2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Cok gecmis olsun gerekli olmasa yazmazdi dontorunuz heralde oyle dusunun. Insallah hemencecik iyilesir
Çok sağolun kızlar
İstemesemde başladım ilaca ne diyelim Allah beterinden korusun

Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Hiç acele etme canım
Ben başlayalı 1 ay olacak neredeyse yeni yeni yemeye başladı bebeğim. Sen yeter ki strese girme bebekler hissediyor, yemek yemek olumsuz bir şekilde kalmasın aklında

Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Ben biraz sıcak su ile açıyorum sonra bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum ek gıdaya başladığımızdan beri hep bu şekilde yaptım. Sadece patatesi mi çıkarıyor? Çünkü gerçekten haşlama patates çok lezzetsiz yani benim oğlumda çok az yedi bende hiç zorlamadım. Tatlı patates veriyorum onu seviyor.

Olgunlaşmasını bekledim, çatalla ezip verdim sade halini sevdi. Bu sabah içine haşlanmış yumurta sarısı ekledim öyle de yedi
Ben daha önce bir kere tadına bakmıştım hiç hoşlanmadım Demir’e bende vereceğim ama nasıl seçilir? Nasıl muhafaza edilir hiç bilmiyorum. Taze olduğunu nasıl anlıyorsun?

Kaç çeşit tarif denedim bir türlü sevemedim şu avokadoyu bebeğim bayılarak yiyor bizim zamanımızda avokado mu vardı
Avakadoyu yumurtayı rafadan haslayip maydanoz toz biber le birlikte zeytibyag ve limon sikarak yerseniz cok guzel oluyor bide krem peynirle ezip karistirarak ekmek uzerine de deneyebilirsiniz

Canım patates damaga yapıstıgı ıcın kıvamlandırırsan daha ıyı olur ben katı gıdalar verırken kendı sütümden koyuyorum muz mesela katı oluyo sevmıyo sütümden koyup kıvam verıyorum
Ben yogurt yemedigi icin bugun icine koyup tatli patatesle birlikte verdim yedi kizlar benim ufaklik surekli mizirdaniyo demistim ya sanirim doymuyor kucuk tosun:)oglen ve aksama cikardim iki öğün olarak siz kac öğün veriyorsunuz

Meyve ile yoğurdu hergun veriyorum öğün olarak yaklaşık bi haftadır kahvaltıda veriyorum arqda bir çorba kafama zmanima göre vermeye calisiyorum öğün yapamiyorsam formül sut veriyorum kendi sutum doymuyor çünkü

kızlar 6. Ay da yapılan aşılar kac tane bizim yarın olucakta 4 tane gostrıyo agır degılmı

bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Zibinla yatıriyorum pijama falan yok zaten buhar olucaz bide üstüne ince muslin şimdilik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…