Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir şümdilik görünmüyor amaGecmıs olsun canım diş mi çıkarıyor acaba
Almadımda corba içinEk gida donemi icin tencere tava aldiniz mi aldiysaniz ne tarz aldiniz acaba?
Ayy canım inşAllah daha ne güzel günlerini göreceğiz.Kızlar sabah oğlumu oyun halıısna koymustum kuzenımde bizdeydı ona dedim sen yusuf kayraya dikkat et ben biraz uyuyayım zaten halıda kendı kendine oynuyor . Neyse uyumusum sonra refleks olarak gözümü actım bi baktım oglum yüz üstü duruyo kuzenıme dedım sen mi yaptın böyle yok abla valla kendi döndü dedi . Cok şükür kızlar ölmeden dönüşünü gördüm
Dert etmek değilde yeni yeni seylere adım attıgını görmek cok mutluluk verıyor bu yüzden mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim .Ayy canım inşAllah daha ne güzel günlerini göreceğiz.
Cok dert ettin demek ki dönmeyisini.
Benim kızın da devam ediyor canım 6 ay 20 günlük hala devam. Ama çok değil az az arada. Fazla emdiğinde veya gaz çıkarırken oluyor bazen.Bebeği halä kusan var mı kızlar?
6 ayı gectik ama bizde devam ediyor.
Yeni olduysa dr daniş istersen. Göz ciddi ..Ya bizde de 1 hafta 10 gündür var az diyemem ama çok da diyemem bir türlü anlayamadım normal mi anormal mi
Dr a gotutdunuz mu nesi varmis?+1 bugün özellikle perişan olduk kızım ağlamaktan, ben çaresizlikten
Yogurdu nasil verdiniz benimki hic sevmedi de acaba pekmez mi katsam icineBende 15-20 gün önce ufak ufak başladım canım, 6 ayımızın dolmasına 3 gün kaldı havuçu çatalla ezip biraz zeytinyağı karıştırıp verdim hiç sevmedi, patateside aynı şekilde sevmedi, yumurta sarısınıda sevmedi ek gıda beklediğim gibi olmadı bir kabak kaldı denemediğim sadece peynir ve yoğurt sevdi kızım şimdilik birde meyveleri artık rastgele deniyorum.
Bu arada blender hiç kullanmadım.Pürüzsüz kıvama alışırsa sonraları mide bulantısı oluyor çünkü.
Pekmez ağır gelebılır canım ama alerjik durumu yoksa elma katıp verebılırsın meyvelı yogurt tadında olur . Benım oglumda sevmedı kustu bende bi süre bekleyıp tekrar denicem . Biz daha 5 aylıgız acelem yok dıye yavaş yavaş tadım yapıyorum ne denk gelırseYogurdu nasil verdiniz benimki hic sevmedi de acaba pekmez mi katsam icine
Dr a gotutdunuz mu nesi varmis?
Canım doktora sorduk götürmedik dün, ama bu ara sıklsatı uykuda da huzursuz sürekli kımıl kımıl uyuyor dönüyor hiç rahat değil ılık duş yaptırıp ardından calpol verdim balkona çıkardım temiz havada sallayarak uyuttum. Diş içinde tetagil vermişti zaten onu da kullanıyoruz. Bilemiyorum bazen gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum saatlerce ağlıyor uyumuyor emmiyor mama yemiyor iştahıda azaldı. Yoğurdu ılıtıp çırpıp krema kıvamına getirip veriyorum sade olarak canım. Belki tadını beğenmemiştir hazır yoğurtsa başka bir markayı dene, vermeye devam et ara ara alışır inşallah, bizimkide başta sevmedi tamamını çıkardı falan ama bir iki hafta içinde alıştı. Pekmezi hiç denemedim ama doğal pekmez 6 aydan sonra az az verilebiliyor galiba.Yogurdu nasil verdiniz benimki hic sevmedi de acaba pekmez mi katsam icine
Tahliller karışmış ,çok korkmuştum da şükür bir şey çıkmadı ondan ama bu defa TSH değeri düşük çıktı ,takip edelim dedi doktor .Dediğin gibi uykusuzluktan da olabilir belki canım doktora gidince soracağım bir de bebeğim çok beyaz hatta sarışın açık tenlilerde de olabiliyormuş. Bir de atak dönemiymiş belki ondan kaynaklıdır. Senin bebeğin nasıl oldu karaciğer değerlerini sen koymuştun değil mi karıştırıyor da olabilirim
Canım başta tadıcak zaten yarın yine dene. Önemli olan yek yoğurt tadına alışması birşey karıştırma ilk başlardaArkadaşlar ek gıdaya yoğurt ile başladık ama malesef sevmedi..yerken ağlıyor yemek istemiyor anlamadim sebebini.. siz yogurdu nasil verdiniz?
Tekrar çok geçmiş olsun çırparak ve ılıyarak deneyeyim. Hazır değil evde mayaladım.tadi da güzel insallah yerCanım doktora sorduk götürmedik dün, ama bu ara sıklsatı uykuda da huzursuz sürekli kımıl kımıl uyuyor dönüyor hiç rahat değil ılık duş yaptırıp ardından calpol verdim balkona çıkardım temiz havada sallayarak uyuttum. Diş içinde tetagil vermişti zaten onu da kullanıyoruz. Bilemiyorum bazen gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum saatlerce ağlıyor uyumuyor emmiyor mama yemiyor iştahıda azaldı. Yoğurdu ılıtıp çırpıp krema kıvamına getirip veriyorum sade olarak canım. Belki tadını beğenmemiştir hazır yoğurtsa başka bir markayı dene, vermeye devam et ara ara alışır inşallah, bizimkide başta sevmedi tamamını çıkardı falan ama bir iki hafta içinde alıştı. Pekmezi hiç denemedim ama doğal pekmez 6 aydan sonra az az verilebiliyor galiba.
Çok ağlıyor istemiyor aslında hem ağzını açıp kapardı biz yemek yerken yoğurtta ise hiç acmiyorCanım başta tadıcak zaten yarın yine dene. Önemli olan yek yoğurt tadına alışması birşey karıştırma ilk başlarda
Daha nice mutluluklara inşAllah annesi.Dert etmek değilde yeni yeni seylere adım attıgını görmek cok mutluluk verıyor bu yüzden mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim .
Benim oğlum baslarda iyiydi canım da diğer besinlere geçtik diye mi nedendir şimdi yemek istemiyor.Arkadaşlar ek gıdaya yoğurt ile başladık ama malesef sevmedi..yerken ağlıyor yemek istemiyor anlamadim sebebini.. siz yogurdu nasil verdiniz?
Demir etkisini düşürebileceği için ikisi beraber önerilmemişti bizePekmez ağır gelebılır canım ama alerjik durumu yoksa elma katıp verebılırsın meyvelı yogurt tadında olur . Benım oglumda sevmedı kustu bende bi süre bekleyıp tekrar denicem . Biz daha 5 aylıgız acelem yok dıye yavaş yavaş tadım yapıyorum ne denk gelırse