2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Patates gerçekten zordu öğurme yapmıştı bizimkinde 2 gün verdim sonra çorbasını yaptım

Bezelye deneyen varmi aranizda bugün deneyim diyorum ama 15 dakika buharda haslayip kabuklarini soyup biraz suyundan ekleyip blendirda mi ceksem

Bezelye deneyen varmi aranizda bugün deneyim diyorum ama 15 dakika buharda haslayip kabuklarini soyup biraz suyundan ekleyip blendirda mi ceksem
Ben dün başladım. Buharda haşladım kabuklarını soydum. Ama 15 dk’dan fazla haşladım diğer sebzeler gibi hemen pişmedi. Normalde patatesi, kabağı falan blendırdan geçirip veriyordum ama bezelye için gerek kalmadı çok yumuşak çatalla ezince bile püre kıvamına geldi. Sadece çok yoğun olduğu için ılık su ile açıp sonrasında 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum. İstersen anne sütü ile de açabilirsin. Tadı da fena değil

Suzgecte ezip havucla da verilebilir ikisini de bi deneyim ayri ayrı sevmezsediye:)bir de pirinc gibi tahillara da yavas yavas baslayin diyor dr.you tube da izledim basladiniz mi

Kizlar benim ufaklığı cok fena sivriler yiyor siz ne kullaniyosunuz onlemek icinyada sonrasinda

Eklentiler

• 16248577724233672426671672187655.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 25
Aynen canım eskişehir de yanıyor. Ela acayip terliyor kışın bile terliyordu. İkna ettim babasını kısa kolluyla yatırıyorum artık
Tadimlari mümkün mertebe sizde yemek yerken yapın sanki o zaman daha hevesli oluyorlar Karaca oyleydi
Evet canım kesinlikle öyle. Biz Elayla sabah kahvaltı yapıyoruz öğlen yemek yiyorsam ona da meyve veriyorum akşam da sebze, çorba veya makarna daha doğrusu biz ne yiyorsak ona da tuzsuz salçasız baharatsız ayırıp veriyorum bizimle beraber çok hevesli yiyiyor. Ayrı yedirince pek yemek istemiyor.
Ben denedim buharda haşladım ama 15 dk uzun sürdü kabuklarını soyup çatalla ezdim çok sevdi.
Kizlar benim ufaklığı cok fena sivriler yiyor siz ne kullaniyosunuz onlemek icinyada sonrasinda
Siveno sprey var canım doğal içerikli daha almadım ama alıcam neredeyse bütün sayfalar instada onu öneriyor.

Suzgecte ezip havucla da verilebilir ikisini de bi deneyim ayri ayrı sevmezsediye:)bir de pirinc gibi tahillara da yavas yavas baslayin diyor dr.you tube da izledim basladiniz mi
Aynen sevmezse sevdiği bir şeyle karıştırıyorum bende, mesela tatlı patatesi çok sevdi onunla kabak+havuç falan veriyorum yiyor.
Ben pirince başlamadım daha ama bebek irmiği, yulaf ve yulaf unu sipariş verdim. Gelsin başlayacağım artık
Bir de tatlı patates çişinde renk değişikliği yapabiliyormuş bizim başımıza geldi, turunculuk vardı bezinde. Olursa korkma yani. 2-3 gün yemediği halde hala aynı renk varsa tabi o zaman doktora gitmekte fayda var.

Bu siveno işe yarıyor mu ya canım? Ben geçen internetten alışveriş yapmıştım hediye göndermişler. Doğal koruyucu yazıyor. Sanırım bebeklere de kullanılıyor.

Bu siveno işe yarıyor mu ya canım? Ben geçen internetten alışveriş yapmıştım hediye göndermişler. Doğal koruyucu yazıyor. Sanırım bebeklere de kullanılıyor.
Çok işe yarıyormuş kuzum ben instada theanalık ve mhnds1anne sayfalarını takip ediyorum ikisinin de 2 yaş civarı çocukları kullandıkları doğal içerikli ürünleri paylaşıyorlar ikisi de bunu öneriyor. Bende alacağım. Çünkü başka sayfaların da önerdiğini gördüm. Bebeklere de kullanılıyor evet kuzum

Kizlarr ek gidaya yeni yeni geçiyoruz ama benim oğlan 2 seferdir 2 gün yapmiyor kakasini 3.gün birazcik zorlanarak yapiyor. Ek gidadan dolayi farkindayim, kabiz da değil. Ama kabizliğa çevirir mi diye merak ediyorum. Verdigim her şeyi şuan zaten tadimlik veriyorm ve mutlaka z.yaği ilave ediyorum. Sizlerde de böyle bi durum var mi

İyi o zaman sevindim, hazır elimde varken kullanayım Teşekkür ederim kuzum

Benım oglumda normalde gunluk yapardı smdi degıstı . Hem kakası katılaştı hemde ıkı gun durup 3. Gun yapabılıyo. Gecen gun ıkı gun yapmadı ama karnı da şiş degıldi hani rahatsız degıldı bende ondan dolayı korkmadım sadece 1 çay kaşıgı zeytinyagı verdim nolur nolmaz diye . Bi kerede yıne aynı oldu kayısı verdım meyve olarak .

Benim kız tam tersi ya günde 3-4 bazen 4-5 yapıyo kakasını. Hatta akşam erken bile yatıramıyorum çünkü mutlaka kaka yapıyor. Ben de bu kadar sık yapması normal mi onu anlamaya çalışıyorum. Biz ek gıdaya geçeli 1 buçuk ay oldu ve her gün bir şeyler veriyorum mutlaka. Hemen farkettirdi mi ek gıda size? Kayısı deneyebilirsin ben veriyorum denk geldikçe az az.
İyi o zaman sevindim, hazır elimde varken kullanayım Teşekkür ederim kuzum
Aynen canım kullanabilirsin hazır elinde de varmış ne güzel Rica ederim kuzum benim

Var canım muhakkak kayısı veriyorum meyve zmaninda yoksa zorlaniyor

Merhaba kızlar nasılsıniz uzun zamandır girmiyorum bebisler nasıl benim oğlan her zaman ki gibi uyumuyor bu ara tümden delirdi artık bende delirdim 7 aya girdik ama hiçbir değişiklik yok emekleme namına da hicbirsey yok sadece kolumdan tutun yürütün istiyor çok bunaldım artık

Canım herkes aynı sıkıntıyı yasıyor sanırm benım oglumda cok huysuz anlam veremıyorım normalde cok neşeli uslu bi bebekti şimdi mızmız mız herseye aglıyo . Eskıden 2 saat dolmadan uyurdu smdi uyutmak ıcın çaba sarfedıyorum resmen . Uyku konusundakı çözümüm sabah 8 bucukta uyanıyo ogleden once uyutuyorum bide ogleden sonra uyutuyorum gunduz 2 kere uyuyo yanı oglen uykusundan sonra asla uyutmuyorum cunku gece uykusuna gecısımız zorlasıyo . Bu şekilde çözüm buldum canım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…