"Bebeklerin gördüğü kadar varız göremiyorsa yokuz"İstediğiniz kadar alıştırmaya çalışın kızlar bebekler alışmıyor malesef benım bebegım hep besıgındeydı sonrada oyun halısında kucaga almadım yanı süreklı . Ama buna ragmen son gunlerde hep mızmız hep benı arıyor gozlerı .süreklı kucagımda olmak istıyor süreklı yanında olayım istiyor . Cunku bebeklerın gördüğü kadar varız göremıyorsa yokuz . Dikkat edın bebekler elındekı oyuncak dusünce aglıyor cunku onu yok oldu sanıyor . Bi süre katlanıcaz mecbur gazamız mübarek rabbim yardımcımız olsun
Benımkı eliyle kulagını yoguruyor resmen özellıkle emerken diş belırtısı degıl bizde ama baska bi arkadasta diş belırtısı olabılmıstı.Kulak tutması dış belirtisi mi? Benim bebeğim sürekli tutuyor. Ağlamıyor acısa ağlar diyorum ama hep eli kulağında
Canım annelıgın özeti endişe zatenBaşta cok heyecanlıydım.
Ama vakti gelince cok korktum
Ek gıdaya geçişten.
Ya yeterli besleyemessem , neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamama endişesi başladı.
İlerdeki beslenmesi de olumsuz etkilenirse diye
Allah yardımcımız olsun
Gerçekten canım anneliğin ortak endişeleri.Canım annelıgın özeti endişe zatenbenım özellıkle son zamanlarda psikolojim okdar bozuldukı bebegımı cok guvendıgım kısıler dısında kımseye bırakmak istemıyorum . (Annem eşim dısında herkes yani ) mesela biri salonda ona baksın ben odada iş yapayım ama hep gozetlıyorum nasıl davranıyor kızıyormu falan dıye . Onu evde bırakıp bi yere gidemıyorum bise olurda ben yanında olmam yetısemem diye . Yani aklımda türlü türlü senaryolar evın güvenlıgı ıle alakalı şu düşse buraya sıkıssa vs . Bu konuyu nasıl aşıcam bilmiyorum . Ek gıdada sadece sabırlı olmanı önerırım . Yavaş yavaş alıstıra alıstıra . Tadımlara basladın mı bu arada ?
Ayrı ver istersen hem alerjisi varmı denemıs olursun . Bende yogurt verdım ama 3. Gün kustu bide o sürecte gazı baya vardıGerçekten canım anneliğin ortak endişeleri.
Yoğurdu 1 tatlı kaşığı olarak denedik geçtik
3 günde patates denedim.
Patateste 2, denemeden sonra kakada parçacıklar vardı
Ebe olabilir dedi.
Pekmezi emziğe sürerek verdim
Su da sıkıntı yok şükür
Ne zaman versem içiyor.
Sırada kabak düşünüyordum da
Patatesle karışık mı denesem ayrı mı versem bilemedim
Bu gün ara vermiştimAyrı ver istersen hem alerjisi varmı denemıs olursun . Bende yogurt verdım ama 3. Gün kustu bide o sürecte gazı baya vardı
Ben düşününce içime öküz oturuyor 3 numaraMDA bebe bisküviler özel çorbalar mamalar yaprdim bi hevesim istegim vardi bunda biran önce hersey olup bitsin istiyorum hiç birseyle uğraşmak istemiyorum bilemiyorum herhalde tukenmislik sendromuna girdimBaşta cok heyecanlıydım.
Ama vakti gelince cok korktum
Ek gıdaya geçişten.
Ya yeterli besleyemessem , neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamama endişesi başladı.
İlerdeki beslenmesi de olumsuz etkilenirse diye
Allah yardımcımız olsun
Bendeki de o öküzden herhalde canım.Ben düşününce içime öküz oturuyor 3 numaraMDA bebe bisküviler özel çorbalar mamalar yaprdim bi hevesim istegim vardi bunda biran önce hersey olup bitsin istiyorum hiç birseyle uğraşmak istemiyorum bilemiyorum herhalde tukenmislik sendromuna girdim
Seninkinin markası ne canim?Ben kabin tip araba aldım canım.
Baya araştırdım çok memnunum.
Yer kaplamıyor 5.8 kilo ağırlığı ve tek elle açıp kapatıyorum çok kullanışlı.
Ben en başından chicco liteway aldım canım, tek elle kapanıyor ama hafif, sürümü kolay, tentesi büyük ve tam yatar pozisyonu var. Ben memnunum
HahahahaValla canım ben de bilmiyorum ama kardessiz olmaz dedim yaherro ya merro dedim
Sizde ne belirtisi oldu canım? İki kulağını birden bide kaşınıyor gibiBenımkı eliyle kulagını yoguruyor resmen özellıkle emerken diş belırtısı degıl bizde ama baska bi arkadasta diş belırtısı olabılmıstı.
Ben instagramda bi sayfadan aldım öyle denk geldi iyi ki de gelmiş. Dingobebe diye bir sayfa turtle model benimki bak istersenSeninkinin markası ne canim?
Güle güle kullanın kuzum. Bende chicco ohlala bakınıyorum. Güzel yorumları var. Yoyko travel almıştım cok ağır.
Hahahahamaşallah canim sağlıkla büyüsün kuzucuk. Düşününce bende kardeşi olsa diyorum ama bazen öyle zorlanıyorum ki tövbeler ediyorum.
Kulak tutması dış belirtisi mi? Benim bebeğim sürekli tutuyor. Ağlamıyor acısa ağlar diyorum ama hep eli kulağında
Aşırı bi husursuzluk yoksa bekle eninde sonunda yapacak ama kayısı verebilirsin bi zararı olmaz poposuna biraz zeytin yağı surup masaj yapsan belki faydası olur benimkide bazen iki gün yapmıyor 3.gün yapıyorKizlar hep çok sık kaka yapan bebeğim 3 gün oldu yapmadi. Çok huzursuz haliyle yarın 4.gün olacak. Ne yapmalıyım? Ek gidaya da başlamadık daha ama kayısı kaynatip suyundan versem mi acaba diyorumben yesem kayısı sütten ona geçer etki eder mi ki?
Normalde günde 3-4 kez yapan bir bebek bu ara bir gün çok yapıp diğer gün yapmamaya başladı. Ilk defa da bu kadar uzadı dünden beri baya dertli bu konuda fitil atalım dedi annem yarım fitil attık dün ama o da işe yaramadı sadece gece biraz rahat uyudu. Diş ağrısı da var sanırım hepsi üst üste geldi. Bıtki çayı içiyorum şimdi kimyonlu, kuru kayisi koydum suya onu ıçicem bebeğe de azcık vereyim diyorum bakalım etki eder inşallahAşırı bi husursuzluk yoksa bekle eninde sonunda yapacak ama kayısı verebilirsin bi zararı olmaz poposuna biraz zeytin yağı surup masaj yapsan belki faydası olur benimkide bazen iki gün yapmıyor 3.gün yapıyor
Canım benım oglum ozellıkle emerken kulagını elınde yoguruyor resmen bazende kwndı saclarını yoluyor . Diş olsa cıkardı sanırım smdıye baska bi arkadas da doktora gitmişti ona diş demısler di bilemıyorum kiSizde ne belirtisi oldu canım? İki kulağını birden bide kaşınıyor gibi
Canım biz 28 aralık dogumluyuz 5ayu yenı gectık yanı bende hafif tadımlara baslayım dedim ilk elma muz püresi verdim kavanozda olanlardan daha sonrada yogurt denedım ama ılk gunler bıse olmadı 3 gun ıkı kere kustu ara verdim . Ayımızda dolmadıgu ıcın acelem yok şuan sadece anne sütü alıyor. Bi hafta falan gecsın yogurdu tekrar denıcemBu gün ara vermiştim
Ozaman yarın kabak deneyeyim.
Sonra yoğurt vermedin mi?
Şu an ne deniyorsun.
Bu arada 6 ayı 2 gün geçtik biz
Ek gıdaya gectin mi canım onla baglantısı olabılırmı ? Benım oglum ilk zamanlar fırt fırt süreklı yapıyordu smdi bingun yapıyorsa diğer gün yapmayabılıyo. Fitil erkek bebeklere zararlı diyede hic denemedım . Sadece bi kere zeytınyagı kulak ççöpüne batırıp totosunu uyardım o zaman yapmıstı. Eger bi sıkıntı hıssemıyosam beklıyorum ben. Bu arada dün spa merkezine gotürdüm dünden beri kaka yönünden daha rahatızNormalde günde 3-4 kez yapan bir bebek bu ara bir gün çok yapıp diğer gün yapmamaya başladı. Ilk defa da bu kadar uzadı dünden beri baya dertli bu konuda fitil atalım dedi annem yarım fitil attık dün ama o da işe yaramadı sadece gece biraz rahat uyudu. Diş ağrısı da var sanırım hepsi üst üste geldi. Bıtki çayı içiyorum şimdi kimyonlu, kuru kayisi koydum suya onu ıçicem bebeğe de azcık vereyim diyorum bakalım etki eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?