- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
Aynı durumdayız canımBen de bu saatte hala bebeğini uyutamayanlardanım bebeğim uyandı ve geri sabaha kadar uyumuyor 2 gündür Şimdiye kadar reflü yataginda yatıyordu, kolları artık dar geliyor diye dün kaldırdım ama bu sefer dönme problemimiz var yatağında hemen dönüyor yastık mı koymam lazım acaba kenarlara uzmanlar yatakta yastık olmamalı diyorlar, yanı yüzüstü durumdayken endişeleniyorum nefes alamaz diye sizler nasıl yapiyosunuz bebeklerimiz kendini kurtarabilecek durumda mı acaba?
Sürekli gözüm üzerinde.
Oğlumda yüzüstü dönüyor.
İşin kötüsü her döndüğünde ağlamıyor
O şekilde uyumaya devam ettiği oluyor
22.5 hafta atağında bebeğim gece uyusa bile hareket halinde canımkızlar günaydın.
ya herkesin mi uyku düzeni bozuldu. Gözüm korktu şimdi benim. Benim kız bir gece düzeni bozulsa eyvah diyorum. 22.5 hafta atağının ilk haftası bitti. Düzende Mehter takımı gibiyiz bir ileri 2 geri.
Ya dönüyor ya bacakları savuruyor
Kafasını bi sağa bi sola çeviriyor.
Gündüzleri de kolları bacakları geriliyor.
Yanında olsamda kucak istiyor
Pusetinde kısa süre sonra sıkılıyor
Yüz üstü olduğu yerde yuvarlak dönüyor davileri gidemiyor canımKızlar bebekleriniz emekleme konusunda ne alemdeler bizimkinin hiç niyeti yok gibi
Allah kolaylık versin canım.Kendi kendine oynamasına alıştırmaya çalış canım ben öyle yapmaya uğraşıyorum. Tabiki kendim de ilgilenip oynuyorum belirli zamanlarda ama her an birlikte oynamamız mümkün değil. Mesela uyanınca besigine oyuncak koyuyorum kendi alıp oynasın diye veya hemen kucağıma almıyorum. Otururken de aynı şekilde. Yoksa odada çıkınca bile ağlıyor yazmıştı burda arkadaşlar.
Tek başıma kaldım zaten yoksa wc ye bile gidemem ://
Benim bebeğim çogu zaman pusetde yada yatakda yatarken eşim yanında olsa bile odadan çıkınca pesime ağlıyor.
Gözümün içine bakıyor beni al diye.
Mesela pusetinde oynamadığı oyuncağıyla
Kucağıma alınca oynuyor