Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim bizde kusma yok ama hırıltı tıkanıklık ve isilik benzeri döküntüler oluyorÖbek öbek kustu 3 gün boyunca denedim 3 gün boyunca kustu ne zaman denesem kusuyor. Vücudunda kırmızı lekeler oluştu. Karnı ağrıyordu farkettim.
Buna benzer lekelerdi kızıma yoğurt alerji yaptığında vücudunda oluşan lekeler buna benziyordu. Ama isilik de olabilir sıcaktan emin olamadım. Kusma vs başka bir problem var mı
Of sicaklar çok kötü..gunde 2 3 defa düş alıyoruz yine de basının arkasında isilik benzeri dukuntu bir türlü geçmedi kulak arkası.. alerji mı isilik mı sıcaktan mı besinden mı hiç anlayamiyorum0Aynen sicaktan olmus dr.bakti sorun yok dedi
Anladım canım çok teşekkür ederim çok sağol foto atman da iyi oldu teşekkür ederimA acemianne92 benim kullandığım bu kraftin sallama aparati var ama ben kullanmıyorum içi bayagi geniş tahmini 3 yaşına kadar belki 4 e kadar kullanila bilir çocuk zayifsa 4 e kadar rahat yatar uzun zamn kullancam diyosan içi geniş olanlardan al iç genislikleri 60 70 80 cm kadar cikiyor
Evde nasıl yapacaksın tarif eder misin?Ben peynir daha baslamadim ama labne ile başlamayi düşünüyorum evde yapilanla
Kuzum hazır değildir belki de ne bileyim. Doktoruna sordun mu bunları?Ya çok üzülüyorum.. benim oğlum neden ek gıdayı reddediyor??
Anladim canim bizde kusma yok ama hırıltı tıkanıklık ve isilik benzeri döküntüler oluyor
canım bende geçen hafta yaptırdım. Bionetch. ilk defa emzirmemenin gerekli olduğunu duydum. aşıdan çıkınca bebeğim ağlıyordu. Ben aile hekimliğinde yaptırdım aşıyı. eve gidince hemen emzirdim. Doktor veya hemşire bana birşey demedi.Kızlar bugün aşı oldum ben biontech. Ordaki ebe 6 saat emzirme 6 saat sonra önce sağ sonra emzir dedi. Ama Elanın doktoru hiç öyle bir şey demedi. Aşınızı olun dedi sadece emzirmemem gerekseydi söylerdi. Ela zaten emmeden durmuyor ek gıdanın üzerine bile emiyo imkanı yok durmaz 6 saat. Siz ne yaptınız?
Bende emzirdim canım valla napim hüngür hüngür ağlıyo çocuk emmek istiyo hayatta duramaz 6 saat eve gelince bende emzirdim. Ebe de emzirme konusunda net bir şey yok dedi Zaten de tedbir amaçlı dedi. Ama bebeğim durmuyordu napim emzirdim.canım bende geçen hafta yaptırdım. Bionetch. ilk defa emzirmemenin gerekli olduğunu duydum. aşıdan çıkınca bebeğim ağlıyordu. Ben aile hekimliğinde yaptırdım aşıyı. eve gidince hemen emzirdim. Doktor veya hemşire bana birşey demedi.
Daha yoğurt ve kabaktan öteye geçememiş ben şurda notlarımı alayımKızlar bebişlerinize ne pekmezi veriyorsunuz? Keçiboynuzu mu üzüm mü alayım karar veremedim.
Sanırım şu an için en iyisi keçiboynuzu pekmeziymiş. Organik bi yer buldum oradan bebek irmiği, yulaf, yulaf unu, keçiboynuzu pekmezi ve yumurta sipariş ettim canım Yumurta hiç vermedim daha bakalım umarım severDaha yoğurt ve kabaktan öteye geçememiş ben şurda notlarımı alayım
Canım babamların yapmış olduğu organik üzüm pekmezi var ben ondan vereceğim şimdilik.Kızlar bebişlerinize ne pekmezi veriyorsunuz? Keçiboynuzu mu üzüm mü alayım karar veremedim.
Afiyet bal olsun prenseseCanım babamların yapmış olduğu organik üzüm pekmezi var ben ondan vereceğim şimdilik.
Aldığı kadar ver demek için henüz erken cunku yeni yeni alısıyorlar pek zorlamamak lazım ✌İnşallah canım Yine de ilk gün az vereyim dimi Umarım sever
Kızımda yapiyordum netten yada inst tan bakicam hatırladığım kadar yoğurt gibi mayaliyon sonra süzüyonAnladım canım çok teşekkür ederim çok sağol foto atman da iyi oldu teşekkür ederim
Evde nasıl yapacaksın tarif eder misin?
Kuzum hazır değildir belki de ne bileyim. Doktoruna sordun mu bunları?
Ben keçi boynuz kullanmistim kizimda sonra babaanne si dut pekmezi getirmişti onu kullandım üzümü evde kullanmıyorum pek bilmem ama dutta yapima bağlı asidik olabiliyor genzi yakan ona dikkat et o yüzden garanti olsun diye keçi boynuzu derim dönüşümlü de kullanabilirsinKızlar bebişlerinize ne pekmezi veriyorsunuz? Keçiboynuzu mu üzüm mü alayım karar veremedim.
Bebegnz ne kadarlik? Gunde 5 defa uygulamk zor oluyor mu?Izmirdeyim. Burun eti sisiyor evet.. dr danıştım günde en az 5 defa serum fizyolojik ir açacaksın dedi alerjik bir bebekmis..ama ne alerjisi bilemedim. Ek gıda da hergun yoğurt yandırıyordum azıcık acaba ondanmidir diye kestim yoğurdu bakalım ..
Günaydın canım ben henuz olmadım dogum kontrol hapı kullanıyorum cerazette .Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. Regl olmaya başladınız mı . Düzeni nasıl , benim hala bir düzene oturmadı erken oldum bı ay . Dr kontrollerimde bi sorun yoktu rahimde .
Ben de geçen ay ilk defa oldum bakalim bu ay ne zaman gelecekGünaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. Regl olmaya başladınız mı . Düzeni nasıl , benim hala bir düzene oturmadı erken oldum bı ay . Dr kontrollerimde bi sorun yoktu rahimde .
Sağol kuzum teşekkür ederiz senin minnoş da afiyetle yesin inşallahAfiyet bal olsun prensese
Tamam bulunca paylaşır mısın tarifini? Ben bilmiyorum nasıl yapılır bir de güvenemiyorum sen daha önce yapmışsın en azından bilirsin.Kızımda yapiyordum netten yada inst tan bakicam hatırladığım kadar yoğurt gibi mayaliyon sonra süzüyon
Kızım 3 aylık olduğunda regl oldum. Düzeni yok bazen erken bazen geç geliyor. Doğum doktorum 2 sene boyunca yani emzirdiğim süre boyunca düzene girmeyebilir endişe etme demişti.Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. Regl olmaya başladınız mı . Düzeni nasıl , benim hala bir düzene oturmadı erken oldum bı ay . Dr kontrollerimde bi sorun yoktu rahimde .