Patates gerçekten zordu öğurme yapmıştı bizimkinde 2 gün verdim sonra çorbasını yaptımBugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Ben dün başladım. Buharda haşladım kabuklarını soydum. Ama 15 dk’dan fazla haşladım diğer sebzeler gibi hemen pişmedi. Normalde patatesi, kabağı falan blendırdan geçirip veriyordum ama bezelye için gerek kalmadı çok yumuşak çatalla ezince bile püre kıvamına geldi. Sadece çok yoğun olduğu için ılık su ile açıp sonrasında 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum. İstersen anne sütü ile de açabilirsin. Tadı da fena değilBezelye deneyen varmi aranizda bugün deneyim diyorum ama 15 dakika buharda haslayip kabuklarini soyup biraz suyundan ekleyip blendirda mi ceksem
Suzgecte ezip havucla da verilebilir ikisini de bi deneyim ayri ayrı sevmezsediye:)bir de pirinc gibi tahillara da yavas yavas baslayin diyor dr.you tube da izledim basladiniz miBen dün başladım. Buharda haşladım kabuklarını soydum. Ama 15 dk’dan fazla haşladım diğer sebzeler gibi hemen pişmedi. Normalde patatesi, kabağı falan blendırdan geçirip veriyordum ama bezelye için gerek kalmadı çok yumuşak çatalla ezince bile püre kıvamına geldi. Sadece çok yoğun olduğu için ılık su ile açıp sonrasında 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum. İstersen anne sütü ile de açabilirsin. Tadı da fena değil
3 taneymiş ıkı kol biri ağızdan . 4. Aşı yapılmıyomus ıkı yıldır kaldırılmıs canım saglık ocagındaki hemşireye sordum3 yapildi bize sizin ekstra özel aşı olabilir
İnstagramda hastalanmayan cocuk sayfasında bunun ıcın sinek ilacı önerilmişti canım oraya bi sor istersenKizlar benim ufaklığı cok fena sivriler yiyor siz ne kullaniyosunuz onlemek icinyada sonrasinda
Ben haşlayıp tel süzgeçten geçirdim üzerine zeytin yağı koydum kabuklarını daha tutamazlar bebdeBezelye deneyen varmi aranizda bugün deneyim diyorum ama 15 dakika buharda haslayip kabuklarini soyup biraz suyundan ekleyip blendirda mi ceksem
Aynen canım eskişehir de yanıyor. Ela acayip terliyor kışın bile terliyordu. İkna ettim babasını kısa kolluyla yatırıyorum artıkCanım bebege gore degısıyor aslında . Biz istanbulda yasıyoruz gecen hafta ben yorgan ile yatarken oglum pike ile yatıyodu . Cunku ben üşüyen bi insnaım o terleyen bi bebeknormalde kendinizden bi kat fazlası derler ama bizde işler tersine döndü
Evet canım kesinlikle öyle. Biz Elayla sabah kahvaltı yapıyoruz öğlen yemek yiyorsam ona da meyve veriyorum akşam da sebze, çorba veya makarna daha doğrusu biz ne yiyorsak ona da tuzsuz salçasız baharatsız ayırıp veriyorum bizimle beraber çok hevesli yiyiyor. Ayrı yedirince pek yemek istemiyor.Tadimlari mümkün mertebe sizde yemek yerken yapın sanki o zaman daha hevesli oluyorlar Karaca oyleydi
Ben denedim buharda haşladım ama 15 dk uzun sürdü kabuklarını soyup çatalla ezdim çok sevdi.Bezelye deneyen varmi aranizda bugün deneyim diyorum ama 15 dakika buharda haslayip kabuklarini soyup biraz suyundan ekleyip blendirda mi ceksem
Siveno sprey var canım doğal içerikli daha almadım ama alıcam neredeyse bütün sayfalar instada onu öneriyor.Kizlar benim ufaklığı cok fena sivriler yiyor siz ne kullaniyosunuz onlemek icinyada sonrasinda
Aynen sevmezse sevdiği bir şeyle karıştırıyorum bende, mesela tatlı patatesi çok sevdi onunla kabak+havuç falan veriyorum yiyor.Suzgecte ezip havucla da verilebilir ikisini de bi deneyim ayri ayrı sevmezsediye:)bir de pirinc gibi tahillara da yavas yavas baslayin diyor dr.you tube da izledim basladiniz mi
Bu siveno işe yarıyor mu ya canım? Ben geçen internetten alışveriş yapmıştım hediye göndermişler. Doğal koruyucu yazıyor. Sanırım bebeklere de kullanılıyor.Aynen canım eskişehir de yanıyor. Ela acayip terliyor kışın bile terliyordu. İkna ettim babasını kısa kolluyla yatırıyorum artık
Evet canım kesinlikle öyle. Biz Elayla sabah kahvaltı yapıyoruz öğlen yemek yiyorsam ona da meyve veriyorum akşam da sebze, çorba veya makarna daha doğrusu biz ne yiyorsak ona da tuzsuz salçasız baharatsız ayırıp veriyorum bizimle beraber çok hevesli yiyiyor. Ayrı yedirince pek yemek istemiyor.
Ben denedim buharda haşladım ama 15 dk uzun sürdü kabuklarını soyup çatalla ezdim çok sevdi.
Siveno sprey var canım doğal içerikli daha almadım ama alıcam neredeyse bütün sayfalar instada onu öneriyor.
Çok işe yarıyormuş kuzum ben instada theanalık ve mhnds1anne sayfalarını takip ediyorum ikisinin de 2 yaş civarı çocukları kullandıkları doğal içerikli ürünleri paylaşıyorlar ikisi de bunu öneriyor. Bende alacağım. Çünkü başka sayfaların da önerdiğini gördüm. Bebeklere de kullanılıyor evet kuzumBu siveno işe yarıyor mu ya canım? Ben geçen internetten alışveriş yapmıştım hediye göndermişler. Doğal koruyucu yazıyor. Sanırım bebeklere de kullanılıyor.
İyi o zaman sevindim, hazır elimde varken kullanayımÇok işe yarıyormuş kuzum ben instada theanalık ve mhnds1anne sayfalarını takip ediyorum ikisinin de 2 yaş civarı çocukları kullandıkları doğal içerikli ürünleri paylaşıyorlar ikisi de bunu öneriyor. Bende alacağım. Çünkü başka sayfaların da önerdiğini gördüm. Bebeklere de kullanılıyor evet kuzum
Benım oglumda normalde gunluk yapardı smdi degıstı . Hem kakası katılaştı hemde ıkı gun durup 3. Gun yapabılıyo. Gecen gun ıkı gun yapmadı ama karnı da şiş degıldi hani rahatsız degıldı bende ondan dolayı korkmadım sadece 1 çay kaşıgı zeytinyagı verdim nolur nolmaz diye . Bi kerede yıne aynı oldu kayısı verdım meyve olarak .Kizlarr ek gidaya yeni yeni geçiyoruz ama benim oğlan 2 seferdir 2 gün yapmiyor kakasini 3.gün birazcik zorlanarak yapiyor. Ek gidadan dolayi farkindayim, kabiz da değil. Ama kabizliğa çevirir mi diye merak ediyorum. Verdigim her şeyi şuan zaten tadimlik veriyorm ve mutlaka z.yaği ilave ediyorum. Sizlerde de böyle bi durum var mi
Benim kız tam tersi ya günde 3-4 bazen 4-5 yapıyo kakasını. Hatta akşam erken bile yatıramıyorum çünkü mutlaka kaka yapıyor. Ben de bu kadar sık yapması normal mi onu anlamaya çalışıyorum. Biz ek gıdaya geçeli 1 buçuk ay oldu ve her gün bir şeyler veriyorum mutlaka. Hemen farkettirdi mi ek gıda size? Kayısı deneyebilirsin ben veriyorum denk geldikçe az az.Kizlarr ek gidaya yeni yeni geçiyoruz ama benim oğlan 2 seferdir 2 gün yapmiyor kakasini 3.gün birazcik zorlanarak yapiyor. Ek gidadan dolayi farkindayim, kabiz da değil. Ama kabizliğa çevirir mi diye merak ediyorum. Verdigim her şeyi şuan zaten tadimlik veriyorm ve mutlaka z.yaği ilave ediyorum. Sizlerde de böyle bi durum var mi
Aynen canım kullanabilirsin hazır elinde de varmış ne güzelİyi o zaman sevindim, hazır elimde varken kullanayımTeşekkür ederim kuzum
Var canım muhakkak kayısı veriyorum meyve zmaninda yoksa zorlaniyorKizlarr ek gidaya yeni yeni geçiyoruz ama benim oğlan 2 seferdir 2 gün yapmiyor kakasini 3.gün birazcik zorlanarak yapiyor. Ek gidadan dolayi farkindayim, kabiz da değil. Ama kabizliğa çevirir mi diye merak ediyorum. Verdigim her şeyi şuan zaten tadimlik veriyorm ve mutlaka z.yaği ilave ediyorum. Sizlerde de böyle bi durum var mi
Nurse harveys buzz off kullanıyorum hiç sorunumuz olmadı oğlumda da kızımda daKizlar benim ufaklığı cok fena sivriler yiyor siz ne kullaniyosunuz onlemek icinyada sonrasinda
Canım herkes aynı sıkıntıyı yasıyor sanırm benım oglumda cok huysuz anlam veremıyorım normalde cok neşeli uslu bi bebekti şimdi mızmız mız herseye aglıyo . Eskıden 2 saat dolmadan uyurdu smdi uyutmak ıcın çaba sarfedıyorum resmen . Uyku konusundakı çözümüm sabah 8 bucukta uyanıyo ogleden once uyutuyorum bide ogleden sonra uyutuyorum gunduz 2 kere uyuyo yanı oglen uykusundan sonra asla uyutmuyorum cunku gece uykusuna gecısımız zorlasıyo . Bu şekilde çözüm buldum canım Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar nasılsıniz uzun zamandır girmiyorum bebisler nasıl benim oğlan her zaman ki gibi uyumuyor bu ara tümden delirdi artık bende delirdim 7 aya girdik ama hiçbir değişiklik yok emekleme namına da hicbirsey yok sadece kolumdan tutun yürütün istiyor çok bunaldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?