Benim de yarın 12.30 kızlar hepimizin yardımcısı olsun rabbimBen de yarın gidiyorum canoooo inş güzel haberlerle dönelim benim ki 10.10 geçe randevum hayırlısıyla ♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de yarın 12.30 kızlar hepimizin yardımcısı olsun rabbimBen de yarın gidiyorum canoooo inş güzel haberlerle dönelim benim ki 10.10 geçe randevum hayırlısıyla ♥♥
Bizim de 6. Seneye girmişti kızlar çok şükür ya Rabbim herkese yaşatsınAynen bizimde 5 yil dile kolay burdaki cogu arkadaşımla nekadar cok ortak noktamiz varmis.
sirket.o kadar pis ki hamile oldugumu duyar duymaz isten cikarir dahab2 ay oldu bu sirketteyim o yuzden solemiyorum
[/QUOas
Aslında hamileyi işten çıkaramazlar, dava açarsan kazanırsınsirket.o kadar pis ki hamile oldugumu duyar duymaz isten cikarir dahab2 ay oldu bu sirketteyim o yuzden solemiyorum
Canım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyinYa bu duygusallık işi ne olacak bilmiyorum Müge Anlı’daki konulara ağlıyorum sürekli anasını arayan çocuklar çocuğunu arayan analar vs
Müge anlinin programi kaldirilmadimi yaCanım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin
Müge anlinin programi kaldirilmadimi ya
Kiz bu muge anli baskasindan hamilemi kalmsi ne etik degil die kaldirmislar programını sorsam bikere bile izlemisligim yok
Olmaz mı kaşık ağrısı surekli varKızlar sizlerde alt karın , kasık ağrısı oluyor mu?
Hayır ya yok öyle birşey nerden bu haberler çıkıyor anlamadım Müge anlı benim kırmızı çizgim laf ettirmem bu arada cidden yok öyle birşey program kaldırma sadece salaksaçma evlilik programları için yapıldı.Kiz bu muge anli baskasindan hamilemi kalmsi ne etik degil die kaldirmislar programını sorsam bikere bile izlemisligim yok
Ultrason kagidi varsa orda yazar crl degeri. Günümüz aynıymış da ondan sordum
Aynen, aksine hamile olduğunu tebliğ ettiğin andan sonra işten çıkarmaları durumunda dava söz konusu olursa sen kazanıyorsun evet. Yani kolay kolay çıkaramazlar. Bence 3 ay işten çıkarma yasağı geçince hemen söyle ya da geçmeden söyle sen bilirsin 3 aylık olduktan sonra söylemede sorun olmaz sanırımAslında hamileyi işten çıkaramazlar, dava açarsan kazanırsın
Maşallah benim çok iyi sadece aşırı gazım var.Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Onu sanmıyorum çünkü 3-4 aydır folik asit kullanıyorum doktor önerisiyle hamilelik çok öncesinde başlamıştımMaşallah benim çok iyi sadece aşırı gazım var.
Yalnız şu var bazı folik asitler yapıyor onu bir araştırsın dr.una sorsun
daha 2 ay oldu yinede oyle hakkim war midirAslında hamileyi işten çıkaramazlar, dava açarsan kazanırsın
beni biraksalar tum gun uyurum ama suan calisiyorum gececiyik bugungeceleri uyumak bilmiyorum sabah kalmak :)
Bende aynı durumdayım. Ve normalde hiç olmadığım için garip geliyor. Bana ılık suyla limon sık iç dediler. Yapmadım ama fikir olabilir size. Ben yarın geçmezse yapıcamKızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?