Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz
Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Anladım canım geçmiş olsun kadın olmak zor ya şuna baksana. Dikişler bir yandan bebiş bir yandan ev işleri bir yandan uykusuzluk bir yandan.. Bir de basurdu bilmem neydi olunca valla iyice zorlaşıyor hayatımız...
Kızlar kalca cıkıklıgı testi için nekdr odediniz biizm bütğn kontoroller özelde oldu olmayada devam edıyor ama bebegın her kontrolune 150 ödüyorım acaba test ıcın nekdr alırlar aklıma takıldı
Canım 200 küsür bir şeydi ama tam hatırlamıyorum eşim ödemeyi yaparken bebişle ilgileniyordum.. Bizim de öyle özelde yapıldı her şey öyle de devam ediyor şimdilik bakalım.
Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Merhaba kızlar sezeryan Doğum yaptım 2ay oldu korse-termal tayt -yeşil çay -diyet -spor bunlara başlayan oldumu aranızda yan karın ve alt karın var biraz oğlumuda mamayla besliyorum emzirmiyorum iki hafta emdi sadece bunlara başlasam olur mu yoksa bir süre daha beklesemmi doktor en az üç ay dedi ama ben aynada sinir oluyorum kendimi gördükçe kıyafet konusunda