2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben aylarca arastırdım genellikle 5.ayda öneriyorlar hem 4.ay uyku gerilemesi geçiyormuş hemde bebekler kendi kendini sakinleştirmeyi 5.ayda öğrenirlermiş.bırakılması en zor alışkanlık memede uyumaymış sizinki daha kolay olur muhtemelen.

Umarım öyle olur. Bizim süt alerjimiz var diyet açıyoruz şuan huzursuzluk hat safhada. Şuan eğitim için doğru zaman mi acaba önce onu ogrenmem lazim

Umarım öyle olur. Bizim süt alerjimiz var diyet açıyoruz şuan huzursuzluk hat safhada. Şuan eğitim için doğru zaman mi acaba önce onu ogrenmem lazim
Ben karar vermeden önce arastırdığım uyku eğitmenlerine tek tek mesaj atmıştım fiyat sormuştum tam ne zaman baslamalıyım filan diye.sizde öyle yapabilirsiniz zatrn bugun karar verınce yarın baslayamıyorsunuz onlar randevu oluşturuyor 15-20 gün bazen 1ay önceden belirli kişi sayısı ,takip etmek açısından.

Valla canım ben de bilmiyorum ama kardessiz olmaz dedim yaherro ya merro dedim

Sorma moral vermek yerine bozuyorlar..ben yürüsün diye hayal kurarken ...simdi kara kara düşünüyorum

Farklı bir yöntem.. tarımlar çay kaşığı çorba kaşığı şeklinde gitmiyormuydu
Süper bende bu şekild e hayal etmiştim. Yazdiklarini aldım.. minik kavanozlar da iyi fikirmiş onlardan da bulayım..
Suyu istediği kadar mı vereceğiz?

amiinn..

Karnı doyduktan sonra verebilirsin bence o ihtiyacını bilir zaten

Dişler olabilir.. bizim de öyleydi kulağını tutuyor mu?
Kesinlikle bir sebebi vardır ateş var mı idrar yolu enfeksiyonu dış ağrısı herşey olabilir. Emmek istememesi burun tıkanıklığı olabilir..

Bende öyle yapayım o zaman. Teşekkür ederim

Yoğurdu gümde ne kadar verebiliriz acaba.
Tafım aşamasını geçtik

Selamm
Ek gıda seruvenleri baslamis oh miss iştahlı olsun minikler insallah aminn
Benim minik Aslan 10 gün sonra 6 aylık bende o gün başlayacağım ve cok heyecanlıyım 2. Cocuk olmasına rağmen
Aslanın kalbinde ufak bir üfürüm vardi kardiyoloji gittik şükürler olsun herhangi bir hastalık yok tedbir amaçlı 1 yıl sonra kontrol olacak.
Goz kontrol olduk görme iyi cok sukur ama bizim sağ gözümüz bebeklikten beri capaklaniyor ve halen düzelmedi dr baya tıkalı dedi masaj zaten yapıyordum ve damla ekledik. Duzelmezse ki jnsallah düzelir saglikla, 1 yasinda kucuk bir operasyon geçirebilir. Kalpte ki şüpheden dolayı sünnette olamadık, cocuk hareketlendi iyice. Geç kaldık vardır bunda da bir hayır bakalim
Oğlumun da uykulari değişiyor arada buna en önemli sebep bu dönemde dişler saglikla kolaylıkla çıkar insallah ✌
Kokulu kokulu opuyorum minikleri

Sorma moral vermek yerine bozuyorlar..ben yürüsün diye hayal kurarken ...simdi kara kara düşünüyorum
Evet her aşama zor ama zaman gectıkce bebekleeımız hareketlendıkce algıları acıldıkca daha eglenceli oluyor bnce zor ama keyıflı bi sürec gbi gelıyor bana hani gülü seven dıkenıne katlanır derler ya o misal

Öncelıkle hayırlı olsun canım az kalmıs 3 ayda yada 4 . Ayda geçiyor genelde . Ben serumlarla ayakta kalmıstım hatta okdr kusuyyodum kı kanamalqrım baslamıs düşük tehlıkem vardı . Benımkı 5 ayda tamamıyle bitti diyebılırım . Sana önerebılcegım inankı sadece zamana bırakmak ve sabretmek arada bi serum alabılırsın bi hafta rahatlarsın bulantı yönünden

Dişler olabilir.. bizim de öyleydi kulağını tutuyor mu?
Kesinlikle bir sebebi vardır ateş var mı idrar yolu enfeksiyonu dış ağrısı herşey olabilir. Emmek istememesi burun tıkanıklığı olabilir..
Kulak tutması dış belirtisi mi? Benim bebeğim sürekli tutuyor. Ağlamıyor acısa ağlar diyorum ama hep eli kulağında

Senin adına sevindim ek gidaya geçmiştin kaşık mamasi veriyordun dimi hangisini kullaniyorsun
5. Ay da kasik maması verdim hipp in organik tahilli maması vardı 4+ onu kullandım bir de şekersiz bebe biskuvisi vardı keçiboynuzu unundan yapılıyo içine 1 tane bazen 2 tane ondan koydum caanim. Ek gıdaya da 6. Ayının dolmasına 3 4 gün vardi başladım .

Amin cok tsk ederim. Ins cabuk gecer sizde saglikla buyutun yavrunuzu❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…