• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala :KK43:
Benimkide dönmedi henüz sırt üstünden yüzü koyun hale.. sordum doktora daha zamanı var sonuçta yan dönüyor yüzü koyundan sırt üstüne dönüyor cesaretlenmediği için dedi endişelenecek bir şey yokmuş

Kızlar 6 aylık aşısını yaptırdınız mi bizim ki sünnetten dolayı ertelendi 2 hafta haftaya çarşamba olacağız bir rota nin ikincisi var
Biz yaptırdık canım bir sorun yaşamadık hiç ateş de yapmadı bu sefer aşılar gayet iyiydi.
kızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala :KK43:
Canım benim kızım dönmeyi becerebiliyor ama dönmüyor bir iki kere döndü sadece ama dönmek istemediği için dönmüyor ben arada hatırlatıyorum bak böyle döneceksin falan diye ama dönmek istemiyor. 😄 dün bi döndü kendi annemlerim yatağı çok seviyo annemlere geldik ilçeye orda keyifleniyo dönüyo kendi. Yani kısacası canı isterse. Ama dönmese de kafama takmıyordum her şeyin zamanı vardır diye. Geç döndü benimki de burdaki çoğu arkadaşın bebeğine göre. 6.5 aylık. 😘
Günaydın 🍃
Ek gıdaya geçenler sebzeleri blender ile mi eziyorsunuz yoksa çatalla mı ?
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Canım çatalla ezip veriyorum ne su ne anne sütü sadece zeytinyağı karıştırıp veriyorum. En başta sevmedi benimki de çok az yedi. Hatta bende sen gibi korktum buraya yazdım ya alışmazsa diye. Şimdi hımmm diye diye götürüyor. Kabak havuç patates kayısı karpuz kavun yedi bazen ekmek veriyorum çok minik yiyeceği bir şey yoksa masada. Yoğurtla başlamıştık alerji yaptı bir 10 gün sonra falan deneyeceğim. Bir kaç gün geçsin yumurta deneyeceğim. Ama artık çok seviyo ne versem bayıla bayıla yiyiyor. Kendim yiyiyormuşum gibi yapıyorum hımmm falan diyorum ben öyle yapınca daha da iştahlı yiyiyor alıştı şimdi ne versem hımmmm diyor 😄😍

Ben de iki gündür çatalla ezdim ama korku olunca sizlerle de soraym dedim 😀

Doktor tavsiyesiyle başladık kilo alımımız azmış tadimlara başlayabilirsin dedi 😊
Ben de aynı şekilde çatalla güzelce ezdim ama kendim de tadına baktm pütürlü geliyor ağza.
İnşallah alışırlar zamanla.

Ben de bugün çatalla ezip biraz zeytinyağı biraz anne sütü ekledim havuca ama pek bayıldığı söylenemez 😄

Anladm canım yumurta 6. Ayda hemen başlanıyor mu acaba onu sormadım doktora biraz alerjik sanırım o.

Biz de yoğurt ve havuç taddık sadece. Yoğurdu sevdi gibi ama havuç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Kaşığını çok seviyor ama o yüzden sanırım elimden asılıyor ben de her seferinde az az veriyorum kendi yiyor bir nevi öyle kandırıyorum 😅
Sebzeyi sevmiyorlar ilk basta. Bizimki sebzelerden en cok tatli patatesi sevdi. Dun de tatli patates kabak pirincle corba yapip verdim onu da sevdi

Canım çatalla ezip veriyorum ne su ne anne sütü sadece zeytinyağı karıştırıp veriyorum. En başta sevmedi benimki de çok az yedi. Hatta bende sen gibi korktum buraya yazdım ya alışmazsa diye. Şimdi hımmm diye diye götürüyor. Kabak havuç patates kayısı karpuz kavun yedi bazen ekmek veriyorum çok minik yiyeceği bir şey yoksa masada. Yoğurtla başlamıştık alerji yaptı bir 10 gün sonra falan deneyeceğim. Bir kaç gün geçsin yumurta deneyeceğim. Ama artık çok seviyo ne versem bayıla bayıla yiyiyor. Kendim yiyiyormuşum gibi yapıyorum hımmm falan diyorum ben öyle yapınca daha da iştahlı yiyiyor alıştı şimdi ne versem hımmmm diyor 😄😍
Maşallah, darısı başımıza inşallah kızımın da iştahla yediği günleri görürüm 😊
Sebzeyi sevmiyorlar ilk basta. Bizimki sebzelerden en cok tatli patatesi sevdi. Dun de tatli patates kabak pirincle corba yapip verdim onu da sevdi
Tatlı patatesi nerden aldın peki Migros'ta var mı hiç dikkat etmedim.
Avokado aldım olgunlaşınca onu denemek istiyorum.

Günaydın 🍃
Ek gıdaya geçenler sebzeleri blender ile mi eziyorsunuz yoksa çatalla mı ?
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Bize de doktorumuz çatalla ez dedi.. Ama ben 15 gün blender yaparım yemesi kolay olsun diye..

İnşallah canım benim inşallah. 😘 başta benimki de öyleydi sonra alıştı 😊
Kızlar bebeklerinizin gözünde çapaklanma var mi
Canım her gün oluyor ama normal şekilde öyle çok değil. 😘

Kızım grip oldu dün ve bugün oğlum da hapsurmaya başladı çok fena 🥺🥺🥺
canım çok geçmiş olsun benim bebeğim de hasta grip değil ama ateşi var 3 gündür. Çok huzursuz hiç bişey yemiyo meme zorla emiyo uyumuyo sürekli ağlıyo napacağımı şaşırdım 😥

canım çok geçmiş olsun benim bebeğim de hasta grip değil ama ateşi var 3 gündür. Çok huzursuz hiç bişey yemiyo meme zorla emiyo uyumuyo sürekli ağlıyo napacağımı şaşırdım 😥
+1 bugün özellikle perişan olduk kızım ağlamaktan, ben çaresizlikten 😑

Bebeği diş çıkaran anneler o ay ki kg alımında azalma oldu mu acaba? Bizimki 250 gr almıs sadece doktor bişi demedi ama ben endişe ettin sanırım 🤷🏻‍♀️

evet migrostan aldim

Back