Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin
Canım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin
Hayır ya yok öyle birşey nerden bu haberler çıkıyor anlamadım Müge anlı benim kırmızı çizgim laf ettirmem bu arada cidden yok öyle birşey program kaldırma sadece salaksaçma evlilik programları için yapıldı.
Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Aynen, aksine hamile olduğunu tebliğ ettiğin andan sonra işten çıkarmaları durumunda dava söz konusu olursa sen kazanıyorsun evet. Yani kolay kolay çıkaramazlar. Bence 3 ay işten çıkarma yasağı geçince hemen söyle ya da geçmeden söyle sen bilirsin 3 aylık olduktan sonra söylemede sorun olmaz sanırım
Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Ben dün aksamdan beri ayıpdir soylemesi ishal oldum ise gidemedim bugün. Yarına da rapor almayi düşünüyorum dr. Arayıp rapor hazirlasin bana. Kendimi biraz bitkin hissediyorum
Bende aynı durumdayım. Ve normalde hiç olmadığım için garip geliyor. Bana ılık suyla limon sık iç dediler. Yapmadım ama fikir olabilir size. Ben yarın geçmezse yapıcam