2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
arkadaşlar gaita testinde kalprotektin düşüklüğü neyi gösterir bilen var mı?

O zaman gaz sancısıdır canım. Benim oğlum emerken bir süre sonra gaz çıkarmaya başlıyor ama başlarda çok ağladığında kucağımda sakinleştirip tekrar veriyordum 2-3 denemeden sonra alıyordu artık. Sende öyle yapabilirsin. Emmesi gaz çıkarmasına da yardımcı oluyor. Ama bir süre sağabilirsin bende öyle yaptım sonrasında düzene girdi

Bakayım mutlaka teşekkür ederim bilgi için sütle veriyodum

Missyloves canim her doktorun dedigini dinlememek lazim bi dr kuzenimin kizi cok hareketli diye sakinlestirici damla vermisti cocuk hastanelik oldu 2 sene once. Bir baska doktora da danis en azindan
Ay bilemedim ki bu doktor eşimin aile yakını ve çocuklarında olsun bütün hastalarına önermiş ne biliyim eskiden de yapılınca deneyim demiştim doktoruma soruyum bari

Teşekkür ederim bunları da tüketeyim öyleyse. Soğuk sıcak gıdalar hangileri tam bilmeyince ne pişirip yiyeceğimi şaşırıyorum bende

Teşekkür ederim bunları da tüketeyim öyleyse. Soğuk sıcak gıdalar hangileri tam bilmeyince ne pişirip yiyeceğimi şaşırıyorum bende
Instagramda @beslenmededektifi hesabında biraz asagilarda yine kitaptan fotograf şeklinde yer aliyor hemen hemen bütün gıdaların listesi, ordan bakabilirsiniz.

Canım aynısını yasıyorum delı oluyorum aclıktan aglıyor ama memeyı verınce daha cok aglıyor o an omzuna alıp gazını cıkarmayı denıyırım ben genelde de cıkıyor . Gaz geldiginde cıkarırken aglıyor ben onu farkettım sakınlestırıp geeri memeyı verıyorum . Sütten kaynaklı oldgnda benımkı bogulcak gbı oluyo o zaman anlıyorum . Bazen de uykusu oluyo ondan huysuzlanıuo .

Kızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük

Tam olarak aynı sorunu ben yaşıyorum mememde 10 dk bile kalmıyor 2 . Dak. Ağlama krizleri zorlasam daha cok bağırıyor

Benimki sakinlemiyor ki çığlık çığlığa

Canım ada cayı yagı al aktardan acı elma yagı dıye de gecıyor ben sabah aksam ayaklarının altına masaj yapuyorum biraz rahatlıyor internetten dınlemıstım ibrahım saracoglu nun tavsiyesiydi benım oglumda cok gazlı bi bebek ayse onerın gaz masajı videosundakı hareketlerıde yapuyorum biraz rahatlıyır hatta arka arka ya sallıyor

Kızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Emmesi gelisıyor cunku canım daha hızlı ve guclu emıyolar ilk zamanlar nekdr uzun emıyorlar zamanla kısalıyor bızım kırkımız cıkmadı bızde de oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…