2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aslında sanırım o bebekle alakalı benımkı sevdıgı bıse olunca agzına koyunca yutuyor yogurt versem agzını kitliyo agzına alsa bile geri itiyo yuzunu burusturuyo püre kıvamını sevmıyo mesela oglum .püreli seylerı yemıyo onu farkettım . Mesela elmayı hıc pişirmeden cam rendede rendeleyıp verıyorum yiyo . Ama püre seklınde yemıyo .

Üzerini ortmiyorum tek askılı çıt çıtli badiyle yatiyor
bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim

Pureli seyleri yutmayi mi beceremiyorlar acaba. Biz 9 gun sonra denicez meyveyi bakalim onu yiyebilcek mi merak ediyorum. Zormus ek gida isi ilk gunden yoruldum

Daha yoğurt ve kabaktan öteye geçememiş ben şurda notlarımı alayım
Bende havuç la yoğurt kefir:) malesef yoğurtla kefir ı hiv sevmedi ilerde yeniden denicem artık olmadı muzla karistirip tatlandirayim diyorum:) 3 gün kuralından sonra.tatli patatese başladık dün onu sevdi bildiğiniz balkabağı gibi

Keçiboynuzu vermeyi düşünüyorum ama ikisi de olur
İlk olarak Keçiboynuzu pekmezi ile başlayacağım sonrasında üzümde denerim, dönüşümlü kullanırım artık
Şöyle bir yazıya denk geldim

Ben yoğurtu sadece 1 gün verdim kendim yapmıştım ama biraz ekşimsi geldi. İlk defa yaptığım için bilmiyordum ekşi olmaması için mayalayacağımız yoğurtu az koymak gerekiyormuş probiyotik toz maya almıştım ama kullanmadım Activia probiyotikten yapmıştım. Bir daha ki yapışımda aldığım mayayı kullanıcam bakalım umarım ekşimsi olmaz.
Bir de verdiğim günün gecesi karnı çok guruldadı o yüzden 7. Ayın sonlarına doğru tekrar vereceğim.
Oğlumda tatlı patatesi sevdi normal patateste verdim ama onu beğenmedi, o yüzden tatlı patates+kabak ve havuçla yapıyorum. Arada diğerleri kaynıyor
Başka neler veriyorsun? Ben bezelye falan denemek istiyorum. Başka ne verebilirim?

Üzerini ortmiyorum tek askılı çıt çıtli badiyle yatiyor
Biz İzmir’deyiz çok sıcak o yüzden bende yarım kollu çıtçıtlı badyle yatırıyorum. Ayaklarına müslin örtüyorum yine de üşür mü diye ama örttüğüm an tekmeleyerek açıyor onu bile istemiyor

bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Bende almayı düşündüm hatta sipariş veriyordum nerdeyse ama bence o bile fazla gelecek, çok sıcak oluyor o yüzden vazgeçtim. Gece emmek için uyandığında bakıyorum eli ayağı sıcak o yüzden çıtçıtlı badiyle yatırıyorum onunla bile terliyor. Bugün çıtçıtlı atletle yatırıcam, İzmir yanıyor

Canım sütün ısısıda onemlı aslında sıcak sa yogurt ekşi olablıyo . Benım oglumada yaramadı yogurt gaz karın guruldamalarj kusmalar neler neler .. bende vermıyorum artık enınde sonunda yicek nasılsa yogurtsuz ayransız hayat varmı zamana bıraktım saglıklı olsunlarda

Pureli seyleri yutmayi mi beceremiyorlar acaba. Biz 9 gun sonra denicez meyveyi bakalim onu yiyebilcek mi merak ediyorum. Zormus ek gida isi ilk gunden yoruldum
Meyveyi verdıgum gün oglum kasıgı yutucaktı nerdeyse hiç süphen olmasın meyveye bayılıyolar sebzeli püre yaptm agzını acıyodu koyuyodum sonra aglıyordu . Üzüldüm halıne yedirmedim daha

Ah kıyamam ya, aynen acele etmeye gerek yok. Baya rahatsız etmiş demek ki.
Yoğurt için 9. ayı önerenler var yani acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben 1 çay kaşığı verdim ama oğlumun karnının gurultusu dışarıdan duyuluyordu o yüzden ertesi gün vermedim belki versem benimkini de kusacaktı.
Dediğin gibi illaki yiyecekler hatta yoğurt sevmeyen bebek yok gibi sadece daha vakti değil demek ki
Buarada küçük parmak 7 saniye sütün içinde kalabiliyorsa mayalamaya hazırmış ama sanırım ben sıcağa dayanıklıyım, sıcak mayalamışlar olabilirim Süt ölçer varmış ondan alıcam garanti olsun

Allah korumuş çok geçmiş olsun

Kefir için erken değil mi ? Sanki daha sonra veriliyor gibi kalmış aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…