- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gaz sancısıdır canım. Benim oğlum emerken bir süre sonra gaz çıkarmaya başlıyor ama başlarda çok ağladığında kucağımda sakinleştirip tekrar veriyordum 2-3 denemeden sonra alıyordu artık. Sende öyle yapabilirsin. Emmesi gaz çıkarmasına da yardımcı oluyor. Ama bir süre sağabilirsin bende öyle yaptım sonrasında düzene girdiEmmeye başlarken yapiyo yani en fazla 1 dk sonra başliyor ağlamaya sinirlenmeye. Bir de emerken çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo gaz da olabilirben de sağarak vereyim en azindan bi ihtimali değerlendirmiş olurum
Bakayım mutlaka teşekkür ederim bilgi için sütle veriyodumDoktorlar bebeklere sakinleştirici ilaç da yazabiliyor, doktorun tavsiyesini dinlemek tabi ki sizin kararınız. Ekşi sözlükte hint cevizi ve muskat başlıklarını bir okuyun ama mutlaka. Etkisinin 3 gün sürdüğünü, kullanıldıktan sonraki günlerde uykuya dalmada güçlük, ağız kuruluğu, anksiyete gibi etkileri olduğunu yazmış deneyenler. Sütle birlikte alınması etkisini artırıyormuş ayrıca.
Ay bilemedim ki bu doktor eşimin aile yakını ve çocuklarında olsun bütün hastalarına önermiş ne biliyim eskiden de yapılınca deneyim demiştim doktoruma soruyum bariMissyloves canim her doktorun dedigini dinlememek lazim bi dr kuzenimin kizi cok hareketli diye sakinlestirici damla vermisti cocuk hastanelik oldu 2 sene once. Bir baska doktora da danis en azindan
Teşekkür ederim bunları da tüketeyim öyleyse. Soğuk sıcak gıdalar hangileri tam bilmeyince ne pişirip yiyeceğimi şaşırıyorum bendeEvet çok uzun vadede etkileri de var aşıların. Ama piyasa tavuğu, inek eti, taze fasulye, makarna, salça hepsi soğuk gıdalar. Bana daha çok soğuk beslenmeden kaynaklı gaz gibi geldi. Her öğünden önce bal, kimyon, çörekotu, kuru nane, rezene karışımı yutabilirsiniz bir tatlı kaşığı. Günde iki kere mercimek kadar damla sakızı ve en az 11 tane hurma yiyin ayrıca. Bunlar annenin sütünü ısıtmada çok etkili.
parol ve minoset icebiliyoruz sanirim. Sezaryenden sonra 1 hafta minoset icmistim dr yazmistiEmzirirken parol icebiliyor muyuz
Tamamdir iceyim o zaman dunden beri basim catliyor gecer diye bekledim ama yokparol ve minoset icebiliyoruz sanirim. Sezaryenden sonra 1 hafta minoset icmistim dr yazmisti
Sezaryenden sonra parol içtimEmzirirken parol icebiliyor muyuz
Aynen canum korkma inanki doktor iyisise bebek acı hissetmiyorOh ne guzel masallah darisi bizim basimiza
Instagramda @beslenmededektifi hesabında biraz asagilarda yine kitaptan fotograf şeklinde yer aliyor hemen hemen bütün gıdaların listesi, ordan bakabilirsiniz.Teşekkür ederim bunları da tüketeyim öyleyse. Soğuk sıcak gıdalar hangileri tam bilmeyince ne pişirip yiyeceğimi şaşırıyorum bende
Minoset verdiler bana o sorun olmuyormusEmzirirken parol icebiliyor muyuz
Canım aynısını yasıyorum delı oluyorum aclıktan aglıyor ama memeyı verınce daha cok aglıyor o an omzuna alıp gazını cıkarmayı denıyırım ben genelde de cıkıyor . Gaz geldiginde cıkarırken aglıyor ben onu farkettım sakınlestırıp geeri memeyı verıyorum . Sütten kaynaklı oldgnda benımkı bogulcak gbı oluyo o zaman anlıyorum . Bazen de uykusu oluyo ondan huysuzlanıuo .Kizlar benim oğlan bazen emerken birden aglama krizine girip memeyi birakiyo ama oyle boyle aglamiyo memeyi vermek istedigimde de daha cok agliyo o an sancisi mi vuruyo diye dusunuyorum ya da sut tazyikli geliyo bazen ona mi sinirleniyo aranizda boyle bi sey yasayan var mi
gecmis olsunTamamdir iceyim o zaman dunden beri basim catliyor gecer diye bekledim ama yok![]()
Tam olarak aynı sorunu ben yaşıyorum mememde 10 dk bile kalmıyor 2 . Dak. Ağlama krizleri zorlasam daha cok bağırıyorKizlar benim oğlan bazen emerken birden aglama krizine girip memeyi birakiyo ama oyle boyle aglamiyo memeyi vermek istedigimde de daha cok agliyo o an sancisi mi vuruyo diye dusunuyorum ya da sut tazyikli geliyo bazen ona mi sinirleniyo aranizda boyle bi sey yasayan var mi
Benimki sakinlemiyor ki çığlık çığlığaCanım aynısını yasıyorum delı oluyorum aclıktan aglıyor ama memeyı verınce daha cok aglıyor o an omzuna alıp gazını cıkarmayı denıyırım ben genelde de cıkıyor . Gaz geldiginde cıkarırken aglıyor ben onu farkettım sakınlestırıp geeri memeyı verıyorum . Sütten kaynaklı oldgnda benımkı bogulcak gbı oluyo o zaman anlıyorum . Bazen de uykusu oluyo ondan huysuzlanıuo .
Canım ada cayı yagı al aktardan acı elma yagı dıye de gecıyor ben sabah aksam ayaklarının altına masaj yapuyorum biraz rahatlıyor internetten dınlemıstım ibrahım saracoglu nun tavsiyesiydi benım oglumda cok gazlı bi bebek ayse onerın gaz masajı videosundakı hareketlerıde yapuyorum biraz rahatlıyır hatta arka arka ya sallıyorKızlar ya ben arada geceleri uyuyakaliyorum emzirirken korkudan artık yatağın içine doğru tutuyorum bebeği.Esim bazen uyarıyor ama o da her seferinde uyanık olmuyor.Uykusuzluk çok fena .Birde 3 gündür gündüzleri de çok yorucu inanılmaz gazı var benimde öyle yediklerime dikkat ediyorum.kimyondan rezene ye sürekli içiyorum ama yinede oluyor
Emmesi gelisıyor cunku canım daha hızlı ve guclu emıyolar ilk zamanlar nekdr uzun emıyorlar zamanla kısalıyor bızım kırkımız cıkmadı bızde de oyleKızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Evet ilk zamanlar hergun içtim benEmzirirken parol icebiliyor muyuz