Biz yaptirdikGünaydın kızlar aranızda menenjit aşısı yaptıranlar var mı
Canim bizde alerjik durumlar var, sut ve yumurta diyetteyim iki aydir ama mukus devam maalesef. Gastroentereloga gittik en son artik, o sordu rota asisi sonrasi kakada kan olabilir dedi, alerjisi olanlari tetikliyormus evet. İkinci doz sonrasi ben gormedim ama kan.Selam kizlar nasilsinizhep bi alerji suphemiz vardi kakada mukus ve hafif egzama sebebiyle alerji doktoru test yapmaya gerek gormemisti siddetli belirti yok diye. Bebegimde huysuz degil cok sukur. Ama bugun kakasinda kan gordum ilk kez o yuzden sut urunlerini kesecegim. Rota asisinin ikinci dozunu olmustu 3gun once o tetiklemis olabilir mi boyle bir durum yasayan oldu mu?
Teşekkür ederim canımArtık insanları da yabancııyorlar belki sizi alsalardı ağlamazdı. Canı acıdığı için değildir ağlaması üzülme canım. Atlatmışsınız ne güzel hayırlı olsun
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım bi an önce geçer gider inşallah
Bizim dr parolun surubunu verdi canım ama 1,5 saat ağladı susturamadik şimdi hastaneyi aradım getireyim mi diye hemşirelerin birsey bildiği yok niye oturuyorlar orda anlamadımCanım benım oglumda 15 dakıka boyınca agladı o agladı ben agladım .içeri eşim girmişti ben dayanamam diye kapıda bekledım . Aslında acıdan degıl korkudan aglıyolar benım oglum hareketlı bi bebk . Eli kolu baglanınca hareket edemedıgı ıcın aglamıstı . Gecmıs olsun ilk gunu atlatın ıkıncı gun daha kolay olur inş bu arada fitil zararlı diye ben calpol verdim agrı kesici olarak
Akil vermek gibi olmasın ama hiç birseyi karıştırarak vermeyin bu evrede tadım dönemi önemli zaten doyumluk değil has tadı alması onemliBen de hoc tek tek gitmiyorumkaşıkla değil de parmakla tattiriyorum . Bide hiç yemeyecek algısına kapılmıyorum. Öğürüyor panik yapmıyorum o kadar sakinim ki çünkü bu çocuklar ne yediğini bile bilmiyor çok normal böyle tepki vermeleri bem yoğur t verdim öğürdü bir daha verdim yine öğürdü bir daha verdim baktım yemeye başladı yavaş yavaş olacak. Dün penelope gurme den siparişler verdim elmali armutlu muahllebeyi yediremedim ama içine pekmez koyacam ilk bas ta sonra sonra azaltıp alistiracam .
Hiç belli olmuyor canımYa ben de onu soracaktım huzursuzluk sürekli parmağıyla oyuncaklarıyla bulduğu her nesneyle diş etini kaşıma var. Ne zaman çıkar tahmini ne kadar sürüyor.
Kan kesin alerji belirtisiBizimkide geceleri 6-7 saat kesintisiz uyurdu bir iki haftadir surekli uyaniyor bugun kakasinda kan gordum. İnsallah sizin alerji degildir
Bende kararsızdım. Bayağı oldu bekletiyorum. TeşekkürlerÇocukla ilgili bir sorun yaşamadım.Ben biontech oldum annem ile aynı anda.24 saat hasta gibi olduk,halsizlik vücut ağrısı gibi. Doktor emzirmeyi birakmana gerek yok dedi emzirdim birşey olmadı zaten.Ben bebeğimi doğururken kovidliydim zaten o zaman bile emzirdim,birtek kovid ilaclari alırken emzirmedim sağıp döktüm 1 hafta.
Bizde eve gectigimizde cok aglamıstı oglum canı acıyordu biraz fitil verdım uyudu sonra . Daha sonra calpol verdm hep . Ama hep idrarırnu yaparken agladı . İçine sinmeyen bise varsa gotur canım . Bide ben bezle temas etmesın diye karton bardak koymustum o bizi cok rahatlattı onu koyunca aglaması kesılmıstıBizim dr parolun surubunu verdi canım ama 1,5 saat ağladı susturamadik şimdi hastaneyi aradım getireyim mi diye hemşirelerin birsey bildiği yok niye oturuyorlar orda anlamadım
Bizdede durumlar aynı doktor alerji olabilir dedi kan falan aldı ama bişey çıkmadı sanırım daha gösteremedik doktora. Çok huysuz uyumuyo uykuya dönmüyo. Nebilim allah yardımcımız olsun inşallahKan kesin alerji belirtisidoktora gittiniz mi ? Benim de aklımda hep soru işareti. Herşeyi yiyorum artık gaz yapacak şeyler ve süt ürünleri dahil. 5,5 aylık olduk ama hala gaz şikayetleri devam ediyor uykuya dalamıyor hep ben uykuya dönsün diye uğraşıyorum. Geceleri de böyle olunca diyet mi yapmam gerekiyor diye düşünmeye başladım. Bebeğimin canı mı yanıyor acaba diye üzülüyorum doktorlar da kesin birşey söylemiyor insan ne yapacağını bilemiyor
Ben 153 baba 178 179 filan öyle cok uzun insanlar değiliz büyuk büyük dedelerine çekmiş herhaldeAnne baba uzunsa genetik olabilir belki. Bu ay 70 cm üst sinir diye biliyorum. Benim kizin da hep boyu önden giderdi doktor babaya çekmiş derdi. Şuan 5 yaşinda ama hep bir iki yaş büyük alıyorum kiyafetlerini
Ben izindeyım canım uzun bi süre oglumu bırakmak istemıyorumHerkese merhaba,
Çalışan anneler işe başladınızmı. izin devammı sizlerde.
Rota dan sonra alerji durumu gelişen çok kişi gördüm forumlarda ve ben bu yüzden vurdurmadimSelam kizlar nasilsinizhep bi alerji suphemiz vardi kakada mukus ve hafif egzama sebebiyle alerji doktoru test yapmaya gerek gormemisti siddetli belirti yok diye. Bebegimde huysuz degil cok sukur. Ama bugun kakasinda kan gordum ilk kez o yuzden sut urunlerini kesecegim. Rota asisinin ikinci dozunu olmustu 3gun once o tetiklemis olabilir mi boyle bir durum yasayan oldu mu?
Ben kendi kendime bir şeyler karıştırıp vermiyorum açıkçası aldığım ürünler bu şekilde. Ama kahvaltıya oturtuyorum artık peynir yumurta salatalık bunları ayrı ayrı verdim. Şu an tadım asamasindayim bizim kilomuz çok az seyrettiği için doktor ne yiyiyorsa onu ver dedi sutum de eskiye nazaran azaldı. Mecbur veriyorum. Ayrıca oğlum çok meraklı yemeye vermeyince mizildaniyoAkil vermek gibi olmasın ama hiç birseyi karıştırarak vermeyin bu evrede tadım dönemi önemli zaten doyumluk değil has tadı alması onemli
İnşallah canım benim inşallah uzun sürmez. Göğüs ucumu bile tutup ısırıp çekiyor diş etiyle. Bir an önce çıkarsa da rahatlasa.Hiç belli olmuyor canım
Uzun sürmez umarım
Evet canım benim kızım alerji oldu. Çay kaşığı ile başlayıp 3 gün boyunca verdim. İlk gün de dahil öbek öbek kustu. Vücudunda çok minik kırmızılıklar oluştu ve bacağının bir bölümünde egzama vardı bölge bölge vücuduna yayıldı. Doktor 2 hafta sonra ayran gibi sulandırıp tekrar dene yumurtayı ve peyniri de bir süre erteleyelim dedi.A acemianne92 canım senın mi bebegun alerji olmustu bende yogurt veerdım de alerji oldugunu nasıl anlarım ne tepkıler verdi
salatalığı nasıl veriyorsunuz.Ben kendi kendime bir şeyler karıştırıp vermiyorum açıkçası aldığım ürünler bu şekilde. Ama kahvaltıya oturtuyorum artık peynir yumurta salatalık bunları ayrı ayrı verdim. Şu an tadım asamasindayim bizim kilomuz çok az seyrettiği için doktor ne yiyiyorsa onu ver dedi sutum de eskiye nazaran azaldı. Mecbur veriyorum. Ayrıca oğlum çok meraklı yemeye vermeyince mizildaniysalatalığı
Salatalığı eline veriyorum damaklariyla ezip suyunu emiyosalatalığı nasıl veriyorsunuz.
Sabaha karşı 5 de dr umuzu aradım görüştük olur dedi ilk gün olduğu için dedi geçecek korkmayın dedi bugün gün içinde iyiydi bakalım gecemiz nasıl olacak canımBizde eve gectigimizde cok aglamıstı oglum canı acıyordu biraz fitil verdım uyudu sonra . Daha sonra calpol verdm hep . Ama hep idrarırnu yaparken agladı . İçine sinmeyen bise varsa gotur canım . Bide ben bezle temas etmesın diye karton bardak koymustum o bizi cok rahatlattı onu koyunca aglaması kesılmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?