2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hangi yataktan nasıl düştü
Canım kendi yatağımın üstüne koydum altını değiştirmek için.
Altını değiştirdim killi bezini banyoda çöpe atmak için bir kaç saniye ile gittim. Yatak odası ile banyo arası 4 metre kadar.
Banyoya girdim güm diye bir ses. Kızım yerde uzanıyordu. Bizim yatak da çok yüksek ben çıkarken zorlanıyorum.

Çok üzgünüm

Canım benim yatak aşırı yuksek. Ses dediğin var yaa sandı üst kattan düştü. Ödüm koptu.
Kızımın bu hali beni hem üzüyor hem vicdan azabı yapıyor
Kuzum bnımde öyle bak bazadan bahsetmiyorum sadece yatağım 35 cm bnım o sesi duymamla nasıl fırlayıp avaz avaz bağırdığımı tüm apartman duydu.. Rabbim onları korusun bnde kendimi suçluyorum...

Yani düşe kalka büyücekler ama dikkat etmemizde gerek . Cok gecmıs olsun gercekten üzüldüm . Ama kendıni cokta yıpratma sen böyle olsun istemezdin annesin . Bundan sonra daha dıkkatlı olursun . Umarım cabucak iyileşir

Arkadaşlar kızım iki gecedir sürekli deli gibi ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleşip omzunda uyuyor geri koyuyorum. Neden olabilir? Bir anda huy değiştirmemiştir değil mi

Arkadaşlar kızım iki gecedir sürekli deli gibi ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleşip omzunda uyuyor geri koyuyorum. Neden olabilir? Bir anda huy değiştirmemiştir değil mi
Geçen hafta bizde de oldu, hafif ateş de vardı, huzursuzluk falan da. Dişe yordum ben ama diş de çıkmadı henüz.

Benım ogluma herkes masallah nekdr uysal derdi taki son 1 aya kadar . Herseye aglıyor nazlanıyor odadan cıkayım benı yanında görmesin hemen aglıyor . Oyun halısına koyardım eskıden şimdi eller hep havada benı istiyo . Baska birinin kucagındayken bile böyle . Uyanmalar hep aglayarak . Egerkı uyanmıssa ben yanında yoksam biraz fazla agladıgında kucagıma alsam bile sakınlestırmem baya zaman alıyor.

Benim kızım da öyle canım. Ben nazar değdiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…