Aynı durumdayız canımBen de bu saatte hala bebeğini uyutamayanlardanım bebeğim uyandı ve geri sabaha kadar uyumuyor 2 gündürŞimdiye kadar reflü yataginda yatıyordu, kolları artık dar geliyor diye dün kaldırdım ama bu sefer dönme problemimiz var yatağında hemen dönüyor yastık mı koymam lazım acaba kenarlara uzmanlar yatakta yastık olmamalı diyorlar, yanı yüzüstü durumdayken endişeleniyorum nefes alamaz diye sizler nasıl yapiyosunuz bebeklerimiz kendini kurtarabilecek durumda mı acaba?
22.5 hafta atağında bebeğim gece uyusa bile hareket halinde canımkızlar günaydın.
ya herkesin mi uyku düzeni bozuldu. Gözüm korktu şimdi benim. Benim kız bir gece düzeni bozulsa eyvah diyorum. 22.5 hafta atağının ilk haftası bitti. Düzende Mehter takımı gibiyiz bir ileri 2 geri.
Yüz üstü olduğu yerde yuvarlak dönüyor davileri gidemiyor canımKızlar bebekleriniz emekleme konusunda ne alemdeler bizimkinin hiç niyeti yok gibi
Allah kolaylık versin canım.Kendi kendine oynamasına alıştırmaya çalış canım ben öyle yapmaya uğraşıyorum. Tabiki kendim de ilgilenip oynuyorum belirli zamanlarda ama her an birlikte oynamamız mümkün değil. Mesela uyanınca besigine oyuncak koyuyorum kendi alıp oynasın diye veya hemen kucağıma almıyorum. Otururken de aynı şekilde. Yoksa odada çıkınca bile ağlıyor yazmıştı burda arkadaşlar.
Tek başıma kaldım zaten yoksa wc ye bile gidemem ://
Deneyeceğim canım.. galiba hatalarım onlar.. Çok nadir kendi başına oynuyor. Onun dışında ben başka odaya gidip birşey alıp gelememe bile tahammülü yok. Sanırım bu aylarda anneyi yok olacak sanıyormuş korkuyormuş .. ınsallah geçici bir süreçtir.Kendi kendine oynamasına alıştırmaya çalış canım ben öyle yapmaya uğraşıyorum. Tabiki kendim de ilgilenip oynuyorum belirli zamanlarda ama her an birlikte oynamamız mümkün değil. Mesela uyanınca besigine oyuncak koyuyorum kendi alıp oynasın diye veya hemen kucağıma almıyorum. Otururken de aynı şekilde. Yoksa odada çıkınca bile ağlıyor yazmıştı burda arkadaşlar.
Tek başıma kaldım zaten yoksa wc ye bile gidemem ://
3 haftayı geçti sanırım böyle
Şimdiye kadar çıkmaz mıydı ?
Ek gıda için uygulayacaginiz bir program var mı ben de yavaş yavaş hazırlık yapayım diyorumBugün rota aşısı için gittik dr boyu 70 cm olmus kilosu 200 250 gr anca almış dr boyu uzun gidiyor takip edicem dedi biraz canım sikildi ek gidaya ufaktan başla dedi inş ek gidada alir
Off nasıl yapacağız bilemiyorum.. Çok seviyorum ama çok yoruluyorum. Ayr ica gelişimi için de çok uygun değil sürekli kucakta olmak.. karni göğsü sürekli sıkılıyor kucakta ... ah bir anlasa onun için en iyisini istediğimizi.. bu arada herkes emekleyince daha zor demeye başladıAynı durumdayız canım
Sürekli gözüm üzerinde.
Oğlumda yüzüstü dönüyor.
İşin kötüsü her döndüğünde ağlamıyor
O şekilde uyumaya devam ettiği oluyor
22.5 hafta atağında bebeğim gece uyusa bile hareket halinde canım
Ya dönüyor ya bacakları savuruyor
Kafasını bi sağa bi sola çeviriyor.
Gündüzleri de kolları bacakları geriliyor.
Yanında olsamda kucak istiyor
Pusetinde kısa süre sonra sıkılıyor
Yüz üstü olduğu yerde yuvarlak dönüyor davileri gidemiyor canım
Allah kolaylık versin canım.
Benim bebeğim çogu zaman pusetde yada yatakda yatarken eşim yanında olsa bile odadan çıkınca pesime ağlıyor.
Gözümün içine bakıyor beni al diye.
Mesela pusetinde oynamadığı oyuncağıyla
Kucağıma alınca oynuyor
Kaç doz yapılacak nimenrix mı beksero mu her ikiside mı? Ağrı ares yaptı miBiz yaptirdik
İkisinide yaptirdik biz ikiser doz devami var mi bilmiyorum nim ates yapmadi ama bex yapti birazKaç doz yapılacak nimenrix mı beksero mu her ikiside mı? Ağrı ares yaptı mi
Öyle gerçekten dün sersem sersem gezdim ortalıkta bu gece biraz daha iyiydi sabah 6 ya kadar arada emip uyudu. Uzun bir sure sadece gece 12 , 3 ve 6 da emerek 7-8 e kadar uyuyordu şimdi kaç defa kalktiğimi sayamiyorum bile. Atak ne kadar sürüyormuş inşallah ataktan sonra düzene girer kuzucuklarGece uykusuzluğu cok zor.
Viyaklayıp ciyaklayıp duruyor benim oğlum da.
Tepiniyor.
Kafayı bacakları savuruyor yavrum
Gündüz de kolları bacakları geriliyor sürekli.
22.5 hafta atagındaymışız.
Ve daha başı
Amin canım, Allah yardımcımız olsun.Aynı durumdayız canım
Sürekli gözüm üzerinde.
Oğlumda yüzüstü dönüyor.
İşin kötüsü her döndüğünde ağlamıyor
O şekilde uyumaya devam ettiği oluyor
22.5 hafta atağında bebeğim gece uyusa bile hareket halinde canım
Ya dönüyor ya bacakları savuruyor
Kafasını bi sağa bi sola çeviriyor.
Gündüzleri de kolları bacakları geriliyor.
Yanında olsamda kucak istiyor
Pusetinde kısa süre sonra sıkılıyor
Yüz üstü olduğu yerde yuvarlak dönüyor davileri gidemiyor canım
Allah kolaylık versin canım.
Benim bebeğim çogu zaman pusetde yada yatakda yatarken eşim yanında olsa bile odadan çıkınca pesime ağlıyor.
Gözümün içine bakıyor beni al diye.
Mesela pusetinde oynamadığı oyuncağıyla
Kucağıma alınca oynuyor
6. Aya kadar madde devamlılığı algısı olmadığı için odadan çıkınca anne veya babayı kayboldu sanıyorlar canım bebekler ondan da agliyor olabilir. Insallah alışır da rahatlarsın.Deneyeceğim canım.. galiba hatalarım onlar.. Çok nadir kendi başına oynuyor. Onun dışında ben başka odaya gidip birşey alıp gelememe bile tahammülü yok. Sanırım bu aylarda anneyi yok olacak sanıyormuş korkuyormuş .. ınsallah geçici bir süreçtir.
Ben de tekim..zormuş..
Canım benim kız alerjik gözaltı hem mor hem gözaltı torbası var gibi maalesefBenim bebeğim 7-8 saat beslenmeden uyurdu. Şimdi gece sanki uyumuyormuş gibiyiz sürekli uyanıyor ağlıyor yatır kaldır sabah oluyor neden böyle oldu anlamadım 2 hafta oluyor rahat bu şekilde. Diş mi diye düşündüm ama şimdiye çıkardı bu huzursuzlukla. Ateş falan da yok hastalık belirtisi olarak. Fikri olan var mı ? Bir de göz altları hafif morumsu son zamanlarda nette alerjik bebeklerde olur yazıyor, alerji tanısı konulan göz altı morluğu olan var mı ?
Çok geçmiş olsun canım ben ilk bebeğimde yaşadım bu durumu aynen banyo suyundan mikrop kapmış dedi o zaman birsey virusuydu adını unuttum 1 hafta hastanede yatmistik Rabbım biran önce şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar,benim kızım çok hasta oldu. Ateş,kusma,ishal,halsizlik ne varsa oldu. 3 kere kan aldılar,idrar ve gaita testi de oldu ama bir şey çıkmadı. Sürekli uyuyordu,30 ml bile yemiyordu.Serumlarla kendine geldi.Doktor salgın var dedi, musluk suyu kullanma dedi. Zaten kullanmıyorum ama banyoda kaçar dedi. Neyse Allah'a şükür iyi oldu gibi ama bu süreçte emmeyi bıraktı. Ne zaman denesem kendini paralayarak kafasını geri geri atıyor. Hem çok üzülüyorum hem sürekli sağım yapmaktan çok yorgun düştüm. Onu nasıl memeye döndürürüm? Sizce mümkün mü?Hastalık süreci 2 haftadir böyle bu durum.
Hastalık degılde atak dönemındemı ona dıkkat et canım . Benım oglumda ara ara oyle yapardı .ozlelıkle uykusu geldıgı zamanda oyle yaptıgunı farkettım yanı uykuyu emmeye tercih ediyor .artık zorlamıyorum emmek istemıyosa bırakıyorum sonra daha sakın zamanında tekrar verıyorum . Bende üzülürdüm sagar sagar verırırdım ama bu çözüm degıl. Uykuluyken ozellıkle emzirmeyi dene ama sagma olayını kesinlikle bırak canım .buna ne zamanımız ne enerjımız kalmıyor cunku . Rabbım yardımcun olsun gecmıs olsun .Merhaba arkadaşlar,benim kızım çok hasta oldu. Ateş,kusma,ishal,halsizlik ne varsa oldu. 3 kere kan aldılar,idrar ve gaita testi de oldu ama bir şey çıkmadı. Sürekli uyuyordu,30 ml bile yemiyordu.Serumlarla kendine geldi.Doktor salgın var dedi, musluk suyu kullanma dedi. Zaten kullanmıyorum ama banyoda kaçar dedi. Neyse Allah'a şükür iyi oldu gibi ama bu süreçte emmeyi bıraktı. Ne zaman denesem kendini paralayarak kafasını geri geri atıyor. Hem çok üzülüyorum hem sürekli sağım yapmaktan çok yorgun düştüm. Onu nasıl memeye döndürürüm? Sizce mümkün mü?Hastalık süreci 2 haftadir böyle bu durum.
Cok gecmis olsun canim, neye dikkat edecegimizi sasirdik artik valla. 3.ayda meme reddi olmustu bizde, uyku oncesi kucakta sallayarak emzirebildim ancak hep ve oyle de kaldi, baska turlu emmiyor hala.Merhaba arkadaşlar,benim kızım çok hasta oldu. Ateş,kusma,ishal,halsizlik ne varsa oldu. 3 kere kan aldılar,idrar ve gaita testi de oldu ama bir şey çıkmadı. Sürekli uyuyordu,30 ml bile yemiyordu.Serumlarla kendine geldi.Doktor salgın var dedi, musluk suyu kullanma dedi. Zaten kullanmıyorum ama banyoda kaçar dedi. Neyse Allah'a şükür iyi oldu gibi ama bu süreçte emmeyi bıraktı. Ne zaman denesem kendini paralayarak kafasını geri geri atıyor. Hem çok üzülüyorum hem sürekli sağım yapmaktan çok yorgun düştüm. Onu nasıl memeye döndürürüm? Sizce mümkün mü?Hastalık süreci 2 haftadir böyle bu durum.
Canım nasılsın alışabıldnmı yenı düzenineAmin canım, Allah yardımcımız olsun.
6. Aya kadar madde devamlılığı algısı olmadığı için odadan çıkınca anne veya babayı kayboldu sanıyorlar canım bebekler ondan da agliyor olabilir. Insallah alışır da rahatlarsın.
Ya etraftakilerin dediklerine göre her aşama felaket. İnsan yaşadıkça zaten zorluğunu görüyor. Öncesinden moral bozmanın mantığını anlamıyorum. Yok diş daha zor gazdan yok emekleyince daha zor. Ne yapalım yani evet zor.
Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin inşallah, geceleri uykuda bol bol emzirmeyi dene, gündüzleri uykuluyken vermeyi dene ayakta gezdirerek balkona falan çıkarak şarkı söyleyerek tutturmaya çalış bende reddettiği zamanlar bu şekilde işe yarıyor. Çünkü çekip vermek iki kere yorgunluk oluyor Allah kolaylık versin inşallah düzelir kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar,benim kızım çok hasta oldu. Ateş,kusma,ishal,halsizlik ne varsa oldu. 3 kere kan aldılar,idrar ve gaita testi de oldu ama bir şey çıkmadı. Sürekli uyuyordu,30 ml bile yemiyordu.Serumlarla kendine geldi.Doktor salgın var dedi, musluk suyu kullanma dedi. Zaten kullanmıyorum ama banyoda kaçar dedi. Neyse Allah'a şükür iyi oldu gibi ama bu süreçte emmeyi bıraktı. Ne zaman denesem kendini paralayarak kafasını geri geri atıyor. Hem çok üzülüyorum hem sürekli sağım yapmaktan çok yorgun düştüm. Onu nasıl memeye döndürürüm? Sizce mümkün mü?Hastalık süreci 2 haftadir böyle bu durum.
Öyle program filan belirlemedim dr yoğurt tat dir elmanın suyundan ver filan dedi ben kendi tecrübelerimle gidicem ramazanda yoğurt tattirmistim şimdi yarım çay bardağı yiyebiliyor çay Bardak larına mayaladığım yoğurdu hergün bi tane çıkarıyorum yarısını öğlen veriyorum diğer yarısına 1 tane bebe biskuvisi koyup öyle veriyorum ne zman ki yarım çay bardagindan fazla yemeye başlayacak o zman sebzelere meyvelere gecerimEk gıda için uygulayacaginiz bir program var mı ben de yavaş yavaş hazırlık yapayım diyorum
Çocuk bakimi yardımcın olsa bile zor düşün benim evde iki tane yetiskin kizim var yinede zor çünkü anneye bağımlı kızlara veriyorum bakinda ben bi iş yapiyim diye odadan çıkıyorum basıyor çığlığı nasil agliyor sanki dovmusuz gözlerden yaşlar pıt pıt dün kucagumda tek elimle bulasik makinesini bosalttim ama benim kollar bitti derman kalmadi böyle böyle buyucekler her ani her yaşı zor kolay diyen bi tarafından atmis derim ama sakin bi bebek,çocuk olur,yiyen çocuk olur,karistirmayan cocuk olur,fazla hareketli olmaz çok hastalanmaz bunlar büyütür ken ki rahatlıklar ama dağın görünen kısmı olduğu kadar görünmeyen kısmı da var velhasıl çocuk zor büyüyor ama o gulusleri kokuları herseyi unurturuyor ki o girdabin içine tekrar tekrar dusuyorsun (4 çocuklu bir anne olarak soyluyorum)Amin canım, Allah yardımcımız olsun.
6. Aya kadar madde devamlılığı algısı olmadığı için odadan çıkınca anne veya babayı kayboldu sanıyorlar canım bebekler ondan da agliyor olabilir. Insallah alışır da rahatlarsın.
Ya etraftakilerin dediklerine göre her aşama felaket. İnsan yaşadıkça zaten zorluğunu görüyor. Öncesinden moral bozmanın mantığını anlamıyorum. Yok diş daha zor gazdan yok emekleyince daha zor. Ne yapalım yani evet zor.
Rota virusumu acaba hani aşısını yaptirdigimizÇok geçmiş olsun canım ben ilk bebeğimde yaşadım bu durumu aynen banyo suyundan mikrop kapmış dedi o zaman birsey virusuydu adını unuttum 1 hafta hastanede yatmistik Rabbım biran önce şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?