2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sabah oğlumu oyun halıısna koymustum kuzenımde bizdeydı ona dedim sen yusuf kayraya dikkat et ben biraz uyuyayım zaten halıda kendı kendine oynuyor . Neyse uyumusum sonra refleks olarak gözümü actım bi baktım oglum yüz üstü duruyo kuzenıme dedım sen mi yaptın böyle yok abla valla kendi döndü dedi . Cok şükür kızlar ölmeden dönüşünü gördüm

Ayy canım inşAllah daha ne güzel günlerini göreceğiz.
Cok dert ettin demek ki dönmeyisini.

Bebeği halä kusan var mı kızlar?
6 ayı gectik ama bizde devam ediyor.
Benim kızın da devam ediyor canım 6 ay 20 günlük hala devam. Ama çok değil az az arada. Fazla emdiğinde veya gaz çıkarırken oluyor bazen.

Arkadaşlar ek gıdaya yoğurt ile başladık ama malesef sevmedi..yerken ağlıyor yemek istemiyor anlamadim sebebini.. siz yogurdu nasil verdiniz?

Yogurdu nasil verdiniz benimki hic sevmedi de acaba pekmez mi katsam icine

Pekmez ağır gelebılır canım ama alerjik durumu yoksa elma katıp verebılırsın meyvelı yogurt tadında olur . Benım oglumda sevmedı kustu bende bi süre bekleyıp tekrar denicem . Biz daha 5 aylıgız acelem yok dıye yavaş yavaş tadım yapıyorum ne denk gelırse

Dr a gotutdunuz mu nesi varmis?

Canım doktora sorduk götürmedik dün, ama bu ara sıklsatı uykuda da huzursuz sürekli kımıl kımıl uyuyor dönüyor hiç rahat değil ılık duş yaptırıp ardından calpol verdim balkona çıkardım temiz havada sallayarak uyuttum. Diş içinde tetagil vermişti zaten onu da kullanıyoruz. Bilemiyorum bazen gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum saatlerce ağlıyor uyumuyor emmiyor mama yemiyor iştahıda azaldı. Yoğurdu ılıtıp çırpıp krema kıvamına getirip veriyorum sade olarak canım. Belki tadını beğenmemiştir hazır yoğurtsa başka bir markayı dene, vermeye devam et ara ara alışır inşallah, bizimkide başta sevmedi tamamını çıkardı falan ama bir iki hafta içinde alıştı. Pekmezi hiç denemedim ama doğal pekmez 6 aydan sonra az az verilebiliyor galiba.

Tahliller karışmış ,çok korkmuştum da şükür bir şey çıkmadı ondan ama bu defa TSH değeri düşük çıktı ,takip edelim dedi doktor .

Tekrar çok geçmiş olsun çırparak ve ılıyarak deneyeyim. Hazır değil evde mayaladım.tadi da güzel insallah yer

Arkadaşlar ek gıdaya yoğurt ile başladık ama malesef sevmedi..yerken ağlıyor yemek istemiyor anlamadim sebebini.. siz yogurdu nasil verdiniz?
Benim oğlum baslarda iyiydi canım da diğer besinlere geçtik diye mi nedendir şimdi yemek istemiyor.
Kaşığı tabağı almak istiyor.
Vermeye devam edersem ağlıyor

Demir etkisini düşürebileceği için ikisi beraber önerilmemişti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…