- 29 Ekim 2020
- 1.757
- 3.649
- 83
- 32
Sağol canım benim çok teşekkür ederim çok sağolMamas papas ocarro aldik biz canim biraz agir ama memnunuz
Bende biontech olucam bakalim aslinda coraspin icilebilir dedigin gibiBende kan sulandirici kullandım hamileligim boyunca sinovac olcam aşıyı. Bikac gun coraspin içmek mantiklin olabilir belki.
Instragda kadın dogumcuya sordum gerek yok kan sulandirici kullanma dedi bana ama gittigimde birde saglik ocagindakine sorarimInstan takip ettiğim bi dr aşı öncesi kan sulandirici kullanmiyorsaniz aşı sonrası gerek yok demisti hamilelikte ki kullanım o zaman bebek için gerekli bi durumdu sizin sağlığınız için değildi bence kullanmanız gerekmiyor ama içiniz rahat etmesi için sağlık ocağında ki dr sorabilirniz
Baslamayi dusunuyorum da tatli patatesi bi türlu bulamadim 5M Migros var burdaki avm de orda bile yoktu düşünün internette n bakıyorum 40 50 liraTadımlara basla canım biz 28 aralık dogumluyuz ben tadımlara basladım . Burdakı cogu kısınjn bebeği desteksız oturamıyor zaten
Migros sanal marketten aldim 24 tl idi kilosu, e tabii normal patatese gore pahali ama bebek icin bir iki tane yeterli geldi. Sehire gore degisiyor olabilir bulunabirligi belki migrosta.Baslamayi dusunuyorum da tatli patatesi bi türlu bulamadim 5M Migros var burdaki avm de orda bile yoktu düşünün internette n bakıyorum 40 50 lira
İllaki tatlı patates olması gerekıyormu ki ben normal patates verdımBaslamayi dusunuyorum da tatli patatesi bi türlu bulamadim 5M Migros var burdaki avm de orda bile yoktu düşünün internette n bakıyorum 40 50 lira
Benım son 1 haftadır aşırı mızmız herseye aglıyo.Kizlar sizin bebislerde surekli mizirdaniyo mu 4.ayda basladi hala devam ediyo
Normal patates de verdim ben tatli patatesin besin degerleri biraz daha yuksekmis ondan denedim cesit olsun diye. Sart degil yaniİllaki tatlı patates olması gerekıyormu ki ben normal patates verdımBilen arkadslar benıde aydınlatsın .
Oraya da baktım kalmamistiMigros sanal marketten aldim 24 tl idi kilosu, e tabii normal patatese gore pahali ama bebek icin bir iki tane yeterli geldi. Sehire gore degisiyor olabilir bulunabirligi belki migrosta.
Galiba oyleMigros sanal marketten aldim 24 tl idi kilosu, e tabii normal patatese gore pahali ama bebek icin bir iki tane yeterli geldi. Sehire gore degisiyor olabilir bulunabirligi belki migrosta.
Selamm iyiyiz bizde çok şükür yarin aşı olacağız 6 ay asimiz. Benim tospikk te yüzüstü pek sevmiyor ama oturmayı ayakta durmayı cok seviyor tabi etrafi daha rahat inceliyorlar ya ondan :)Selam kizlar nasilsiniz bayadir giremedim foruma umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde de her şey yolundadirBiz bugün 5 ay 27 günlük olduk dün ilk defa yoğurt tadimi yaptirdim 1 çay kaşiği kadar içi bi hoş oldu pek sevdiği söylenemez benimki tek başina yerde kalmayi pek sevmiyor illaha yaninda biri olacak yoksa ağlamaya başliyor direkt. Dönme olayinda henüz çok yol katedemedk sirt üstü yatarken yilan gibi kivriliyo ama dönmeyi tam beceremiyor tesadufen gunde 1 2 kere yüzüstü dönüyor. Kizim bu kadarlik ken emeklemeye başlamişti bu velet biraz tembel çikti uyku olayinda hala gece memeye kalkmalar var bazen 3 4 kez açliktan değil artik alişkanliktan yapiyor biraktirmam lazim ama nasil bilmiyorum. Bilmem gereken önemli bir sey oldu mu yokluğumda, okuyamadim son msjlari
Sifa olsun kuzucuklaraBen ilk başladığında yarım küçük çay bardağı yiyor du zmanlarda arttı isteği şimdi cam neskafe fincanı kadar yiyebiliyor ve hergün veriyorum bi alerjisi filan yoksa ver günlük kalsiyum ihtiyacı ve alismasin için gerekli yoğurt tan zarar olmaz diye dusunuyorum
Totosunu yediğimKızlar bebeğim dünden beri hem sırt üstünden yüz üstüne dönüyor hem de deli gibi kendini öne itiyor emeklemeye aşırı istekli şekilde. Şok oldum bu zamana kadar bir iki kere dönüp bırakmıştı. Hep zamanı değil demek ki demiştim. Zamanı geldi sanırım. Daha 2 gün öncesine kadar yüz üstü durmak istemiyordu ağlıyordu falan. Şimdi kendi dönüyor. 7. Ayına yeni girdi. Dönmüyor diye üzülen anneler her an her şey değişebiliyor.
Canim 5 yaş halen aynıKizlar sizin bebislerde surekli mizirdaniyo mu 4.ayda basladi hala devam ediyo
Totosunu yediğim
Daha ne şoklar yaşatacak sana gör bak
Kimmiş o dönmüyor diye üzülenler bakim
Benimki de dönmüyodu iki haftadır dönüyor ama geri dönemediği için ağlıyo. Birden bire oldu dönmeye başladı seninkisi de öyle olur birden döner
Kesinlikle ya daha çok şaşırtacak beni anlaşıldıTotosunu yediğim
Daha ne şoklar yaşatacak sana gör bak
Kimmiş o dönmüyor diye üzülenler bakim
Evet kuzum birden bire oldu canı yeni istedi demekki Benimkinin deBenimki de dönmüyodu iki haftadır dönüyor ama geri dönemediği için ağlıyo. Birden bire oldu dönmeye başladı seninkisi de öyle olur birden döner
Evet bizdede var canımKizlar sizin bebislerde surekli mizirdaniyo mu 4.ayda basladi hala devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?