Hayır ilk 1 kere utuledim ki istesem de zaman yetmez.Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayinama bir sorum daha var
bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ilk 1 kere utuledim ki istesem de zaman yetmez.Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayinama bir sorum daha var
bebeginizin tum yikanan kiyafetlerini agiz mendillerini havlularini yani herseyini utuluyor musunuz?
Ben amelıyatımın 3. Gunu doktor korse kullanabılırsın dedi o gunden beri kullanıyorum . Yesilcay arada içiyorum genel olarak rezene ıcıyorum ben anne sütünden baska bıse vermıyorum . Emzirdigim içinde zaten kilo falan kalmıyor cok kısa sürede toparlanıyor vücud . Emzirmeye neden devam etmedjn bebegun mı istemediMerhaba kızlar sezeryan Doğum yaptım 2ay oldu korse-termal tayt -yeşil çay -diyet -spor bunlara başlayan oldumu aranızda yan karın ve alt karın var biraz oğlumuda mamayla besliyorum emzirmiyorum iki hafta emdi sadece bunlara başlasam olur mu yoksa bir süre daha beklesemmi doktor en az üç ay dedi ama ben aynada sinir oluyorum kendimi gördükçe kıyafet konusunda
Canım ıkı ay uzun bi süre degılmı neden okdar kaldıki agrın . Ben düz yatıyodum smdi yan yatmaya basladım eğilip kalkıyorum sorun yok yani bir ayım olmadı henüz ama benımkı normal estetik dikis yatay olandan . Neden boydan kestilerSezeryan sonrası nasıl yatıyorsunuz bide yan mı düzmü ben hala oturarak yatabiliyorum ağrılarımdan geçmedi hala boydan kestikleri için
Benim cocuklar sevmiyorlarBebeklerinizi ayakta salliyor musunuz
Bende emziriyorum ama 2 kilo aldımBen amelıyatımın 3. Gunu doktor korse kullanabılırsın dedi o gunden beri kullanıyorum . Yesilcay arada içiyorum genel olarak rezene ıcıyorum ben anne sütünden baska bıse vermıyorum . Emzirdigim içinde zaten kilo falan kalmıyor cok kısa sürede toparlanıyor vücud . Emzirmeye neden devam etmedjn bebegun mı istemedi
Boydan olunca korse takmaniz erken donemde rahatsiz edebilir belki ama 2 ay olmus hala agrimda var diyorsunuz bilemedim bi doktorunuza mi danissaniz. Bence daha spor icin erken daha iyilesememisken. Diyet konusunda sutunuz varsa sagmalisiniz kesildiyse yapilabilir. Ben 1 hafta 10 gun sonra filan yan yatmaya basladim benim yatay kesiydi.Merhaba kızlar sezeryan Doğum yaptım 2ay oldu korse-termal tayt -yeşil çay -diyet -spor bunlara başlayan oldumu aranızda yan karın ve alt karın var biraz oğlumuda mamayla besliyorum emzirmiyorum iki hafta emdi sadece bunlara başlasam olur mu yoksa bir süre daha beklesemmi doktor en az üç ay dedi ama ben aynada sinir oluyorum kendimi gördükçe kıyafet konusunda
Bzimkide aglıyordu alıştırdıkBizimki yuz ustu durmayi hic sevmiyor hemen agliyor![]()
2 saatte bir emiyorSık emiyorsa normal bence demek ki artık çabuk doyuyorlar
İnan utulemeye hiç fırsat kalmadan her gün makina çalışıyorKizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayinama bir sorum daha var
Sezeryan sonrası antibiyotik ve parol vermişti doktor. Parolu sürekli içmedim ama cok mecbur kaldığım durumlarda içtim.Emzirirken parol icebiliyor muyuz
Eşim kucakta çok yorulduğum icin ayakta sallamayı dene dedi ama ben gerek duymadım şuana kadar. Kucakta yarım kundakla sallıyorum ihtiyaç duydukcaBebeklerinizi ayakta salliyor musunuz
Kesinlikle vakit bulamıyorum ütülemeye. Ancak uyku uyumazsam ütüye fırsat bulurum.Kizlar bugun cok soru sordum kusura bakmayinama bir sorum daha var
Aynen benim kv öyle sabah ezanında uyanır yemek temizlik bütün günYaa evet benim eşim tarafı da öyle, kadınlığı yemek yapmakla eş tutuyorlar. Eşim de o kafada olsa çok zorlanırdım ben de sizin gibi. Eşim yanımda olduğu için ben her fırsatta o kadar yemeğin israf olduğunu, hastalık sebebi olduğunu, kadını işe güce esir edip cahil ve aslında ailesine karşı ilgisiz kalmaya zorladığını söyledim. Önceleri yaptıkları yemek cesitleriyle övünürlerdi benim olduğum ortamda, artık çekiniyorlar yemekten bahsetmeye. Ama inanir mısınız evlerine gittiğimde acıyorum hallerine, yemeye elim varmıyor o yemekleri. Sırf yemek ve temizlik için sabah kalkar kalkmaz işe koyuluyorlar ve yatana kadar koşuşturmaları bitmiyor. Ne kendilerine ne eşlerine ne çocuklarına vakit ayırıyorlar. Aileyle ilgilenmek açık büfe sunmak demek değil ki. Her yeri geldiğinde söyledim bunu usulünce. En azından beni rahat bıraktılar. Bilmiyorum belki sizde de işe yarar bu yöntem.
Doktor o şekilde kesik sadece oturarak yatabiliyorum ve tutunmadan kalkamıyorum halaCanım ıkı ay uzun bi süre degılmı neden okdar kaldıki agrın . Ben düz yatıyodum smdi yan yatmaya basladım eğilip kalkıyorum sorun yok yani bir ayım olmadı henüz ama benımkı normal estetik dikis yatay olandan . Neden boydan kestiler
CAnım sütüm iyi gelmedi iki hafta sonra emzirdimde çıkardı hep biberonlada sağıp yine aynısını yaptı doktor kes dedi mamaya başlattıBen amelıyatımın 3. Gunu doktor korse kullanabılırsın dedi o gunden beri kullanıyorum . Yesilcay arada içiyorum genel olarak rezene ıcıyorum ben anne sütünden baska bıse vermıyorum . Emzirdigim içinde zaten kilo falan kalmıyor cok kısa sürede toparlanıyor vücud . Emzirmeye neden devam etmedjn bebegun mı istemedi
Benimki saat 4te başlıyor saat 10a kadar gaz gaz gazkızlar sizde de gaz sancısı sabah 5twn sonra deli gibi vuruyor mu? O saate kadar birkaç gündür sorunumuz yok. Ama o saatte uyanıyor emziriyorum uyuyor ama sürekli mıkır mıkır gaz çıkarıyor ayaklar havada. İki saat falan bu şekilde kalıyor sonra güne başlıyor.
Bizimkide gündüzleri 3-4 saat uyurdu. Şimdi bir sancı vuruyor garip hareketler yapıyor eller yüzde geriniyor bacaklar havada. Bölünüyor uykusu hadiiii baştan uyutmaya çalış. Bu gaz bitmeden hiç rahat yok demek ki. Oğlumda ben hiç çekmedim gaz sancısı bilmediğim şeylerBenimki saat 4te başlıyor saat 10a kadar gaz gaz gazakşam da 8 gibi başlayıp 10a kadar gaz krizi. Gündüz uyuyordu yavrum iki gündür gündüz de 10 dk uyuyup uyanıyor. Sürekli kucak istiyor kollarım koptu valla. Napacağımı şaşırdım. Bugün yemek bile yapamadım.