2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim asi sonrasi sol goguste lenflerde sisme oldu iki gun ama bugun azaldi, normalmis olabiliyormus kadinlarda. Ben de bebegim emmesine ragmen mastit oldum sanmistim
Benimde sag gogsumun yani sizliyor birsey batiyor gibi ama asiyi soldan oldum acaba onla ilgisi olabilir mi

Biz daha tam olarak kendi basimiza oturamiyoruz sizinkiler oturmaya basladi mi ?ek gidaya oturmaya baslamadan da gecmek istemiyorum sukur sut sorunumuz yok simdilik emiyor yetiyor da gunde 3 4 kez degisiyorum altını

Selam kizlar nasilsiniz bayadir giremedim foruma umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde de her şey yolundadir Biz bugün 5 ay 27 günlük olduk dün ilk defa yoğurt tadimi yaptirdim 1 çay kaşiği kadar içi bi hoş oldu pek sevdiği söylenemez benimki tek başina yerde kalmayi pek sevmiyor illaha yaninda biri olacak yoksa ağlamaya başliyor direkt. Dönme olayinda henüz çok yol katedemedk sirt üstü yatarken yilan gibi kivriliyo ama dönmeyi tam beceremiyor tesadufen gunde 1 2 kere yüzüstü dönüyor. Kizim bu kadarlik ken emeklemeye başlamişti bu velet biraz tembel çikti uyku olayinda hala gece memeye kalkmalar var bazen 3 4 kez açliktan değil artik alişkanliktan yapiyor biraktirmam lazim ama nasil bilmiyorum. Bilmem gereken önemli bir sey oldu mu yokluğumda, okuyamadim son msjlari

Kızlar bebek arabası önerilerinizi alabilir miyim? Bebek arabası alacağız da ne marka kullanıyorsunuz?

Canim ben yoyko elegance travel almıştım aşırı ağır ama sağlam bi araba ve oldukça büyük, arabaya sığmadığı için şimdi chicco trolley me aldım çok menmunum. Tavsiye ederim.

Kızlar oğlum bugün 3 yemek kaşığı yoğurt yedi sizce günlük yeterli miktar mı her gün yoğurt yedirmek gerekli mi
Ben ilk başladığında yarım küçük çay bardağı yiyor du zmanlarda arttı isteği şimdi cam neskafe fincanı kadar yiyebiliyor ve hergün veriyorum bi alerjisi filan yoksa ver günlük kalsiyum ihtiyacı ve alismasin için gerekli yoğurt tan zarar olmaz diye dusunuyorum

Teşekkür ederim bilgi için

Biz daha tam olarak kendi basimiza oturamiyoruz sizinkiler oturmaya basladi mi ?ek gidaya oturmaya baslamadan da gecmek istemiyorum sukur sut sorunumuz yok simdilik emiyor yetiyor da gunde 3 4 kez degisiyorum altını
Tadımlara basla canım biz 28 aralık dogumluyuz ben tadımlara basladım . Burdakı cogu kısınjn bebeği desteksız oturamıyor zaten

Canim ben yoyko elegance travel almıştım aşırı ağır ama sağlam bi araba ve oldukça büyük, arabaya sığmadığı için şimdi chicco trolley me aldım çok menmunum. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım benim çok sağol aslında vardı eltiminkini kullanıyordum ama o da hamile kalınca işler değişti tabii. Arayışa girdim

Hamileyken kan sulandirıcı kullanan annelerim biontech ası oldunuz mu? Acaba asidancönce ve sonra kan sulandirici kullanmak gerekir mi ya..surekli kan sulandirici kullananlarin devam etmesi gerekirmis ama bizom gibi olanlar ne yapcak hamileyken kulladim igne dogumdan sonra kullanmadim simdi de biontech vuruncam bisey olir mu ki

Bende kan sulandirici kullandım hamileligim boyunca sinovac olcam aşıyı. Bikac gun coraspin içmek mantiklin olabilir belki.

Instan takip ettiğim bi dr aşı öncesi kan sulandirici kullanmiyorsaniz aşı sonrası gerek yok demisti hamilelikte ki kullanım o zaman bebek için gerekli bi durumdu sizin sağlığınız için değildi bence kullanmanız gerekmiyor ama içiniz rahat etmesi için sağlık ocağında ki dr sorabilirniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…