• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok kuzum hatta oncesinde tuvalete gittim heyecandan:KK70:ilk once iyice capina falan bakiyo , sonra kalp atisi icin sesi falan aciyo dinletiyo
İnşallah sorunsuz geçer bizde de. Çok aşşırı heyecanlıyım canım :KK17:

Ayyy canımmcıımm benim de 11de randevum var. Kız nası uyuycaz geceee :KK17:
Sus suuuss ölüyorum eşime belli etmicem ona söylemicem heyecanlı olduğumu diye bin kez geçirdim içimden yaaaa :KK48: sabahtan beri hepimize dua ediyorum elimden hiç bişe gelmiyo kuzum rabbim yüzümüze baksın 🥰 benim 6+2 bir de biraz sizlerden erken gibi ama doktor çağırdı işte

Sus suuuss ölüyorum eşime belli etmicem ona söylemicem heyecanlı olduğumu diye bin kez geçirdim içimden yaaaa :KK48: sabahtan beri hepimize dua ediyorum elimden hiç bişe gelmiyo kuzum rabbim yüzümüze baksın 🥰 benim 6+2 bir de biraz sizlerden erken gibi ama doktor çağırdı işte
Canım bende de senle aynı galiba ya. 3nisanda düğme gibi keseyi gördüm 20gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ben de kaç haftalık olduğumu bilmiyorum o yüzden endişeliyim acaba görürmüyüm duyarmıyım diyee 🤗 kocam benden daha heyecanlı yaaa. Ben de o yüzden içimde tutuyorumm heyecanımı, heyecanlı olduğumu görünce duble heyecanlanır bu sefer 😂

Canım bende de senle aynı galiba ya. 3nisanda düğme gibi keseyi gördüm 20gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ben de kaç haftalık olduğumu bilmiyorum o yüzden endişeliyim acaba görürmüyüm duyarmıyım diyee 🤗 kocam benden daha heyecanlı yaaa. Ben de o yüzden içimde tutuyorumm heyecanımı, heyecanlı olduğumu görünce duble heyecanlanır bu sefer 😂
Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya 🙏🏻♥️ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı :emir_bebek:

Ben 3 nisanda nokta kadar kese gördüm vajinal ultrasonda. Sence duyabilirmiyim yarın 😍
KIz senindemi ilk kontrolun 3 nisandi herseyde bir gidiyor duyarsin canim zaten o nokta gibi keseler simdi kocaman olmuşlar 😊

Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya 🙏🏻♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı :emir_bebek:
Aynen bizimde 5 yil dile kolay burdaki cogu arkadaşımla nekadar cok ortak noktamiz varmis.😊

Ayy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya 🙏🏻♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı :emir_bebek:
Bizim de ik bebeğimiz olacak inşaallah, 7 yıldır bekliyorduk.😌

Keske bende az biraz kilo verebilsem 92 kiloyum bugun baktim da 🙁 aksi gibi istahim yerinde virde karantinadayız

İyi aksamlar herkese, benide araniza alir misiniz?
Bat 18 nisan'di fakat bata 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, virusten dolayi kan vermeye gitmeye cekindim bide bati beklemek istedim. Bugun ASM'ye gidip kan verdim degerim 1395 cikti, bugun 4. Gun gecmis oluyor gunumu.
Hayırlı olsun canim

Back