2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz
bana artik utu yapmaktan fenalik geldi yetisemiyorum biraktim utulemeyi

Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Ben çoraplarını bile ütülüyorum, buharı basa basa ütülemeyince içim rahat etmiyor

Bakalım doktor ne diyecek canım
Bakalım canım yarın yazarım doktor kontrolünden sonra
Bende o bölgeyi yapamadım zaten kendi düşer dedi ara ara yine sancı yapiyo onun dışında ikinmaktan heralde doğum sonrası basur oldum
Anladım canım geçmiş olsun kadın olmak zor ya şuna baksana. Dikişler bir yandan bebiş bir yandan ev işleri bir yandan uykusuzluk bir yandan.. Bir de basurdu bilmem neydi olunca valla iyice zorlaşıyor hayatımız...
Canım 200 küsür bir şeydi ama tam hatırlamıyorum eşim ödemeyi yaparken bebişle ilgileniyordum.. Bizim de öyle özelde yapıldı her şey öyle de devam ediyor şimdilik bakalım.
Bebeklerinizi ayakta salliyor musunuz
Evet canım ben sallıyorum. Hiç istemiyorum içim elvermiyor ama kollarım dayanmıyor artık. Geceler uykusuz gaz sancılarıyla geçiyor. Kollarımda tutmaktan beşik sallamaktan ellerim uyuşuyor ve bebeğimi tutamaz hale geliyorum. Mecbur sallıyorum yani..
Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayin ama bir sorum daha var bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Ben ütülemiyorum canım çünkü yetişemiyorum. Ütü yapmaya vaktim yok bırak ütüyü tuvalete gidemiyorum saatlerce. Maalesef ütüleyemiyorum yani.

Vakit bulunca ütülüyorum ama aceleden ütüsz kullandığım da oluyor. İlk kızımda 1 yaşına kadar ütüledim şimdi her zaman vakit bulamayabiliyorum

Ben ayrı yıkıyorum bebeğin kıyafetlerini 60 derecede ve ütülemiyorum kızımda 9 ay ütüledim ama şimdi vaktim olmuyor

Merhaba kızlar sezeryan Doğum yaptım 2ay oldu korse-termal tayt -yeşil çay -diyet -spor bunlara başlayan oldumu aranızda yan karın ve alt karın var biraz oğlumuda mamayla besliyorum emzirmiyorum iki hafta emdi sadece bunlara başlasam olur mu yoksa bir süre daha beklesemmi doktor en az üç ay dedi ama ben aynada sinir oluyorum kendimi gördükçe kıyafet konusunda

Sezeryan sonrası nasıl yatıyorsunuz bide yan mı düzmü ben hala oturarak yatabiliyorum ağrılarımdan geçmedi hala boydan kestikleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…