• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya bu duygusallık işi ne olacak bilmiyorum Müge Anlı’daki konulara ağlıyorum sürekli anasını arayan çocuklar çocuğunu arayan analar vs
Canım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin 🤗

Canım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin 🤗
Müge anlinin programi kaldirilmadimi ya🤣

Kiz bu muge anli baskasindan hamilemi kalmsi ne etik degil die kaldirmislar programını sorsam bikere bile izlemisligim yok 😂😂
Hayır ya yok öyle birşey nerden bu haberler çıkıyor anlamadım 😊 Müge anlı benim kırmızı çizgim laf ettirmem 😂 bu arada cidden yok öyle birşey program kaldırma sadece salaksaçma evlilik programları için yapıldı.

Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?

Aslında hamileyi işten çıkaramazlar, dava açarsan kazanırsın
Aynen, aksine hamile olduğunu tebliğ ettiğin andan sonra işten çıkarmaları durumunda dava söz konusu olursa sen kazanıyorsun evet. Yani kolay kolay çıkaramazlar. Bence 3 ay işten çıkarma yasağı geçince hemen söyle ya da geçmeden söyle sen bilirsin 3 aylık olduktan sonra söylemede sorun olmaz sanırım

Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Maşallah benim çok iyi sadece aşırı gazım var.
Yalnız şu var bazı folik asitler yapıyor onu bir araştırsın dr.una sorsun

Ben dün aksamdan beri ayıpdir soylemesi ishal oldum ise gidemedim bugün. Yarına da rapor almayi düşünüyorum dr. Arayıp rapor hazirlasin bana. Kendimi biraz bitkin hissediyorum

Maşallah benim çok iyi sadece aşırı gazım var.
Yalnız şu var bazı folik asitler yapıyor onu bir araştırsın dr.una sorsun
Onu sanmıyorum çünkü 3-4 aydır folik asit kullanıyorum doktor önerisiyle hamilelik çok öncesinde başlamıştım

Bende aynı durumdayım. Ve normalde hiç olmadığım için garip geliyor. Bana ılık suyla limon sık iç dediler. Yapmadım ama fikir olabilir size. Ben yarın geçmezse yapıcam

Back