Biz yaptırdık.Kızlar 6 aylık aşısını yaptırdınız mi bizim ki sünnetten dolayı ertelendi 2 hafta haftaya çarşamba olacağız bir rota nin ikincisi var
Maşallah canımBiz yaptırdık.
Olumsuz bir etki gözlemlemedim çok şükür
Maşallah canım iyi diyelim iyi olsun canım iyileşmeye çalışıyoruz biraz zorlu geçiyor bizim için ama ilk zamanlara göre daha iyi çok şükürBiz bugün sabah yaptırdık, şimdilik bir sorun olmadı çok şükürOğluşun nasıl oldu canım?
Bizimkinde de hersey var ama karnını kaldırıp emeklemeye gelince mizirdaniyorkızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala
Ben yeni başlayanlardanım canım.Günaydın
Ek gıdaya geçenler sebzeleri blender ile mi eziyorsunuz yoksa çatalla mı ?
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Bizimki bir hafta sonra 7 aylık olucak inşallah daha bizde de dönme yokBenimki de dönmüyor birkaç defa yastıktayken döndü sonra biraktı. Kilosu üst sınırda tosuncuk biraz o yüzden dönemiyor bence. Kuzenimin bebeği 7 ayı doldurdu oturuyor ama hala dönmüyor sorun değil diye biliyorum. Hatta doktor hiç dönmeden yürüyen bebekler bile var demişti
Tamamen püre halinde vermişsin yani canım.Ben yeni başlayanlardanım canım.
Patates ve kabak denedim.
3 gün patates verdim
Kabağın 2.günündeyiz
Haşlayıp tel süzgeçten geçiriyorum
Az da suyundan ekliyorum.
Daha sonra buharda haşlayıp çatalla ezmeyi düşünüyorum.
ben hep catalla ezerek veriyorumGünaydın
Doktorlar blender pek tavsiye etmediği için dün ilk defa havucu çatalla ezip verdim çok az yedi ama sonra içimi bir korku sardı daha 5.5 aylık erken mi pütürlü vermeye başladım diye.
Ben buharda haşlayıp çatalla iyice ezip verdim. Kabakla başladık pek sevmedi ama en azından ağzında tutup çiğnemeye çalıştı. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Blendera alışan bebeklerin sonrasında pütürlü gıdalara geçmesi daha zor oluyor o yüzden çatalla iyice ezip vermek daha sağlıklı geliyor bana.Günaydın
Ben se çatalla eziyorum ama baya eziyorum biraz da su ekliyorum kolay yiyebilsin diye 10 gün sanra 6 aylık olucazGünaydın
Canım benim dinlediğim.1 hafta 10 gün tamamen pütürlüTamamen püre halinde vermişsin yani canım.
Ben de öyle alışırsa daha sonra pütürlü yemiyor diye çok okudum dün bir cesaret çatalla havucu ezip çok az verdim ama sonra korktum acele mi ediyorum diye.
Bu arada6 ayımızı 4 gün geçtik canımTamamen püre halinde vermişsin yani canım.
Ben de öyle alışırsa daha sonra pütürlü yemiyor diye çok okudum dün bir cesaret çatalla havucu ezip çok az verdim ama sonra korktum acele mi ediyorum diye.
Yanlış yazmışım tamamen püre yazacaktımCanım benim dinlediğim.1 hafta 10 gün tamamen pütürlü
Daha sonra çatalla ezme şeklinde.
10 gün değil de 3 gün patates 3 gün kabak
Daha öncesi de 1 haftaya yakın yoğurt vermiştim
Yarın dan sonra çatalla ezmeye geçerim herhalde
Zaten aynı gün yumurta sarısı vermeyi düşünüyorum
Olumsuz bi bilgi karşıma çıkmazsa
Canım benim de aynı ama donemediginden değil bey efendi yüz üstü durmayı hiç sevmiyo ve bilerek dönmüyor ben döndürmeye çalıştıkça komik bir şekilde kendini geri atıyor belki senin ki de ondandırkızlar aranızda bebeği dönmeyen var mı hala? Benim bücür yan dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyun dönmüyor hala
Bende 15-20 gün önce ufak ufak başladım canım, 6 ayımızın dolmasına 3 gün kaldı havuçu çatalla ezip biraz zeytinyağı karıştırıp verdim hiç sevmedi, patateside aynı şekilde sevmedi, yumurta sarısınıda sevmedi ek gıda beklediğim gibi olmadı bir kabak kaldı denemediğimGünaydın
Ben de iki gündür çatalla ezdim ama korku olunca sizlerle de soraym dedimben hep catalla ezerek veriyorum
Doktor tavsiyesiyle başladık kilo alımımız azmış tadimlara başlayabilirsin dediBen buharda haşlayıp çatalla iyice ezip verdim. Kabakla başladık pek sevmedi ama en azından ağzında tutup çiğnemeye çalıştı. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Blendera alışan bebeklerin sonrasında pütürlü gıdalara geçmesi daha zor oluyor o yüzden çatalla iyice ezip vermek daha sağlıklı geliyor bana.
6 ay 4 günlük oğlum ben 2 gün önce vermeye başladım. 5,5 ay da ideal bir ay ama kilo alımı iyiyse tam 6 ayı doldurmasını bekleyebilirsin
Ben de bugün çatalla ezip biraz zeytinyağı biraz anne sütü ekledim havuca ama pek bayıldığı söylenemezBen se çatalla eziyorum ama baya eziyorum biraz da su ekliyorum kolay yiyebilsin diye 10 gün sanra 6 aylık olucaz
Anladm canım yumurta 6. Ayda hemen başlanıyor mu acaba onu sormadım doktora biraz alerjik sanırım o.Canım benim dinlediğim.1 hafta 10 gün tamamen pütürlü
Daha sonra çatalla ezme şeklinde.
10 gün değil de 3 gün patates 3 gün kabak
Daha öncesi de 1 haftaya yakın yoğurt vermiştim
Yarın dan sonra çatalla ezmeye geçerim herhalde
Zaten aynı gün yumurta sarısı vermeyi düşünüyorum
Olumsuz bi bilgi karşıma çıkmazsa
Biz de yoğurt ve havuç taddık sadece. Yoğurdu sevdi gibi ama havuç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bende 15-20 gün önce ufak ufak başladım canım, 6 ayımızın dolmasına 3 gün kaldı havuçu çatalla ezip biraz zeytinyağı karıştırıp verdim hiç sevmedi, patateside aynı şekilde sevmedi, yumurta sarısınıda sevmedi ek gıda beklediğim gibi olmadı bir kabak kaldı denemediğimsadece peynir ve yoğurt sevdi kızım şimdilik birde meyveleri artık rastgele deniyorum.
Bu arada blender hiç kullanmadım.Pürüzsüz kıvama alışırsa sonraları mide bulantısı oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?