2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bu gün bununla ilgili bi yazı okumustım . Sıcaklardan dolayı çiş miktarı azalıyormus vıcüt ter yolu ile atıyormuş . İçine sinmezse doktora gotur canm
Öyledir inşallah canım ben de okudum ama yine de insan endişe ediyor, enfeksiyon mu acaba diyorum ama şükür ateşi filan yok veya huzursuzluğu yok.

günaydın arkadaşlar
Birşey sormak istiyordum atak haftasında değiliz ama kızım çok mızmız ve gece uykusu hafif bozuldu. Cuma günü 6.ay aşılarımızı olduk. Ondan olabilir mi? Sizlerde de oldu mu? Birde sol bacağındaki aşı şişliği gala geçmedi normal mi bu kadar kalması?

Canım kasıgı elıne vermeyı denedın mi biraz elinde oynasa agzına falan goturse ne bıleyım belki kaşık fikrine alışır. Bide şu meyve sücgeclerı var içine meyve koyup elıne verebılırsın
Kaşığı eline veriyorum. Oynamayı çok seviyor. Meyce suzgecimiz de var muz kayısı karpuz u çok severek yiyor. Sanırım sebze ve yoğurtta karşı yada kasığa karşı tepkisi keşke yoğurtta süzgece konsa ☹

Pureli seyleri yutmayi mi beceremiyorlar acaba. Biz 9 gun sonra denicez meyveyi bakalim onu yiyebilcek mi merak ediyorum. Zormus ek gida isi ilk gunden yoruldum
Silikon Meyve suzgeci kullaniyorum hem posasini hem meyvenin suyunu bogulmadan rahatlikla yiyebiliyor. Ayni meyveyi kasikla verince almiyor malesef

Bende oyle yapiyorum ama yinede yutmuyor agzinda biriktirip tukuuryor
Ağzına verdikten sonra şarkı söyleyerek dikkatini çek benimki hic bir şey yemiyor az da olsa ağzına birşey atınca e karşısında zıplayarak tüm takımların şarkılarını söylüyorum çocuk şaşkınlıktan agzibdakini unutup yutuyor

Günaydın arkadaşlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı Benim ki koltuk kenarında oturtabiliyor ama kendi kendine desteksiz oturamıyor daha

Bizde de durum aynı sabahları bezini dolu alırdım ama artık öyle değil. İzmir çok sıcak ve Demir’de çok terliyor. Öncesinde su içmiyordu geçen gün kaşıkla içirdim baya şimdi suluğundan da içmeye başladı ama hala çişi eskiye nazaran az. Sıcak havalarda olabiliyormuş. Bol bol emzirmek ve su vermek lazımmış

Ben de İzmirdeyim felaket sıcak, gündüz klimalı odada uyutuyorum artık yazık bebeklere. Ben de su miktarını artırmaya çalışıyorum çok terliyorlar çünkü. Eskiye göre zaten az da, bayağı azalınca endişe ettim, sağol canım

Olabilir canım, oğlumda 6. ay aşısından sonra ateş falan olmadı ama 3-4 gün gece uykuları bozuldu. Normalde 3 kere uyanan çocuk nerdeyse saat başı uyandı. Aşı yapabiliyor Ama şişlik ile ilgili bir bilgim yok Asm hemşirenize bir sor istersen

O şişliğin olmaması icin esim de sonradan söyledi aşı olduktan hemen sonra asi yerini ovusturmaliymisizbikac gün sürdü bizimde şimdi düzeldi

Yoğurdu benimki de sevmedi. Ben de havuç ve tatli patatesin içine katıp verdim o sekilde yedi

@Sevgiliplat

Eklentiler

• Screenshot_20210629-202822.png
    228,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210629-202819.png
    293,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210629-202624.png
    269,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210629-202616.png
    111,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…