• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim bebeğim 7-8 saat beslenmeden uyurdu. Şimdi gece sanki uyumuyormuş gibiyiz sürekli uyanıyor ağlıyor yatır kaldır sabah oluyor neden böyle oldu anlamadım 2 hafta oluyor rahat bu şekilde. Diş mi diye düşündüm ama şimdiye çıkardı bu huzursuzlukla. Ateş falan da yok hastalık belirtisi olarak. Fikri olan var mı ? Bir de göz altları hafif morumsu son zamanlarda nette alerjik bebeklerde olur yazıyor, alerji tanısı konulan göz altı morluğu olan var mı ?
Canım bizimkinde alerji var mı bilmiyorum ama tam olarak böyleyiz son iki üç haftadır hiç uyumuyo sürekli uyanıyor geri uykuya dönmeleri de zorlaştı neden böyle oldu bilmiyorum çok zorlanıyorum artık

Canım bizimkinde alerji var mı bilmiyorum ama tam olarak böyleyiz son iki üç haftadır hiç uyumuyo sürekli uyanıyor geri uykuya dönmeleri de zorlaştı neden böyle oldu bilmiyorum çok zorlanıyorum artık
Bizim gece uykularımız iyiydi bende anlamıyorum inşallah geçici bir durumdur

Bugün sunnetimizi olduk 25 dk sürdü eşimle birlikte ameliyathane kapısında bekledik tam 25 dk boyunca ağladı hiç durmadan çıktığında artık ağlayamıyordu sesi kisilmisti 🥺 herkesin ki kolay geçerken bizim ki yine benim şansımdan sanırım ağır geçti onun sesini duydukça kapıda oldum oldum dirildim resmen 😪 şimdide bezi açılırken ağlıyor bezi kapalıyken biraz daha sakin ama tabi doğal olarak huysuz inşallah hemen atlatırız

Bugün sunnetimizi olduk 25 dk sürdü eşimle birlikte ameliyathane kapısında bekledik tam 25 dk boyunca ağladı hiç durmadan çıktığında artık ağlayamıyordu sesi kisilmisti 🥺 herkesin ki kolay geçerken bizim ki yine benim şansımdan sanırım ağır geçti onun sesini duydukça kapıda oldum oldum dirildim resmen 😪 şimdide bezi açılırken ağlıyor bezi kapalıyken biraz daha sakin ama tabi doğal olarak huysuz inşallah hemen
Canım benım oglumda 15 dakıka boyınca agladı o agladı ben agladım .içeri eşim girmişti ben dayanamam diye kapıda bekledım . Aslında acıdan degıl korkudan aglıyolar benım oglum hareketlı bi bebk . Eli kolu baglanınca hareket edemedıgı ıcın aglamıstı . Gecmıs olsun ilk gunu atlatın ıkıncı gun daha kolay olur inş bu arada fitil zararlı diye ben calpol verdim agrı kesici olarak

Bugün sunnetimizi olduk 25 dk sürdü eşimle birlikte ameliyathane kapısında bekledik tam 25 dk boyunca ağladı hiç durmadan çıktığında artık ağlayamıyordu sesi kisilmisti 🥺 herkesin ki kolay geçerken bizim ki yine benim şansımdan sanırım ağır geçti onun sesini duydukça kapıda oldum oldum dirildim resmen 😪 şimdide bezi açılırken ağlıyor bezi kapalıyken biraz daha sakin ama tabi doğal olarak huysuz inşallah hemen atlatırız
Geçmiş olsun canım bi an önce geçer gider inşallah 💙

Artık insanları da yabancııyorlar belki sizi alsalardı ağlamazdı. Canı acıdığı için değildir ağlaması üzülme canım. Atlatmışsınız ne güzel hayırlı olsun

3 haftayı geçti sanırım böyle
Şimdiye kadar çıkmaz mıydı ?
Ya ben de onu soracaktım huzursuzluk sürekli parmağıyla oyuncaklarıyla bulduğu her nesneyle diş etini kaşıma var. Ne zaman çıkar tahmini ne kadar sürüyor.

Bugün rota aşısı için gittik dr boyu 70 cm olmus kilosu 200 250 gr anca almış dr boyu uzun gidiyor takip edicem dedi biraz canım sikildi ek gidaya ufaktan başla dedi inş ek gidada alir

Bugün rota aşısı için gittik dr boyu 70 cm olmus kilosu 200 250 gr anca almış dr boyu uzun gidiyor takip edicem dedi biraz canım sikildi ek gidaya ufaktan başla dedi inş ek gidada alir
Genel kilosu nasıl iyiyse sıkıntı etme sağlığı yerinde olsun 😊

Kıyafetle 7450 geldi sağlığı yerinde çok şükür ama analık iste niye almıyor kilo diye kafaya takiyon
Doğru diyosun. Bende bi ara sürekli tartılıyordum oğlumla aldı mı ne yaptı diye. Bıraktım 1 aydır hiç bakmıyorum insan kafaya takıyor ister istemez

Ya ben de onu soracaktım huzursuzluk sürekli parmağıyla oyuncaklarıyla bulduğu her nesneyle diş etini kaşıma var. Ne zaman çıkar tahmini ne kadar sürüyor.
Bizim 2-3 hafta sürdü canım huzursuzluğu. Diş çıkarmadan 2 gün önce uzun yoldan dönüyorduk, yolda perişan oldu çocuk ağlamaktan hele ki son 2 saat yol bitmedi bize çok üzüldük eve gelene kadar. Ben derdi yol diye düşünüyordum ama 2 gün sonra dişi patladı sanırım hem yolculuk hem diş baya zorladı oğlumu. Şimdi diğeri gelecek onun huzursuzluğu var. Bakalım inşallah kolaylıkla çıkarırlar kuzular 🙏

Bende yaptırmak istiyorum ama kararsızım. Şuan benimde oğlum 4 ay 20 günlük . Herhangi bi sorun yaşadınız mı
Çocukla ilgili bir sorun yaşamadım.Ben biontech oldum annem ile aynı anda.24 saat hasta gibi olduk,halsizlik vücut ağrısı gibi. Doktor emzirmeyi birakmana gerek yok dedi emzirdim birşey olmadı zaten.Ben bebeğimi doğururken kovidliydim zaten o zaman bile emzirdim,birtek kovid ilaclari alırken emzirmedim sağıp döktüm 1 hafta.

Alır canım benim inşallah.. Sağlıklı ya önemli değil. 😘 ek gıdada da alır inşallah. 😘
Bizim 2-3 hafta sürdü canım huzursuzluğu. Diş çıkarmadan 2 gün önce uzun yoldan dönüyorduk, yolda perişan oldu çocuk ağlamaktan hele ki son 2 saat yol bitmedi bize çok üzüldük eve gelene kadar. Ben derdi yol diye düşünüyordum ama 2 gün sonra dişi patladı sanırım hem yolculuk hem diş baya zorladı oğlumu. Şimdi diğeri gelecek onun huzursuzluğu var. Bakalım inşallah kolaylıkla çıkarırlar kuzular 🙏
Canım 3 haftadan hatta 1 aydan fazladır böyle hala yok anlamadım ki.. İnşallah daha fazla zorlanmadan çıkarırlar..😘

Anne baba uzunsa genetik olabilir belki. Bu ay 70 cm üst sinir diye biliyorum. Benim kizin da hep boyu önden giderdi doktor babaya çekmiş derdi. Şuan 5 yaşinda ama hep bir iki yaş büyük alıyorum kiyafetlerini

Selam kizlar nasilsiniz🌸 hep bi alerji suphemiz vardi kakada mukus ve hafif egzama sebebiyle alerji doktoru test yapmaya gerek gormemisti siddetli belirti yok diye. Bebegimde huysuz degil cok sukur. Ama bugun kakasinda kan gordum ilk kez o yuzden sut urunlerini kesecegim. Rota asisinin ikinci dozunu olmustu 3gun once o tetiklemis olabilir mi boyle bir durum yasayan oldu mu?

Back