Evde dursalar yaparlar canım bez kıyafet getirir bezi çöpe atarlar ama yaz evde durmuyolar ki büyüğünün yaz okulu var 10 ve 2 buçuk arası küçüğüm çok üşengeç bi çocuk onlar hep dışarda durmak istiyolar malum ortalık tekin değil çok zor dışarda onlarla içerde bebişle ilgilenmek dayan diyorum kendime eylülde ikiside okulda olacak inşallah oğluma daha çok vakit ayırabilirim çok şükür şuan bir sıkıntı yok normal ne kusma ne başka anormallik bi daha ne ben ne başka anne yaşamasın inşallah ilk ikisinde yaşamayıp 3.de bu düşmeleri yaşamak büyük başarı olmalıBenım ılk bebeğim oldugu işin ben tecrubesiz bi anneyım canım sadece fıkır üretiyorum . Kızlarından destek alamazmısın yanı enazından bebegın yanında durabılır getır gotur bıseyı yapabılır sanki. kızkardesım dogdıgunda bende 6 yasındaydım hep kardesımle ılgılenırdım altını bile degısmısım annem anlatıyor
Bi daha tövbe beşiğinden başka yerde uyutmam canım ya beşik ya yer yatağı ayarlayabilirsemGeçmiş olsun canım. Yatağa koyma gündüzleri. Başında duramazsın her zaman zaten.