- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
Özel canm ama hastene değil tıp merkeziOzele mi gittin devlette izin verirler mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel canm ama hastene değil tıp merkeziOzele mi gittin devlette izin verirler mi acaba
İnş yaşadığımız onca şeyi unutturur yavrularımız canımm benim güzel günler bizi bekliyor inşAynen bizimde 5 yil dile kolay burdaki cogu arkadaşımla nekadar cok ortak noktamiz varmis.
inş doğduklarında da aynı grupta konuşuruz canlarım yaBizim de ik bebeğimiz olacak inşaallah, 7 yıldır bekliyorduk.
wala bende oglumu dogurdujtan sonra bi hamile kaldim 4 aylikti karnimda öldu sonra spiral taktirdim oda 1 sene durdu iltihap yapti cikarttirdim ama rahime cok zarar wermis yapismis dediler ameliyatl acilmasi lazim yoksa cocuk olmaz dedi 4 5 sene hic korunmadim olmuyodu cocuk bu tamamen supriz oldu dogum gunumde warligini ogrendim psikolojik sorun yasadim istemez gibo bi laf ettim burdan bi arkadas biraz firca kaydi kendime geldim cunki tekim herkes uzaktaYa benim ilki de sorunluydu 9 ay yattım serklaj oldum çok şey yaşadım tüp bebekti zaten ha düştü ha düşecek sıkıntım çöktü 5 aylıkken doğmaya kalktı aman kiz neler neler
sanirim bu ay mucizeler ayi burdaki cogu bayan mucize olarak ogrenmis bende dahilİnş yaşadığımız onca şeyi unutturur yavrularımız canımm benim güzel günler bizi bekliyor inş ♥
Tek bulantısı olmayan ben mi kaldım ya olmasına iyi diyolar canım ama inş çabuk geçerMide bulantıları mahvetti beni kızlar sizler ne alemdediniz
sirket.o kadar pis ki hamile oldugumu duyar duymaz isten cikarir dahab2 ay oldu bu sirketteyim o yuzden solemiyorumYasak ama hamile şekilde o saatte çalışmak. Şirketin bunu bilmiyor mu
Son adetiN başlangıcı doğum günümdü o gün de yine olmadı diye Çok üzülmüştüm nasip bu aymış ama çok mutlu etti rabbim bizisanirim bu ay mucizeler ayi burdaki cogu bayan mucize olarak ogrenmis bende dahil
yalniz degilsin 1 haftadir cok sukur bulantim yok istahsizim ama olsunTek bulantısı olmayan ben mi kaldım ya olmasına iyi diyolar canım ama inş çabuk geçer
dogum gunumde 2 gun gecikmistim sabah isten cikmistim kucagimda kocaman cicekle ewe gidiyodum bulanti tuttu eczaeneye gittim test aldim iki cizgi cikti inanmadim 2 test daha aldim 2 side 2 cizgi basladim aglamaya esim iaradim hamileymisim ama korkuyorum yanima gel diyeadam sewindi sasirdi bi yandan beni sakinlestiriyiSon adetiN başlangıcı doğum günümdü o gün de yine olmadı diye Çok üzülmüştüm nasip bu aymış ama çok mutlu etti rabbim bizi ☺
duygusallik bendede cok fazla.yaa hemen agliyorum hele dun hönküre hönkure agliyorum sebeb ne yalnizim diyeydiAyy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya ♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı
wala masallah deyim 1 haftadir iyiyim bulanti falan yokMide bulantıları mahvetti beni kızlar sizler ne alemdediniz
Sürekli afedersiniz ama geğiriyorum eğer o olmazsa midem bulanacak hissi oluyor .Mide bulantıları mahvetti beni kızlar sizler ne alemdediniz
Ultrason kagidi varsa orda yazar crl degeri. Günümüz aynıymış da ondan sordumselam canım çok küçük dedi ölçü yaptımı bilmiyorum söylemedi
Film dizilere ağlamalarım ve eşimin bana gülmesiyle geçiyo bizim akşamlarda yaduygusallik bendede cok fazla.yaa hemen agliyorum hele dun hönküre hönkure agliyorum sebeb ne yalnizim diyeydi
Haklisin canım inşallah hayırlısıylaBosver canim vermek iyi değil zaten öyle yada böyle kilo alacağız hamilelikte sağlık olsun. Ben oğlumda ilk zamanda kusmaktan 8 kilo vermeme rağmen doğuma 25 kg fazlayla girmiştim hepsi gidiyor bebisler sağlıklı olsun yeterki.
Hosgeldin canımİyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.
Hosbuldum canimHosgeldin canım
Anladım kuzum o zaman Allah güç kuvvet versin sanasirket.o kadar pis ki hamile oldugumu duyar duymaz isten cikarir dahab2 ay oldu bu sirketteyim o yuzden solemiyorum
Ya bu duygusallık işi ne olacak bilmiyorum Müge Anlı’daki konulara ağlıyorum sürekli anasını arayan çocuklar çocuğunu arayan analar vsduygusallik bendede cok fazla.yaa hemen agliyorum hele dun hönküre hönkure agliyorum sebeb ne yalnizim diyeydi