Aslında sanırım o bebekle alakalı benımkı sevdıgı bıse olunca agzına koyunca yutuyor yogurt versem agzını kitliyo agzına alsa bile geri itiyo yuzunu burusturuyoBizde sonunda ek gidaya basladikbugun 6.ay kontrolumuz vardi kilo alimi az ama iyiyiz cok sukur alerji suphesi devam. O yuzden temkinki basliyoruz ek gidaya. Bugun patates denedik bir kasik ancak yiyebilmistir mama sandalyesini emmeye calismaktan yiyemedi malesef. Siz nasil yemesini yutmasiji sagliyorsunuz bizimki hepsini disariya cikardi. Listemizde bu sekilde.
bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Bendede oyle ama ustune ortsem mi ortmesem mi bilemedimNormal beyaz zıbını alttada cok ince pijama var canım üzerine ince bi örtü örttüm .
Pureli seyleri yutmayi mi beceremiyorlar acaba. Biz 9 gun sonra denicez meyveyi bakalim onu yiyebilcek mi merak ediyorum. Zormus ek gida isi ilk gunden yoruldumAslında sanırım o bebekle alakalı benımkı sevdıgı bıse olunca agzına koyunca yutuyor yogurt versem agzını kitliyo agzına alsa bile geri itiyo yuzunu burusturuyopüre kıvamını sevmıyo mesela oglum .püreli seylerı yemıyo onu farkettım . Mesela elmayı hıc pişirmeden cam rendede rendeleyıp verıyorum yiyo . Ama püre seklınde yemıyo .
Bende havuç la yoğurt kefir:) malesef yoğurtla kefir ı hiv sevmedi ilerde yeniden denicem artık olmadı muzla karistirip tatlandirayim diyorum:) 3 gün kuralından sonra.tatli patatese başladık dün onu sevdi bildiğiniz balkabağı gibiDaha yoğurt ve kabaktan öteye geçememiş ben şurda notlarımı alayım
BEnimki cok terliyo sizinkilerde oyle miBendede oyle ama ustune ortsem mi ortmesem mi bilemedim
Keçiboynuzu vermeyi düşünüyorum ama ikisi de olurKızlar bebişlerinize ne pekmezi veriyorsunuz? Keçiboynuzu mu üzüm mü alayım karar veremedim.
Aha benim oğlan da böyle he he heeee bagriyo evin içinde bide bazen çığlık gibi sesler cikariyoSürekli hee hee diyo sayılır mı
Aynı valla günde kaç kere üst değişiyoruz her akşam babası şampuansiz bi suya tutuyo öyle uyutuyorumB
BEnimki cok terliyo sizinkilerde oyle mi
Keçiboynuzu vermeyi düşünüyorum ama ikisi de olur
İlk olarak Keçiboynuzu pekmezi ile başlayacağım sonrasında üzümde denerim, dönüşümlü kullanırım artıkBen keçi boynuz kullanmistim kizimda sonra babaanne si dut pekmezi getirmişti onu kullandım üzümü evde kullanmıyorum pek bilmem ama dutta yapima bağlı asidik olabiliyor genzi yakan ona dikkat et o yüzden garanti olsun diye keçi boynuzu derim dönüşümlü de kullanabilirsin
Ben yoğurtu sadece 1 gün verdim kendim yapmıştım ama biraz ekşimsi geldi. İlk defa yaptığım için bilmiyordum ekşi olmaması için mayalayacağımız yoğurtu az koymak gerekiyormuşBende havuç la yoğurt kefir:) malesef yoğurtla kefir ı hiv sevmedi ilerde yeniden denicem artık olmadı muzla karistirip tatlandirayim diyorum:) 3 gün kuralından sonra.tatli patatese başladık dün onu sevdi bildiğiniz balkabağı gibi
Biz İzmir’deyiz çok sıcak o yüzden bende yarım kollu çıtçıtlı badyle yatırıyorum. Ayaklarına müslin örtüyorum yine de üşür mü diye ama örttüğüm an tekmeleyerek açıyorÜzerini ortmiyorum tek askılı çıt çıtli badiyle yatiyor
Oğlum değişik sesler çıkarıyor mesela bir şey istiyorsa mamamama diye sesleniyor, istemiyorsa da yine aynı şekilde ağlıyorKızlar bebeklerinizin bir şeyler babildiyor mu söyleniyor mu yani.
Bende almayı düşündüm hatta sipariş veriyordum nerdeyse ama bence o bile fazla gelecek, çok sıcak oluyor o yüzden vazgeçtim. Gece emmek için uyandığında bakıyorum eli ayağı sıcak o yüzden çıtçıtlı badiyle yatırıyorum onunla bile terliyor. Bugün çıtçıtlı atletle yatırıcam, İzmir yanıyorbu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Canım sütün ısısıda onemlı aslında sıcak sa yogurt ekşi olablıyo . Benım oglumada yaramadı yogurt gaz karın guruldamalarj kusmalar neler neler .. bende vermıyorum artık enınde sonunda yicek nasılsa yogurtsuz ayransız hayat varmıBen yoğurtu sadece 1 gün verdim kendim yapmıştım ama biraz ekşimsi geldi. İlk defa yaptığım için bilmiyordum ekşi olmaması için mayalayacağımız yoğurtu az koymak gerekiyormuşprobiyotik toz maya almıştım ama kullanmadım Activia probiyotikten yapmıştım. Bir daha ki yapışımda aldığım mayayı kullanıcam bakalım umarım ekşimsi olmaz.
Bir de verdiğim günün gecesi karnı çok guruldadı o yüzden 7. Ayın sonlarına doğru tekrar vereceğim.
Oğlumda tatlı patatesi sevdi normal patateste verdim ama onu beğenmedi, o yüzden tatlı patates+kabak ve havuçla yapıyorum. Arada diğerleri kaynıyor
Başka neler veriyorsun? Ben bezelye falan denemek istiyorum. Başka ne verebilirim?
Meyveyi verdıgum gün oglum kasıgı yutucaktı nerdeyse hiç süphen olmasın meyveye bayılıyolarPureli seyleri yutmayi mi beceremiyorlar acaba. Biz 9 gun sonra denicez meyveyi bakalim onu yiyebilcek mi merak ediyorum. Zormus ek gida isi ilk gunden yoruldum
Ah kıyamam ya, aynen acele etmeye gerek yok. Baya rahatsız etmiş demek ki.Canım sütün ısısıda onemlı aslında sıcak sa yogurt ekşi olablıyo . Benım oglumada yaramadı yogurt gaz karın guruldamalarj kusmalar neler neler .. bende vermıyorum artık enınde sonunda yicek nasılsa yogurtsuz ayransız hayat varmızamana bıraktım saglıklı olsunlarda
Evet çok söyleniyor ama net bir kelime gibi değilKızlar bebeklerinizin bir şeyler babildiyor mu söyleniyor mu yani.
Allah korumuş çok geçmiş olsunAy kızlar biraz önce büyük bi badere atlattik benim küçük kız bebeğin ağzına leblebi koydu yanımda oynuyordu bende mesaj geldi ona bakıyordum sonra bi baktım leblebi koymuş eliyle ittiriyor elimle almaya çalıştım boğazına doğru gitti bi an tıkanir gibi oldu hemen ters çevirdim sırtına vurdum düştü agxindan çok şükür ömrümden ömür gitti niye yaptın dedim oda yesin büyüsün diyor
Kefir için erken değil mi ? Sanki daha sonra veriliyor gibi kalmış aklımdaBende havuç la yoğurt kefir:) malesef yoğurtla kefir ı hiv sevmedi ilerde yeniden denicem artık olmadı muzla karistirip tatlandirayim diyorum:) 3 gün kuralından sonra.tatli patatese başladık dün onu sevdi bildiğiniz balkabağı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?