- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ay 30.günde 2.ay 29 3. 28 şimdi 24.günde oldum yani eski düzene döndüm 24 25 26 günde bir oluyorum doğumdan onceGünaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. Regl olmaya başladınız mı . Düzeni nasıl , benim hala bir düzene oturmadı erken oldum bı ay . Dr kontrollerimde bi sorun yoktu rahimde .
Evet doktorum ısrar etmeyin diyor.. ama ben her gün kasığa başını çevirmesine çok üzülüyorum. Tadına bile bakmadanAnladım canım çok teşekkür ederim çok sağol foto atman da iyi oldu teşekkür ederim
Evde nasıl yapacaksın tarif eder misin?
Kuzum hazır değildir belki de ne bileyim. Doktoruna sordun mu bunları?
6aylik.. hem de çok zor ..Bebegnz ne kadarlik? Gunde 5 defa uygulamk zor oluyor mu?
ben de aynı.. bu gidişle ilerleyemeyeceğim çünkü hiçbir tadımı yapmıyor. Çay kasigindan fazla yemiyor.Daha yoğurt ve kabaktan öteye geçememiş ben şurda notlarımı alayım
Canım kasıgı elıne vermeyı denedın mi biraz elinde oynasa agzına falan goturse ne bıleyım belki kaşık fikrine alışır. Bide şu meyve sücgeclerı var içine meyve koyup elıne verebılırsınben de aynı.. bu gidişle ilerleyemeyeceğim çünkü hiçbir tadımı yapmıyor. Çay kasigindan fazla yemiyor.
Kabağı sevdi mi ?
Nasıl yaptınız?
Keske daha kolay bi yolu olsa ya..bn elime bebegi nasl alcm diye dsunurken bunu yapablmyi hayal bile edemyorum6aylik.. hem de çok zor ..
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinGünaydın canım ben henuz olmadım dogum kontrol hapı kullanıyorum cerazette .
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benimki bi normal oldu en son çok erken oldu düzene girer inşaallahİlk ay 30.günde 2.ay 29 3. 28 şimdi 24.günde oldum yani eski düzene döndüm 24 25 26 günde bir oluyorum doğumdan once
Sürekli hee hee diyo sayılır mıKızlar bebeklerinizin bir şeyler babildiyor mu söyleniyor mu yani.
Benimkinin keyfi yerindeyse oyuncaklarıyla oynarken bidi budu gibi anlamsız kelimeler söylüyor. Derdi olunca da emme meme ımme diyor. Acıksa da uykusu da gelse hepsi meme onun içinKızlar bebeklerinizin bir şeyler babildiyor mu söyleniyor mu yani.
Gecmis olsun canim cok, cocukla bebek buyutmek daha da zormus. Allah korumus bebisiAy kızlar biraz önce büyük bi badere atlattik benim küçük kız bebeğin ağzına leblebi koydu yanımda oynuyordu bende mesaj geldi ona bakıyordum sonra bi baktım leblebi koymuş eliyle ittiriyor elimle almaya çalıştım boğazına doğru gitti bi an tıkanir gibi oldu hemen ters çevirdim sırtına vurdum düştü agxindan çok şükür ömrümden ömür gitti niye yaptın dedim oda yesin büyüsün diyor
Rica ederim canim bizdeki bu sunny baby la vitaÇok teşekkür ederim çok sağol canım benim. tam olarak modeli ne verebilir misin?
Aksine bizim doktorumuz bol bol emzir bebegede gecsin demistiKızlar bugün aşı oldum ben biontech. Ordaki ebe 6 saat emzirme 6 saat sonra önce sağ sonra emzir dedi. Ama Elanın doktoru hiç öyle bir şey demedi. Aşınızı olun dedi sadece emzirmemem gerekseydi söylerdi. Ela zaten emmeden durmuyor ek gıdanın üzerine bile emiyo imkanı yok durmaz 6 saat. Siz ne yaptınız?
Ortsem de aciyor, kisa kollu ince normal tulumla yatiriyorum ben, cok berbat sicak, cok terliyor yine debu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim
Normal beyaz zıbını alttada cok ince pijama var canım üzerine ince bi örtü örttüm .bu sicak havalarda bebeginiz uyurken nasil giydiriyorsunuz ustunu ortuyor musunuz? Ben 0.5 muslin uyku tulumu almistim ama o bile kalin gelicek sanki. Ustunu ortmesem usur mu bilemedim