Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç kalıyormus gibi hssediyorum ama gögsmün mastit olması lazım emmezse demek sütü bitiriyor ki gögsm mastit olmyoEmmesi gelisıyor cunku canım daha hızlı ve guclu emıyolar ilk zamanlar nekdr uzun emıyorlar zamanla kısalıyor bızım kırkımız cıkmadı bızde de oyle
217 tlydi benim yaptirdigim yerde ozel sigorta karsiladigi icin ucret oidemedimKızlar kalca cıkıklıgı testi için nekdr odediniz biizm bütğn kontoroller özelde oldu olmayada devam edıyor ama bebegın her kontrolune 150 ödüyorım acaba test ıcın nekdr alırlar aklıma takıldı
İlk basta salladım sonra bıraktım suan poposuna pış pış yapyorm beşikte sallıyorum uyuyor suanlık ama uyumazsa ayagımda sallıcamBebeklerinizi ayakta salliyor musunuz
Bende denemek istiyorum hep omzumda uyumak istiyor cunku bir yandanda alisirsa diye korkuyorumİlk basta salladım sonra bıraktım suan poposuna pış pış yapyorm beşikte sallıyorum uyuyor suanlık ama uyumazsa ayagımda sallıcam
Gpgsunun yumusamasından anlarsın zaten canım emın ol doymasa deli gbi aglarAç kalıyormus gibi hssediyorum ama gögsmün mastit olması lazım emmezse demek sütü bitiriyor ki gögsm mastit olmyo
Ay ne gzl benmki asla omzda uyumaz normalde cok gazlı oldugu icin yüz üstü yatırıyorım kıcına pış pış yapyorum zor dalıyor ama dalıyor çünkü anca öyşe uyuyabiliyor şuan sünnet oldugu için yatırmıyorumBende denemek istiyorum hep omzumda uyumak istiyor cunku bir yandanda alisirsa diye korkuyorum
Bnm gögsüm sertlesmyor canım normaldede yumusak o yüzden mastitten anlıcam sanırımGpgsunun yumusamasından anlarsın zaten canım emın ol doymasa deli gbi aglar
Aci elma yaginin karacigerlere olumsiz etkisi olduğunu okumustum bi doktora sorun derimCanım ada cayı yagı al aktardan acı elma yagı dıye de gecıyor ben sabah aksam ayaklarının altına masaj yapuyorum biraz rahatlıyor internetten dınlemıstım ibrahım saracoglu nun tavsiyesiydi benım oglumda cok gazlı bi bebek ayse onerın gaz masajı videosundakı hareketlerıde yapuyorum biraz rahatlıyır hatta arka arka ya sallıyor![]()
Ayakta sallamak daha zor olmaz miBende denemek istiyorum hep omzumda uyumak istiyor cunku bir yandanda alisirsa diye korkuyorum
Bende kimyon cayi ve adaçayı yağini Saraçoğlu ndan duydugumdan beri yapiyroum.Ama 3 gündür hiçbir şey fayda etmiyor benimde çok gazım var o kadar dikkat ediyorum neden böyle olduk anlamdım.Dunden beri suyu bile ilitarak içiyorum.Buyuk oğlum diyorki ben yapınca ayıp diyorsun ona sevinizyorsun pırt yapıncaCanım ada cayı yagı al aktardan acı elma yagı dıye de gecıyor ben sabah aksam ayaklarının altına masaj yapuyorum biraz rahatlıyor internetten dınlemıstım ibrahım saracoglu nun tavsiyesiydi benım oglumda cok gazlı bi bebek ayse onerın gaz masajı videosundakı hareketlerıde yapuyorum biraz rahatlıyır hatta arka arka ya sallıyor![]()
Benimkide öyle oldu artık Dr normal 5-10 dk emmesi dedi.Bende yetmiyor mu diye endiseliydim kg almış Dr da öyle söyleyince rahatladımKızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Omuzdada iyi degil ya hicbir is yapilmiyor yatagina yatirincada hemen aciyor gozunuAy ne gzl benmki asla omzda uyumaz normalde cok gazlı oldugu icin yüz üstü yatırıyorım kıcına pış pış yapyorum zor dalıyor ama dalıyor çünkü anca öyşe uyuyabiliyor şuan sünnet oldugu için yatırmıyorum
En azindan ellerim bosta kalir diye dusundumAyakta sallamak daha zor olmaz mi![]()
Testi yaparken bebeğin uyuyor olması gerekiyor mu?217 tlydi benim yaptirdigim yerde ozel sigorta karsiladigi icin ucret oidemedim
Ben utuluyorum şimdilik, birkaç ay sonra iç bodylerini filan utulerim.Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayinama bir sorum daha var
bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Canım kımyon bende ıcıyordm bebek acısından blmuyırum ama bende cok kabızlık yaptı . Evet ya bu gun konusu gectı bende kardesıme dıyorum yusuf kayra gaz cıkarınca halay cekıyoruz dıyeBende kimyon cayi ve adaçayı yağini Saraçoğlu ndan duydugumdan beri yapiyroum.Ama 3 gündür hiçbir şey fayda etmiyor benimde çok gazım var o kadar dikkat ediyorum neden böyle olduk anlamdım.Dunden beri suyu bile ilitarak içiyorum.Buyuk oğlum diyorki ben yapınca ayıp diyorsun ona sevinizyorsun pırt yapıncaMasajlarada bakiyim bir teşekkür ederim canım
Doktora sordum canım masajdan bıse olmaz dedi ben anne sütü harici baska bise içirmiyorum zaten . Bazıları içiriyor yagu ben karsıyumAci elma yaginin karacigerlere olumsiz etkisi olduğunu okumustum bi doktora sorun derim