2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Insallah bulursun canim. Aksaraydayim ben 4 gün gelecek bayan, 8:00-16:00 saatleri 1000 tl. Şehirden şehire ve ise göre çok değişiyor. Yemek veya temizlik yok bizde. Sadece çocuğa bakacak.
Fiyat cok iyi canim, İzmirde 3-4 binler konusuluyor, darisi basima ben de henuz bulamadim.

3-4 bin ne kız oturur kendim bakarım daha ucuza gelir
Valla oyle, ben de oyle dedim cok nazli bakicilar, fiyat artirmaya calisiyorlar gorusunce falan ben de bu fiyatlara cikmayinca hala bulamadim bakici valla. Agustosta evden calisicam ama az zaman kaldi. Guvenilir birini bulmak cok zor, herkese haber saldim birsey cikmadi daha

Geçen sene İstanbul’daki görümcemden duymuştum bakıcılar gerçekten özellikle bu pandemi döneminde çok uçmuşlar genelde birbirini de tanıyorlar birbirlerine hava atarlarmış yok bana altın bilezik aldılar bayramda yok beni otele tatile gönderdiler diye bildiğin karaborsa olmuşlar

Allah daim etsin inşallah
Valla ben istanbuldayım yatılı fiyatları 5500den başlıyor 8000 isteyenle bile konuştum.
gündüzlü bile 3500-4000 arası

Allah daim etsin inşallah
Valla ben istanbuldayım yatılı fiyatları 5500den başlıyor 8000 isteyenle bile konuştum.
gündüzlü bile 3500-4000 arası

Insallah bulursun canim, ne kadar yüksekmiş. Ücretsiz izin alıp bakmak daha karlı olur 8000 isteyeni tutmaktansa

3 4 bin mi canım o parayı verenler ne kadar kazanıyor acaba
Valla bilmiyorum canim, turkiye sartlarina gore maalesef cok o para. Genelde eslerdn birinin maasi bakiciya gidiyor iste. Birakip devam edebilecegim bir isim olsa ara verirdim ama maalesef is bulmak da kolay degil sonrasinda.

Aynen bizimki de altını acar açmaz eli oraya gidiyor sıkı sıkıya avucluyo:)

Gerçekse çok üzüldüm kendisine ama başka işte bulmuş olabilir. Ağzım yandı resmen. İnşallah yeniden bulursun canım içine sinen birisini

Samimi bi şekilde söyledi inandım canim çünkü görüştükten sonra aradım anlaşmıştık. Görüşürken bir iki kişi daha var demişti öyle olsa telefonda tamam demezdi heralde.
Şu lafı duymuşluğum bile var BAŞKA BİRKAÇ İŞ GÖRÜŞMESİ DAHA YAPTIM HANGİSİ KOLAYSA ONU SEÇECEĞİM

Ücretinde de anlaşmıştık hatta ben piyasayı bilmiyorum eğer ücret konusunda sorun varsa yeniden konuşabiliriz dememe rağmen onda sorun yok sağlığım sıkıntı çıkarttı dedi. Çok üzüldüm dün zaten annemden veya kv den hiç destek görmedim çocuk konusunda. Biraz rahatlicaz diye sevinmistik eşimle.

Benim oğlum biraz tontik belkide ondan istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…