2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kandan once gitmistim alerji doktoruna ek gida oncesi test yapariz simdilik diyete gerek yok demisti dun bezin fotosunu yolladim yine aynisini soyledi ama cocuk doktorumuz sut diyeti yap dedi o yuzdne bugun diyete basladim. Sabaha karsi gaz basladi bizimde bir sure gecmisti.

Selam kızlar nasılsınız? Benim birkaç haftadır telefonum bozuktu takip edemedim hiç topiği, biz bu sürede ek gıdaya başladık. Yoğurt, havuç, patates, kabak, kayısı, muz ve elma denedik şimdiye kadar. Hiçbirine herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi ama ek gıdaya başladık başlayalı gece uykularımız bozuldu. Uykuya zor dalıyor yarım saatte bir ağlıyor uykusunda. Gece derin uykularında bile acıkmadığı halde ağladığı oluyor, hiç yaşamadığımız bişey neden olduğunu anlamıyorum. Gazdan desem değil gibi hiç gaz problemimiz olmadı bugüne kadar, zaten ek gıda öğününü de günde bir kere öğle vakti veriyorum. Diş geliyor aklıma ama dişleri de henüz kaşınmıyor herhangi bir kabartı da yok damaklarda. Humananın iyi geceler çayı varmış onu mu denesem diye düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım. Tıkır tıkır işleyen uyku düzenimiz 6. ayla birlikte bozuldu resmen

Canım ben de bu ara zor uyutuyorum gece de gündüz de zor uyuyor ya. Diş geliyo benim aklıma da bir de gaz geliyo. Ne bileyim başka bir sıkıntısı yok gibi dişlerden mi acaba diye düşünüyorum. Dün o kadar çok zorladı ki beni. Eşim de akşam 9 A doğru geldi bütün gün bittim. Hiç uyumadı ve hep ağladı sürekli kucağımdaydı. Bir an önce çıkarıp rahatlasalardı artık..

Bizim de gece uykularimiz bozuldu, 3 saatte bir kalkan çocuk 2 saat geçmeden uyanmaya başladı. Uyanip geri uyumaması hele çok bunaltıyor insani. Bu gece 3te emdi 6.30a kadar uyutamamadim geri. Dişten şüphelendim ama kaka sayisi da artti ishal gibi bilemiyorum diş mi sebep oluyor ishale. Salya diş kaşıma ve huysuzluk var zaten

Dış belirtilerinde ishalde var canım

Çok haklısın.. artık çok geç bizim için sanirim

Gece uykusuzluğu cok zor.
Viyaklayıp ciyaklayıp duruyor benim oğlum da.
Tepiniyor.
Kafayı bacakları savuruyor yavrum
Gündüz de kolları bacakları geriliyor sürekli.
22.5 hafta atagındaymışız.
Ve daha başı

Ben de bu saatte hala bebeğini uyutamayanlardanım bebeğim uyandı ve geri sabaha kadar uyumuyor 2 gündür Şimdiye kadar reflü yataginda yatıyordu, kolları artık dar geliyor diye dün kaldırdım ama bu sefer dönme problemimiz var yatağında hemen dönüyor yastık mı koymam lazım acaba kenarlara uzmanlar yatakta yastık olmamalı diyorlar, yanı yüzüstü durumdayken endişeleniyorum nefes alamaz diye sizler nasıl yapiyosunuz bebeklerimiz kendini kurtarabilecek durumda mı acaba?

kızlar günaydın.
ya herkesin mi uyku düzeni bozuldu. Gözüm korktu şimdi benim. Benim kız bir gece düzeni bozulsa eyvah diyorum. 22.5 hafta atağının ilk haftası bitti. Düzende Mehter takımı gibiyiz bir ileri 2 geri.

Bende şimdi baktım meğer 12 gün olmuş bizim atak başlayalı. Demek bebeğim ondan bu kadar çok uyanıyormuş.

Hergüne bir atak

Benim oğlumda gece çok sık uyanıyor bazen 2 saat uyanık kalıyor bu aralar uyku düzeni cok bozuldu. Bide ben 3 gün yogurt tattirdim o günlerde yavrum çok bağırdı. Simdi vermiyorum 6. Ayin dolmasını beklicem sanırım.

Çok haklısın.. artık çok geç bizim için sanirim

Kendi kendine oynamasına alıştırmaya çalış canım ben öyle yapmaya uğraşıyorum. Tabiki kendim de ilgilenip oynuyorum belirli zamanlarda ama her an birlikte oynamamız mümkün değil. Mesela uyanınca besigine oyuncak koyuyorum kendi alıp oynasın diye veya hemen kucağıma almıyorum. Otururken de aynı şekilde. Yoksa odada çıkınca bile ağlıyor yazmıştı burda arkadaşlar.

Tek başıma kaldım zaten yoksa wc ye bile gidemem ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…