2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende kan sulandirici kullandım hamileligim boyunca sinovac olcam aşıyı. Bikac gun coraspin içmek mantiklin olabilir belki.
Bende biontech olucam bakalim aslinda coraspin icilebilir dedigin gibi
Instragda kadın dogumcuya sordum gerek yok kan sulandirici kullanma dedi bana ama gittigimde birde saglik ocagindakine sorarim

Tadımlara basla canım biz 28 aralık dogumluyuz ben tadımlara basladım . Burdakı cogu kısınjn bebeği desteksız oturamıyor zaten
Baslamayi dusunuyorum da tatli patatesi bi türlu bulamadim 5M Migros var burdaki avm de orda bile yoktu düşünün internette n bakıyorum 40 50 lira

Baslamayi dusunuyorum da tatli patatesi bi türlu bulamadim 5M Migros var burdaki avm de orda bile yoktu düşünün internette n bakıyorum 40 50 lira
Migros sanal marketten aldim 24 tl idi kilosu, e tabii normal patatese gore pahali ama bebek icin bir iki tane yeterli geldi. Sehire gore degisiyor olabilir bulunabirligi belki migrosta.

İllaki tatlı patates olması gerekıyormu ki ben normal patates verdım Bilen arkadslar benıde aydınlatsın .

İllaki tatlı patates olması gerekıyormu ki ben normal patates verdım Bilen arkadslar benıde aydınlatsın .
Normal patates de verdim ben tatli patatesin besin degerleri biraz daha yuksekmis ondan denedim cesit olsun diye. Sart degil yani normalde ben de ilk defa yedim, balkabagina benziyor tadi, bebekler daha kolay kabul ediyor sanirim normal patatese gore

Migros sanal marketten aldim 24 tl idi kilosu, e tabii normal patatese gore pahali ama bebek icin bir iki tane yeterli geldi. Sehire gore degisiyor olabilir bulunabirligi belki migrosta.
Galiba oyle

Eklentiler

• Screenshot_20210620-183453.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bebeğim dünden beri hem sırt üstünden yüz üstüne dönüyor hem de deli gibi kendini öne itiyor emeklemeye aşırı istekli şekilde. Şok oldum bu zamana kadar bir iki kere dönüp bırakmıştı. Hep zamanı değil demek ki demiştim. Zamanı geldi sanırım. Daha 2 gün öncesine kadar yüz üstü durmak istemiyordu ağlıyordu falan. Şimdi kendi dönüyor. 7. Ayına yeni girdi. Dönmüyor diye üzülen anneler her an her şey değişebiliyor.

Selamm iyiyiz bizde çok şükür yarin aşı olacağız 6 ay asimiz. Benim tospikk te yüzüstü pek sevmiyor ama oturmayı ayakta durmayı cok seviyor tabi etrafi daha rahat inceliyorlar ya ondan :)
Oooo neler olmadi ki ek gıda seruvenleri basladi
Tatli patates yemeyen bebek büyümüyormuş

Sifa olsun kuzucuklara
Bu hafta bende yoğurt vereceğim keçi sütü bulabilsek keske daha yararlı imiş
Yogurt ev yoğurdu değilse hiç vermeyin daha iyi anneler bilen bilir bilmeyende öğrensin
Benim oğlan puturlu zorlanıyor sanırsam yutarken oguruyor hep, yani blw den mezun olabiliriz

Totosunu yediğim
Daha ne şoklar yaşatacak sana gör bak
Kimmiş o dönmüyor diye üzülenler bakim

Totosunu yediğim
Daha ne şoklar yaşatacak sana gör bak
Kimmiş o dönmüyor diye üzülenler bakim
Kesinlikle ya daha çok şaşırtacak beni anlaşıldı
Benimki de dönmüyodu iki haftadır dönüyor ama geri dönemediği için ağlıyo. Birden bire oldu dönmeye başladı seninkisi de öyle olur birden döner
Evet kuzum birden bire oldu canı yeni istedi demekki Benimkinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…