- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Daha diş görmedik bizHanımlar bebeklerinizin dişleri sıralama olarak nasıl çıktı
Sabah 6.30-8 arası uyanıyor. Normalde kesti sanmıştım beslenmeyi. Ama bir kere biberon alıyor.Benim kızım gece uyanıp ağlıyor emziriyorum uyuyor tekrar. 7.30 erken. Ama sabah erken uyanmıyorsa sorun değil daha iyi bence. Ben 7.30 da uyursam 5 6 uyanır dolanır
Benim kızım gec uyuyor 9 10 arası bazen 11 e doğru yine 6.30 8 arası uyanıyor. Maşaallah bu iyi ama canım. Güzel uyuyor bebeğinSabah 6.30-8 arası uyanıyor. Normalde kesti sanmıştım beslenmeyi. Ama bir kere biberon alıyor.
Geç diş çıkarması daha iyi imiş. Doktorlar oyle söylüyor.Daha diş görmedik biz
Önce alt 2.sonra üst 2 çıktı.şimdi üstün yanındaki sağdaki çıkıyorHanımlar bebeklerinizin dişleri sıralama olarak nasıl çıktı
Daha görünürde de yok teyzesi. En büyük korkum diş çıkarırken düzeni bozulur düşüncesi.Geç diş çıkarması daha iyi imiş. Doktorlar oyle söylüyor.
Hanımlar bebeklerinizin dişleri sıralama olarak nasıl çıktı
7 aylıkken alt 2 dişimiz çıktıHanımlar bebeklerinizin dişleri sıralama olarak nasıl çıktı
İlk sol alt dişi çıktı sonra sağ dişi, şimdi üst sol dişi çıkarmaya çalışıyoruzHanımlar bebeklerinizin dişleri sıralama olarak nasıl çıktı
Gözlemle canımKizlar bebeğimi bahanesiyle banyo yaptırırken sabunlu ellerini ağzına soktu fark eder etmez hemen ağzını yıkadım bi sorun var gibi durmuyor ama varmi bi bilginiz
Canım benim oglum bastan beri pütürlü şeyler yedi genelde püreyı sevmedi . Şimdi 7 aylık ben eline herseyı verıyorum yanında duruyorum tabi kendi emiyor koparıyor hatta çiğniyor damaklarıyla.daha dişlerimiz yokKızlar bebeğim 7,5 aylık oldu, püre ve çorba olarak veriyorum ek gıdayı. Parmak sebze meyve veya çiğnemesi gereken, ısıracağı gidalar veriyor musunuz, boğazına kaçmasından korkuyorum cesaret edemedim henüz
Ben veriyordum ama boğazına takılınca korktum vermiyorum biraz bekleyeceğimKızlar bebeğim 7,5 aylık oldu, püre ve çorba olarak veriyorum ek gıdayı. Parmak sebze meyve veya çiğnemesi gereken, ısıracağı gidalar veriyor musunuz, boğazına kaçmasından korkuyorum cesaret edemedim henüz
8 aylığız bende cesaret edemedim hiç.Ben veriyordum ama boğazına takılınca korktum vermiyorum biraz bekleyeceğim
Ben dişi olmadığı halde biberi koparıp boğazına takılınca korktum çünkü hemen çıkaramadı o birkaç saniye bana büyük korku oldu minik şeyler veriyorum mama sandalyesine koyup bazen ağzına götürebiliyor bazen düşürüyor ya da ben veriyorum8 aylığız bende cesaret edemedim hiç.
Eline verince ne kadarını ısırıp koparacak
kopardığını yutabilecek mi endişesi ile vermedim.
Bir süre daha deneyemem herhalde
Benim kızımın kaç defa karpuz boğazında kalıyor du. Çok korkmuştum. Yutamıyır çünki. Tehlikeli yaniCanım benim oglum bastan beri pütürlü şeyler yedi genelde püreyı sevmedi . Şimdi 7 aylık ben eline herseyı verıyorum yanında duruyorum tabi kendi emiyor koparıyor hatta çiğniyor damaklarıyla.daha dişlerimiz yokbazen vermek istemıyorum kendi kapıyor sofradan . Karpuz dilimini damaklarıyla ezerek bitiriyor mesela ekmek koparıyor. Cici bebe vs .
Bebekten bebeğe degısebılır canım dediğim gbi oglumun dişi yok ama damaklarıyla eziyo çiğniyo . Çünkü bastan beri hep cam rendede rendeleyıp verdim herseyı öyle alıstı yani . Püre yi hep reddetti yemek istemediBenim kızımın kaç defa karpuz boğazında kalıyor du. Çok korkmuştum. Yutamıyır çünki. Tehlikeli yani