2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet doktorum ısrar etmeyin diyor.. ama ben her gün kasığa başını çevirmesine çok üzülüyorum. Tadına bile bakmadan
Canım ısrar etmemek önemli her gün az az vermeyi dene benim kızım da başta istemedi sebzeleri. Yoğurdu çok güzel yemişti ama sebzeleri yemek istememişti sonra ben oyunlar yaparak kendim yiyormuşum gibi yaparak her gün az az sundum. Şimdi ne versem hımmmm diyerek yiyiyor sabırlı ve sakin ol yiyormuşsun gibi çok güzelmiş gibi davran belki alışır.
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah. Allah yardımcın olsun.
Rica ederim canim bizdeki bu sunny baby la vita
Çok teşekkür ederim çok sağol canım benim
Aksine bizim doktorumuz bol bol emzir bebegede gecsin demisti
Ebe emzirme dedi ama doktorumuz emzirme falan demedi. Bebeğe geçince koruyormuş onu da öyle duymuştum bende.
Canım başlarda zor oluyor evet ama her gün sabırlı denedikçe alışıyor korkma başta böyleydi benimki de ama şimdi alıştı.

bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Canım ben uzun kollu ince pijamalarıyla yatırıyorum ama sıcak oluyor çocuğa farkındayım. Bana kalsa ben kısa kollu zıbınla yatırırım ama eşim çok pimpirikli ve çok üşüyen bir insan kendi bile uzun kolluyla yatıyo çocuğu hayatta yatırtmaz öyle. Şimdilik böyle. Üstüne çok ince battaniye örtüyorum. Ela doğduğundan beri hep kolları dışarda yatıyor örttürmüyor örtersem ya açıyor ya uyanıyor o yüzden bacaklarına ve karnına hafif örtüyorum.

B

BEnimki cok terliyo sizinkilerde oyle mi
Aşırı terliyo ya. Doğduğu zaman bile öyleydi. Sürekli kafasından terliyo bi de sırtı falan değil. Üstünde kısa kollu altında kapri var ve sırılsıklam oluyo saçları yıkamış gibi hep kuruluyorum. Seninki de mi öyle

Aha benim oğlan da böyle he he heeee bagriyo evin içinde bide bazen çığlık gibi sesler cikariyo
Aynı canım aynı bu ara sürekli çığlık atıyo ve sürekli he hee heee diyo anniii diyo bazen sarılıyo başını gömüyo boynuma Allahım diyorum gözlerim doluyo bu daha bebek ve sarılıyo sokuluyo diyorum içim bir garip oluyo

ben de aynı.. bu gidişle ilerleyemeyeceğim çünkü hiçbir tadımı yapmıyor. Çay kasigindan fazla yemiyor.
Kabağı sevdi mi ?
Nasıl yaptınız?
Benimki yememesinden ziyade ben geç başladım
Bugün havuca geçtik. Normal buharda pişirip ezip veriyorum. Zeytinyağı vs katmıyorum

Bende bugün havuca başladım. Sevdi arkasından kabaktan vereyim dedim oralı olmadı dün kabağı yiyordu halbukiii
Şimdi ben üç gün sonra patatese geçeceğim. İlk kabak ikinci havuç üçüncü patates olacak. Patatesle beraber havucu mu versem ayrı olarak. Şimdi kabak havuç ikilisi ile gideceğiz üç gün

Selam kızlar
Bebeğimin 1 haftadır 38 i bulmayan hafif ateşi var. Bugün doktora gittik idrarda 5-6 lökosit çıkmış orta sıklıkta bakteri yazıyor. İdrar kültürü istedi doktor ama antibiyotik başlattı sonuca göre 7 veya 10 gün kullanacakmışız. 5-6 lökosit az geldi kullanmak içime sinmiyor

Allah korumuş, çok geçmiş olsun Büyükte kıyamam ne bilsin yavrum kardeşi büyüsün diye vermiş. Ama çok dikkat etmek lazım bir anlık gerçekten.
Geçen gün oğlumda kredi kartı slibini sokmuş ağzına hemde saniye de ya alışveriş yapmıştım aldıklarımı çıkarıyordum o sırada oğlum yerdeydi. Poşetten slip düşmüş baktım öğürüyor eli ağzında hemen aldım ağzında fiş. Aklım gitti ya önceden 10 kere kontrol ediyorsam şimdi 50 kere bakıyorum.
Allahım korusun evlatlarımızı

Çok geçmiş olsun. İdrarda bakteri varsa antibiyotik kullanmadan geçmiyormuş ya 2 ay önce oğlum tuvaletini 1-2 gün az yaptı gibi geldi şüphelendim doktora götürdüm. Röntgen çekildi, idrar tahlili istedi doktor. Tahlil verdim ama daha sonuçları çıkmadan toz antibiyotik yazdı. Sen şimdi al bulunsun eve gittiğinizde sonuca göre başla yada başlama diyeceğim dedi. Bende sordum antibiyotik olmadan başka bir yolu yok mu diye yok dedi. Bizim kullanmaya gerek kalmadı ama çıksaydı mecbur kullanacaktık bizde

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. mümkün mertebe antibiyotik yazmıyolar canım eskisi gibi değil doktorlar yazdıysa gereklidir diye düşünüyorum. Çok çok geçmiş olsun.

Canım bebege gore degısıyor aslında . Biz istanbulda yasıyoruz gecen hafta ben yorgan ile yatarken oglum pike ile yatıyodu . Cunku ben üşüyen bi insnaım o terleyen bi bebek normalde kendinizden bi kat fazlası derler ama bizde işler tersine döndü

Ben de sadece çitçitli badiyle yatiriyorum bence kesinlikle üşümüyolardir. Sicaktan fenaliklar basiyo bi de onlar da bez de var kiyamam

Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz

Cok gecmis olsun gerekli olmasa yazmazdi dontorunuz heralde oyle dusunun. Insallah hemencecik iyilesir

Buralar da nem cok fazla ben sadece zibibiyla yatırıyorum kizlar yoksa su içinde kaliyo ince muslin örtüsü var onu örtüyorum uzerine

Bugun patates tadiminin ikinci gunundeyiz ama yok yutmuyor asla agzini aciyor sonra agzinda bekletip tukuruyor yada elini agzina sokmaya calisirken agzindakiler dusuyor. Nasil
Yutmaisni sagliyorsunuz
Bsen çatalla ezip zeytinyag kattım sebzelerin hasladigim suyundan da katip biraz kıvam veriyorum yoksa cok katı oluyo zorlanıyor yerken

Ben de sadece çitçitli badiyle yatiriyorum bence kesinlikle üşümüyolardir. Sicaktan fenaliklar basiyo bi de onlar da bez de var kiyamam
Aynen canım bende dün gece atletle yatırdım artık inanılmaz sıcak buralar, gün içerisinde de sürekli elini, yüzünü, ensesini yıkıyorum çok terliyor. 2-3 ay böyle gider artık

Yutmaisni sagliyorsunuz
Canım patates damaga yapıstıgı ıcın kıvamlandırırsan daha ıyı olur ben katı gıdalar verırken kendı sütümden koyuyorum muz mesela katı oluyo sevmıyo sütümden koyup kıvam verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…