Prima kullanıyorum canım . Bi sorun yaşamadm . Yengemde yegenıme slepy kullanıyor oda memnun ama onun kı 1 bucuk yasında.Külot beze geçmeyi düşünüyorum. Var mı öneriniz? Külot bez kullanan var mı?
Benimkide dönmedi henüz sırt üstünden yüzü koyun hale.. sordum doktora daha zamanı var sonuçta yan dönüyor yüzü koyundan sırt üstüne dönüyor cesaretlenmediği için dedi endişelenecek bir şey yokmuşkızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala
Biz yaptırdık canım bir sorun yaşamadık hiç ateş de yapmadı bu sefer aşılar gayet iyiydi.Kızlar 6 aylık aşısını yaptırdınız mi bizim ki sünnetten dolayı ertelendi 2 hafta haftaya çarşamba olacağız bir rota nin ikincisi var
Canım benim kızım dönmeyi becerebiliyor ama dönmüyor bir iki kere döndü sadece ama dönmek istemediği için dönmüyor ben arada hatırlatıyorum bak böyle döneceksin falan diye ama dönmek istemiyor.kızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala
Canım çatalla ezip veriyorum ne su ne anne sütü sadece zeytinyağı karıştırıp veriyorum. En başta sevmedi benimki de çok az yedi. Hatta bende sen gibi korktum buraya yazdım ya alışmazsa diye. Şimdi hımmm diye diye götürüyor. Kabak havuç patates kayısı karpuz kavun yedi bazen ekmek veriyorum çok minik yiyeceği bir şey yoksa masada. Yoğurtla başlamıştık alerji yaptı bir 10 gün sonra falan deneyeceğim. Bir kaç gün geçsin yumurta deneyeceğim. Ama artık çok seviyo ne versem bayıla bayıla yiyiyor. Kendim yiyiyormuşum gibi yapıyorum hımmm falan diyorum ben öyle yapınca daha da iştahlı yiyiyor alıştı şimdi ne versem hımmmm diyorGünaydın
Ek gıdaya geçenler sebzeleri blender ile mi eziyorsunuz yoksa çatalla mı ?
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Sebzeyi sevmiyorlar ilk basta. Bizimki sebzelerden en cok tatli patatesi sevdi. Dun de tatli patates kabak pirincle corba yapip verdim onu da sevdiBen de iki gündür çatalla ezdim ama korku olunca sizlerle de soraym dedim
Doktor tavsiyesiyle başladık kilo alımımız azmış tadimlara başlayabilirsin dedi
Ben de aynı şekilde çatalla güzelce ezdim ama kendim de tadına baktm pütürlü geliyor ağza.
İnşallah alışırlar zamanla.
Ben de bugün çatalla ezip biraz zeytinyağı biraz anne sütü ekledim havuca ama pek bayıldığı söylenemez
Anladm canım yumurta 6. Ayda hemen başlanıyor mu acaba onu sormadım doktora biraz alerjik sanırım o.
Biz de yoğurt ve havuç taddık sadece. Yoğurdu sevdi gibi ama havuç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Kaşığını çok seviyor ama o yüzden sanırım elimden asılıyor ben de her seferinde az az veriyorum kendi yiyor bir nevi öyle kandırıyorum
Maşallah, darısı başımıza inşallah kızımın da iştahla yediği günleri görürümCanım çatalla ezip veriyorum ne su ne anne sütü sadece zeytinyağı karıştırıp veriyorum. En başta sevmedi benimki de çok az yedi. Hatta bende sen gibi korktum buraya yazdım ya alışmazsa diye. Şimdi hımmm diye diye götürüyor. Kabak havuç patates kayısı karpuz kavun yedi bazen ekmek veriyorum çok minik yiyeceği bir şey yoksa masada. Yoğurtla başlamıştık alerji yaptı bir 10 gün sonra falan deneyeceğim. Bir kaç gün geçsin yumurta deneyeceğim. Ama artık çok seviyo ne versem bayıla bayıla yiyiyor. Kendim yiyiyormuşum gibi yapıyorum hımmm falan diyorum ben öyle yapınca daha da iştahlı yiyiyor alıştı şimdi ne versem hımmmm diyor
Tatlı patatesi nerden aldın peki Migros'ta var mı hiç dikkat etmedim.Sebzeyi sevmiyorlar ilk basta. Bizimki sebzelerden en cok tatli patatesi sevdi. Dun de tatli patates kabak pirincle corba yapip verdim onu da sevdi
Bize de doktorumuz çatalla ez dedi.. Ama ben 15 gün blender yaparım yemesi kolay olsun diye..Günaydın
Ek gıdaya geçenler sebzeleri blender ile mi eziyorsunuz yoksa çatalla mı ?
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Sleepy gece kulodu kullandım gayet güzel sadece lastikleri biraz iz birakiyor onunda çaresini azıcı keserek takmakta buldumKülot beze geçmeyi düşünüyorum. Var mı öneriniz? Külot bez kullanan var mı?
Evet var doğduğundan beriKızlar bebeklerinizin gözünde çapaklanma var mi
Arada oluyor ama uzun sürmüyor bizimkiKızlar bebeklerinizin gözünde çapaklanma var mi
İnşallah canım benim inşallah.Maşallah, darısı başımıza inşallah kızımın da iştahla yediği günleri görürüm
Tatlı patatesi nerden aldın peki Migros'ta var mı hiç dikkat etmedim.
Avokado aldım olgunlaşınca onu denemek istiyorum.
Canım her gün oluyor ama normal şekilde öyle çok değil.Kızlar bebeklerinizin gözünde çapaklanma var mi
Ya bizde de 1 hafta 10 gündür var az diyemem ama çok da diyemem bir türlü anlayamadım normal mi anormal miEvet var doğduğundan berinatura damla kullandık iyi geliyor ama tam geçmiyor çünkü göz kanallarımız tıkalı bizim
canım çok geçmiş olsun benim bebeğim de hasta grip değil ama ateşi var 3 gündür. Çok huzursuz hiç bişey yemiyo meme zorla emiyo uyumuyo sürekli ağlıyo napacağımı şaşırdımKızım grip oldu dün ve bugün oğlum da hapsurmaya başladı çok fena
+1 bugün özellikle perişan olduk kızım ağlamaktan, ben çaresizliktencanım çok geçmiş olsun benim bebeğim de hasta grip değil ama ateşi var 3 gündür. Çok huzursuz hiç bişey yemiyo meme zorla emiyo uyumuyo sürekli ağlıyo napacağımı şaşırdım
Gecmıs olsun canım diş mi çıkarıyor acabacanım çok geçmiş olsun benim bebeğim de hasta grip değil ama ateşi var 3 gündür. Çok huzursuz hiç bişey yemiyo meme zorla emiyo uyumuyo sürekli ağlıyo napacağımı şaşırdım
evet migrostan aldimMaşallah, darısı başımıza inşallah kızımın da iştahla yediği günleri görürüm
Tatlı patatesi nerden aldın peki Migros'ta var mı hiç dikkat etmedim.
Avokado aldım olgunlaşınca onu denemek istiyorum.
Arkadasimin bebeginde cok oluyor doktor serum fizyolojikle temizleyebilirsin demis aklinda olsun canim yine danisirsin doktorunaKızlar bebeklerinizin gözünde çapaklanma var mi
Her emmeden sonra olmasada bizdede devam ediyor. Emdikten sonra hemen kucagima alinca falan daha cok oluyor.Bebeği halä kusan var mı kızlar?
6 ayı gectik ama bizde devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?