bile hala sessiz kaldığını görüştüğünüzü bi şeyin değişmediğini görürse farklı anlamlar çıkarır bu tipler böyle oluyor iyice yüz bulur başına bela olur olay farklı yerlere gider Allah korusun. Bir hata gördüğünüz anda kesin iletişimi, silin atın hayatınızdan. Sen kendini de geç minik kızın var birde bu sapıkların zihniyet bozuksa her açıdan bozuk oluyor.

İyi haftalar olsun kızlar
Birsey soracaktım bebeklerinize diş buğdayı yaptınız mı yada yapacak mısınız ben sadece annem ve kv ile yaptım diyorum birde evde dua okuruz komşulara dağıtırım da tarif nasıl acaba bilen var mı

Sözleşmeyi yenilememeniz salt kiracıya çık demek için yeterli değil aklınızda olsun. Kaldı ki sözleşme yenilenesin yenilenmesin herhangi bir işlem yapılmadığı takdirde kira sözleşmeniz 1 sene daha uzuyor. Yani şu an geçerli bir sözleşmeniz var
KatnissEverden KatnissEverden

Kizlar cok teşekkür ederim hepinize. Çok şükür toparlandım daha sağlıklı düşünebiliyorum en azından. Sanırım doğduğundan beri alerjik olması , tek başıma olmam, okulun açılmasının verdiği stres , dişi falan derken birikmişlikle boşalmış oldum. Eşim normalde çok anlayışlı biri, dokuz buçuk aydır yemek yapmadım desem yeridir. Utusunu bile kendi yapar çoğu zaman ama işte birbirimize vakit ayiramayinca ister istemez soğukluk giriyor araya . Ama çok şükür bebeğimde gece uyanmalari dışında daha iyi artık. Sanırım ise başlamam da daha iyi hissettirdi. Bu arada kızım bı kaç adım atmaya bile başladı , anne deyişini duydum ya gerçekten daha güzel bir şey yokmuş. Diş bugdayimizi da yaptık 🥰
Maşşallah size çok güzelsiniz Allah nazardan saklasin mutluluğunuz daim olsun

Kıyıdan köşeden sürekli evde böyle gülen bir tip var 😂❣️

Eklentiler

• DB3C0810-C0C3-499F-9EBE-0E5CDE271BA1.jpeg
    DB3C0810-C0C3-499F-9EBE-0E5CDE271BA1.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 57
X