2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Izmirdeyim bakıcı arıyorum. Şimdilik fiyat asgari ücret sorduklarim. Daha fazlasını veremem zaten. Bir diğer alternatif ise esimin yoneticisi oldugu hastanenin kreşi ..tecrubeli olanlar yazabilir mi ? Bakıcı kreş arasında nasıl bir tercihte bulunmalıyım. Oyu kötü yanları neler olabilir ?

Allah daim etsin inşallah
Valla ben istanbuldayım yatılı fiyatları 5500den başlıyor 8000 isteyenle bile konuştum.
gündüzlü bile 3500-4000 arası
O ne ya piyasayi hep yabancılar artttiriyor benim ufaklik olmasa idi ben bile bakarım evde oturuyorum

Bence bakıcı olsa daha iyi kreş kalabalık ortam başka bebekler var çocukların hastalığa en açık oldukları 0 6 yaş donemi bide evde çocukla birebir ilgilenir krste bu saglana bilir mi bilmiyorum

Ben oğlumu kızım doğmadan kreşe verdim 20 aylık kadardı. Tabi daha büyük ama şunu söyleyebilirim o aydaki çocuk için kesinlikle kreş. Bakım veren kesinlikle aynı imkanları sağlayamıyor. Ama tabi bizim bücürler daha küçük o konuda İnan tecrübem yok. Sadece bizim kreşte iki tane bebek var biri 10 aylık biri 1 yaşında. Aileleri inanılmaz memnun. Bakıcı kaprisi geldi gelmedi onlarla mı uğraşacağım diyorlar

Selam kizlar, keci sutunu internetten yada zincir marketlerden alan var mi varsa hangi marka yada site yardimci olursaniz sevinirim.

Maalesef bizim durumda aynı beni görsede gormesede basıyor yaygarayi sürekli yürüt yada beni kucağına al diyor

Benim epey oldu 2 uykuya ineli. Ve 1 saatı bulmuyor uykusu. Bazen 15 dakıka bile sürüyor
Benimde toplamda 2.5-3 saat uykusu.
bu arada aramızda gece beslenmesini bırakan var mı.
birde sizin minikler kaçta yatıyor gece uykusuna. Ben 7.30 gibi yatırıyorum erken mi acaba çok

Benimde toplamda 2.5-3 saat uykusu.
bu arada aramızda gece beslenmesini bırakan var mı.
birde sizin minikler kaçta yatıyor gece uykusuna. Ben 7.30 gibi yatırıyorum erken mi acaba çok
Benim kızım gece uyanıp ağlıyor emziriyorum uyuyor tekrar. 7.30 erken. Ama sabah erken uyanmıyorsa sorun değil daha iyi bence. Ben 7.30 da uyursam 5 6 uyanır dolanır

Kızlar bebeğim 7,5 aylık oldu, püre ve çorba olarak veriyorum ek gıdayı. Parmak sebze meyve veya çiğnemesi gereken, ısıracağı gidalar veriyor musunuz, boğazına kaçmasından korkuyorum cesaret edemedim henüz

Hayır canım. Çok tehlikeli çiğneyemez ve ısıramaz sakın şimdi verme. Allah korusun. Boğazında kalır. 7.5 bebek için çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…