- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 32
Bende oyle yapiyorum ama yinede yutmuyor agzinda biriktirip tukuuryorBsen çatalla ezip zeytinyag kattım sebzelerin hasladigim suyundan da katip biraz kıvam veriyorum yoksa cok katı oluyo zorlanıyor yerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle yapiyorum ama yinede yutmuyor agzinda biriktirip tukuuryorBsen çatalla ezip zeytinyag kattım sebzelerin hasladigim suyundan da katip biraz kıvam veriyorum yoksa cok katı oluyo zorlanıyor yerken
Zeytinyagi koy demisti doktor bugun sutumude deniyim canim tesekkurlerCanım patates damaga yapıstıgı ıcın kıvamlandırırsan daha ıyı olur ben katı gıdalar verırken kendı sütümden koyuyorum muz mesela katı oluyo sevmıyo sütümden koyup kıvam verıyorum
Çok geçmiş olsun. İdrarda bakteri varsa antibiyotik kullanmadan geçmiyormuş ya 2 ay önce oğlum tuvaletini 1-2 gün az yaptı gibi geldi şüphelendim doktora götürdüm. Röntgen çekildi, idrar tahlili istedi doktor. Tahlil verdim ama daha sonuçları çıkmadan toz antibiyotik yazdı. Sen şimdi al bulunsun eve gittiğinizde sonuca göre başla yada başlama diyeceğim dedi. Bende sordum antibiyotik olmadan başka bir yolu yok mu diye yok dedi. Bizim kullanmaya gerek kalmadı ama çıksaydı mecbur kullanacaktık bizde
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. mümkün mertebe antibiyotik yazmıyolar canım eskisi gibi değil doktorlar yazdıysa gereklidir diye düşünüyorum. Çok çok geçmiş olsun.
Çok sağolun kızlarCok gecmis olsun gerekli olmasa yazmazdi dontorunuz heralde oyle dusunun. Insallah hemencecik iyilesir
Hiç acele etme canımBugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Ben biraz sıcak su ile açıyorum sonra bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum ek gıdaya başladığımızdan beri hep bu şekilde yaptım. Sadece patatesi mi çıkarıyor? Çünkü gerçekten haşlama patates çok lezzetsiz yani benim oğlumda çok az yedi bende hiç zorlamadım. Tatlı patates veriyorum onu seviyor.Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Bütün sebzelere mi aynı muameleyi yapıyor yoğurtla kefiri sevmedi benimkide bugün yoğurdu tatlı patatesle karistirip denicemBende oyle yapiyorum ama yinede yutmuyor agzinda biriktirip tukuuryor
Kızım da sevdi, zamane çoçukları işteKaç çeşit tarif denedim bir türlü sevemedim şu avokadoyu bebeğim bayılarak yiyor bizim zamanımızda avokado mu vardı
Sadece patates denedik daha uc gun kuraliyla gidiyoruz yarin havucu deneyecegimBütün sebzelere mi aynı muameleyi yapıyor yoğurtla kefiri sevmedi benimkide bugün yoğurdu tatlı patatesle karistirip denicem
Avakadoyu nasıl verdiniz acabaKaç çeşit tarif denedim bir türlü sevemedim şu avokadoyu bebeğim bayılarak yiyor bizim zamanımızda avokado mu vardı
Olgunlaşmasını bekledim, çatalla ezip verdim sade halini sevdi. Bu sabah içine haşlanmış yumurta sarısı ekledim öyle de yediAvakadoyu nasıl verdiniz acaba
Ben daha önce bir kere tadına bakmıştım hiç hoşlanmadım Demir’e bende vereceğim ama nasıl seçilir? Nasıl muhafaza edilir hiç bilmiyorum. Taze olduğunu nasıl anlıyorsun?Olgunlaşmasını bekledim, çatalla ezip verdim sade halini sevdi. Bu sabah içine haşlanmış yumurta sarısı ekledim öyle de yedi
Avakadoyu yumurtayı rafadan haslayip maydanoz toz biber le birlikte zeytibyag ve limon sikarak yerseniz cok guzel oluyor bide krem peynirle ezip karistirarak ekmek uzerine de deneyebilirsinizKaç çeşit tarif denedim bir türlü sevemedim şu avokadoyu bebeğim bayılarak yiyor bizim zamanımızda avokado mu vardı
Ben yogurt yemedigi icin bugun icine koyup tatli patatesle birlikte verdim yedi kizlar benim ufaklik surekli mizirdaniyo demistim ya sanirim doymuyor kucuk tosun:)oglen ve aksama cikardim iki öğün olarak siz kac öğün veriyorsunuzCanım patates damaga yapıstıgı ıcın kıvamlandırırsan daha ıyı olur ben katı gıdalar verırken kendı sütümden koyuyorum muz mesela katı oluyo sevmıyo sütümden koyup kıvam verıyorum
Meyve ile yoğurdu hergun veriyorum öğün olarak yaklaşık bi haftadır kahvaltıda veriyorum arqda bir çorba kafama zmanima göre vermeye calisiyorum öğün yapamiyorsam formül sut veriyorum kendi sutum doymuyor çünküBen yogurt yemedigi icin bugun icine koyup tatli patatesle birlikte verdim yedi kizlar benim ufaklik surekli mizirdaniyo demistim ya sanirim doymuyor kucuk tosun:)oglen ve aksama cikardim iki öğün olarak siz kac öğün veriyorsunuz
Bir tane ağızdan, iki tane de bacaktan yapıyorlar. Önceki aşılara göre daha hafif geldi bebeğime, pek huzursuzluk, ates yapmadı.kızlar 6. Ay da yapılan aşılar kac tane bizim yarın olucakta 4 tane gostrıyo agır degılmı
Zibinla yatıriyorum pijama falan yok zaten buhar olucaz bide üstüne ince muslin şimdilik böylebu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
3 yapildi bize sizin ekstra özel aşı olabilirkızlar 6. Ay da yapılan aşılar kac tane bizim yarın olucakta 4 tane gostrıyo agır degılmı