• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yatakla gardıropun arası bile 20 cm canım odada yer yok malesef beşiği zor sığdırdım şifonyeri çıkarıp annemde yer yatağını hep söylüyor ama malesef..3 kere düşünce bişey mi olacak ki sürekli düşüyor diye düşünmeden edemiyorum kızlarda da hiç başıma gelmeyince baya korkuttu beni bu düşmeler 🤦🏻‍♀️iki kızımı sık yaptım aralarında 15 ay var gerçekten daha kolay büyütmek düşünen sık yapsın bebeleri şimdi onlar büyük sürekli dışarı çıkmak istiyorlar çıkınca da zil ve cam hiç durmuyor gerçekten onlarla ilgilenmekten bebeğe yetemiyorum Rabbim kolaylık versin bana da tüm annelere de cevap içinde teşekkür ederim canım artık sabahı ederim de bu kafayla ben yarına Allah büyük
Canım bişey mi olucak sürekli düşüyor diye düşünme . Bebek ihmalden düşüyor . Biraz daha dikkatli olmalısınız .eşiniz diğer odaya giderken bebegı korunmasız bırakıyo siz zaten uykuda farketmezsınız boyle olunca düşmesi cok normal .

Canım bişey mi olucak sürekli düşüyor diye düşünme . Bebek ihmalden düşüyor . Biraz daha dikkatli olmalısınız .eşiniz diğer odaya giderken bebegı korunmasız bırakıyo siz zaten uykuda farketmezsınız boyle olunca düşmesi cok normal .
Malesef canım ihmal var tabiki yetmeye çalışıyorum üçüne ama olmuyor demek ki.. Eşim zaten tamamen kusurlu 😑bana da hiç yardımı dokunmuyor baya söylendim ona bu akşam bu son olur inşallah yerde yatak ayarlamam lazım galiba

Malesef canım ihmal var tabiki yetmeye çalışıyorum üçüne ama olmuyor demek ki.. Eşim zaten tamamen kusurlu 😑bana da hiç yardımı dokunmuyor baya söylendim ona bu akşam bu son olur inşallah yerde yatak ayarlamam lazım galiba
Kızların kac yaslarında canım

T Tubiskooo Biri 6 biri 5 yaşında canım
Benım ılk bebeğim oldugu işin ben tecrubesiz bi anneyım canım sadece fıkır üretiyorum . Kızlarından destek alamazmısın yanı enazından bebegın yanında durabılır getır gotur bıseyı yapabılır sanki. kızkardesım dogdıgunda bende 6 yasındaydım hep kardesımle ılgılenırdım altını bile degısmısım annem anlatıyor 😂

Sağol canım çıkar yakında kızım 8 aylıkken çıkardı oğlum 7 aylıkken biraz erken davrandı ama olsun
Canım benim kızım da 8 aylık olmak üzere dişinin ucu görünüyor tam olarak kaç günde, haftada çıkar? İshal gibi yaptı bugün kakasını iştahı da azaldı gibi ne kadar zamanda çıktı bebeğinin ki?

Kızlar biz geçen hafta ilk dişimizi patlattık çok şükür ama diş yamuk çıkmaya başlamış endişelendim o yüzden böyle mi kalır diye. Aynı şekilde çıkıp düzelen oldu mu aranızda?

Canım benim kızım da 8 aylık olmak üzere dişinin ucu görünüyor tam olarak kaç günde, haftada çıkar? İshal gibi yaptı bugün kakasını iştahı da azaldı gibi ne kadar zamanda çıktı bebeğinin ki?
Benim oğlumun ilk dişi 5 ay 17 günlükken çıktı. 2. dişi çıktığında 6 ay 6 günlüktü canım.
2. dişi çıktığında, ilk dişi yarısından daha da küçüktü. Hemen hemen ucu görünüyordu. Şimdi 7 ay 13 günlük 2si de eşit ama daha küçükler 😄

Benim oğlumun ilk dişi 5 ay 17 günlükken çıktı. 2. dişi çıktığında 6 ay 6 günlüktü canım.
2. dişi çıktığında, ilk dişi yarısından daha da küçüktü. Hemen hemen ucu görünüyordu. Şimdi 7 ay 13 günlük 2si de eşit ama daha küçükler 😄
Maşallah kuzum Allah kolaylıkla kalanları da çıkarmayı nasip etsin inşallah 😍 😘 bizimkinin ucu görünüyor 😍

Kızlar nasılsınız? Uzun zamandır uğrayamadım biraz işi düştü geldi gibi oldu ama oğlum üçtür yataktan düşüyor kızları hiç düşürmemiştim nasıl oluyor anlamıyorum bugün yine yatırdım etrafını yastıklarla çevirdim beşiği dar geliyor küçük dönemeyince ağlıyor uyuyamıyor yatağa koydum kızlarım hasta onlarla mutfakta uğraşırken düşmüş Allahım bu yaşadığım üçüncü korku.. İlkinde kızlar kapıya vurdular onlara kapıyı açarken saniyelik bi bırakmayla düştü ikincisi eşimle arama alıyorum bazen geceleri emzirirken o sıcak diye kalkmış salona geçmiş oğlumda dönüp düşmüş ağlamasına kalktım o ayrı bi travmaydı doktor kusma bir anormallik yoksa birşey yoktur dedi ama ben vicdan azabından bittim ilerde bir sorun çıkarmı bişey mi olacak ki sebep olarak düşüyor diye kafayı yiycem büyüklerle uğraşmaktan bebeğe bakamıyorum moralim çok bozuk ☹️☹️☹️
Geçmiş olsun canım. Yatağa koyma gündüzleri. Başında duramazsın her zaman zaten.

Canım ben alabilirim tarifini? 😘

Çok sevinirim canım

Bende alabilir miyim 😄

Tarifi bende istiyorum lütfen canım rica etsem
Kızlar öncelikle birazcık yağa bi kaşıktan daha az un koyup kavurun biraz. Çok çiğ bırakmayınki karnı ağrımasın sonra azcık salça çok az ama ekleyin kavurmaya devam edin minnacık tuz isteğe bağlı.. su ekleyin kaynar su eklemeyin topaklanmasın kıvamını kendiniz ayarlayın çok koyu olursa su ekleyin tekrar. Üstüne biraz nane ufalayın hazırdır 😋 ilerleyen zamanlarda içerisine tel şehireye de ekleyebilirsiniz. afiyet şifa olsun miniklere 🌸

Kızlar öncelikle birazcık yağa bi kaşıktan daha az un koyup kavurun biraz. Çok çiğ bırakmayınki karnı ağrımasın sonra azcık salça çok az ama ekleyin kavurmaya devam edin minnacık tuz isteğe bağlı.. su ekleyin kaynar su eklemeyin topaklanmasın kıvamını kendiniz ayarlayın çok koyu olursa su ekleyin tekrar. Üstüne biraz nane ufalayın hazırdır 😋 ilerleyen zamanlarda içerisine tel şehireye de ekleyebilirsiniz. afiyet şifa olsun miniklere 🌸
Eline saglık canım bende denicem . Ama tuz bebekte böbreklerı yoruyomus o sebeble kullanmayın dıyolar . 😘

Back