Bezelyeyi denedim hic sevmedi başta kusacak gibi oldu suyundan biraz daha ekleyip çorbanın bi tık katı kıvamı halinde az az verdim yedi havuç yoğurtla karıştırdım az once de az az verince yiyor zorlanmadan tam buğday unu da al canim o da cok yararlı ilerleyen zamanlarda pankekvs yaparsın cok guzel tarifler var ben daha basindayiz diye almadim meyvelerede gecmedik sebzelerin bitmesini bekliyorumAynen sevmezse sevdiği bir şeyle karıştırıyorum bende, mesela tatlı patatesi çok sevdi onunla kabak+havuç falan veriyorum yiyor.
Ben pirince başlamadım daha ama bebek irmiği, yulaf ve yulaf unu sipariş verdim. Gelsin başlayacağım artık
Bir de tatlı patates çişinde renk değişikliği yapabiliyormuş bizim başımıza geldi, turunculuk vardı bezinde. Olursa korkma yani. 2-3 gün yemediği halde hala aynı renk varsa tabi o zaman doktora gitmekte fayda var.
Sorma ya benimki de sürekli beni istiyor mizir mızır edup duruyo her yolu deniyorum bakalım acliktan mi diye yemek sayisini artırdım belki doymuyodur bu da bi dokun bin ah işit oldu:))))Merhaba kızlar nasılsıniz uzun zamandır girmiyorum bebisler nasıl benim oğlan her zaman ki gibi uyumuyor bu ara tümden delirdi artık bende delirdim 7 aya girdik ama hiçbir değişiklik yok emekleme namına da hicbirsey yok sadece kolumdan tutun yürütün istiyor çok bunaldım artık
O mizmizlanmalar ne zaman bitecek acaba 4. aydan beri mizmiz:)Canım herkes aynı sıkıntıyı yasıyor sanırm benım oglumda cok huysuz anlam veremıyorım normalde cok neşeli uslu bi bebekti şimdi mızmız mız herseye aglıyo . Eskıden 2 saat dolmadan uyurdu smdi uyutmak ıcın çaba sarfedıyorum resmen . Uyku konusundakı çözümüm sabah 8 bucukta uyanıyo ogleden once uyutuyorum bide ogleden sonra uyutuyorum gunduz 2 kere uyuyo yanı oglen uykusundan sonra asla uyutmuyorum cunku gece uykusuna gecısımız zorlasıyo . Bu şekilde çözüm buldum canım Allah yardımcımız olsun
Hepsinin verdiği tepki başka oluyo demekki canim senin kiz ek gidadan önce de yapiyo muydu o kadar yoksa ek gidadan sonrami öyle olduBenim kız tam tersi ya günde 3-4 bazen 4-5 yapıyo kakasını. Hatta akşam erken bile yatıramıyorum çünkü mutlaka kaka yapıyor. Ben de bu kadar sık yapması normal mi onu anlamaya çalışıyorum. Biz ek gıdaya geçeli 1 buçuk ay oldu ve her gün bir şeyler veriyorum mutlaka. Hemen farkettirdi mi ek gıda size? Kayısı deneyebilirsin ben veriyorum denk geldikçe az az.
Ya valla sinirlerim bozuldu artıkSorma ya benimki de sürekli beni istiyor mizir mızır edup duruyo her yolu deniyorum bakalım acliktan mi diye yemek sayisini artırdım belki doymuyodur bu da bi dokun bin ah işit oldu:))))
Amin canım valla sabah 7 de ayaktayız ama uykusunu almadığı için sürekli gözlerini kasıyor gündüz 3 kez uyuyor ona da uyku denilirse tabi her akşam banyo yaptırıyorum mutlaka o zaman uykuya dalmasi kolay oluyor ama sürekli 4 5 kez hala uyanıyor mama yemek için emzik kullansaydı bu kadar sorun olmazdı ama sürekli sınanıyorumCanım herkes aynı sıkıntıyı yasıyor sanırm benım oglumda cok huysuz anlam veremıyorım normalde cok neşeli uslu bi bebekti şimdi mızmız mız herseye aglıyo . Eskıden 2 saat dolmadan uyurdu smdi uyutmak ıcın çaba sarfedıyorum resmen . Uyku konusundakı çözümüm sabah 8 bucukta uyanıyo ogleden once uyutuyorum bide ogleden sonra uyutuyorum gunduz 2 kere uyuyo yanı oglen uykusundan sonra asla uyutmuyorum cunku gece uykusuna gecısımız zorlasıyo . Bu şekilde çözüm buldum canım Allah yardımcımız olsun
Bi şekilde seveceği şekilleri buluyoruzBezelyeyi denedim hic sevmedi başta kusacak gibi oldu suyundan biraz daha ekleyip çorbanın bi tık katı kıvamı halinde az az verdim yedi havuç yoğurtla karıştırdım az once de az az verince yiyor zorlanmadan tam buğday unu da al canim o da cok yararlı ilerleyen zamanlarda pankekvs yaparsın cok guzel tarifler var ben daha basindayiz diye almadim meyvelerede gecmedik sebzelerin bitmesini bekliyorum
Ben a101 den alıyorum yeşil ve sert oluyor tazesi. Buzdolabına koymuyorum dışarıda olgunlaşması için birkaç gün bekliyorum yumuşuyor, sonra çok kolay kabuğu ayrılıyor ve kolay eziliyor. Seveni çok ama bende ısınamadım kendisineBen daha önce bir kere tadına bakmıştım hiç hoşlanmadımDemir’e bende vereceğim ama nasıl seçilir? Nasıl muhafaza edilir hiç bilmiyorum. Taze olduğunu nasıl anlıyorsun?
Bir de öyle deneyelim o zamanAvakadoyu yumurtayı rafadan haslayip maydanoz toz biber le birlikte zeytibyag ve limon sikarak yerseniz cok guzel oluyor bide krem peynirle ezip karistirarak ekmek uzerine de deneyebilirsiniz
Kendinize degil mi :)))Bir de öyle deneyelim o zamanTeşekkür ederim
Benim ufaklıkta kaşığı vermemle 3 parmagini aynı anda ağzına sokması bir oluyo :)annecim cok güzel yapmışsın parmaklarimi yiyorum mu demek istiyo acaba:)))))Bebekleriniz kaşığa saldırıyor mu ? Kaşıkla vermem gereken şeyleri bir türlü yediremiyorum direk kaşığı kapmaya çalışıyorelden çok güzel yiyor. Blw için küçük geliyor bana ama sanırım blw ci olacak benim kızçe
Ben başlayalı 10 gün anca oldu 3 gün kuralına gore gidiyorum tatlı patates havuç bezelyeye geçtik şimdi yoğurdu tek verdim yemedi şimdi yiyeceklerin içlerine katiyorum.labneyi de kendimiz yapsak daha iyi olur tabi dur bi tarif vardi güzel bulabilirsem ekleyim.yapabiliyosak herşeyi kendimizin yaptığı cok daha makbulBi şekilde seveceği şekilleri buluyoruzAfiyet olsun kuzuya Aynen bende zorlamıyorum zaten istemediği zaman ıkınır gibi ses çıkarıp istemediğini belli ediyor tam buğday unu da alacaktım ama sanırım onu 8. ayda öneriyorlar o yüzden onu sonra alayım dedim. Ben sebzeyle başladım şimdi sebze meyve karışık gidiyorum. Bu hafta yumurtaya da başlayacağım. Peynir veriyor musun? Sanırım labne veriliyormuş ama hazır labnelerden olur mu ki? Yoksa kendimiz mi yapmalıyız?
Canım bu gün bununla ilgili bi yazı okumustım . Sıcaklardan dolayı çiş miktarı azalıyormus vıcüt ter yolu ile atıyormuş . İçine sinmezse doktora gotur canmİyi akşamlar
Kızımın 1 haftadır cişi çok azaldı, ve sarı renkte çoğu zaman. Emziriyorum, günde 2 kere mama veriyorum, su da veriyorum. Eskiden sabahları ilk iki bezi çok dolu olurdu şimdi azıcık bişey oluyor güzel emmesine rağmen.
Ama çok terliyor çünkü aşırı sıcak burası evim de öyle. Terlemeden mi kaynaklıdır acaba yoksa doktora mi gidelim ?
Bizde de durum aynı, ben de endişe ediyorum, o kadar az oluyor ki bezinde çişi. Emmesi azaldı sanki ve terleme de çok oluyor tabii havalar ısınınca. Ben de doktoru arayacaktım. Diğer arkadaşlarda durum nasıl bakalımİyi akşamlar
Kızımın 1 haftadır cişi çok azaldı, ve sarı renkte çoğu zaman. Emziriyorum, günde 2 kere mama veriyorum, su da veriyorum. Eskiden sabahları ilk iki bezi çok dolu olurdu şimdi azıcık bişey oluyor güzel emmesine rağmen.
Ama çok terliyor çünkü aşırı sıcak burası evim de öyle. Terlemeden mi kaynaklıdır acaba yoksa doktora mi gidelim ?
Benimkinin de her bezi dolu dolu çiş olurdu artik eskisi gibi değilBizde de durum aynı, ben de endişe ediyorum, o kadar az oluyor ki bezinde çişi. Emmesi azaldı sanki ve terleme de çok oluyor tabii havalar ısınınca. Ben de doktoru arayacaktım. Diğer arkadaşlarda durum nasıl bakalım
Bizim de emmesi gündüzleri epey azaldı geceleri güzel emiyor. Ama yine de gündüz bol su veriyorum yani eskiden su vermiyordum daha çoktu.Bizde de durum aynı, ben de endişe ediyorum, o kadar az oluyor ki bezinde çişi. Emmesi azaldı sanki ve terleme de çok oluyor tabii havalar ısınınca. Ben de doktoru arayacaktım. Diğer arkadaşlarda durum nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?