• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
oyle hesaplarsam bnmkı 7+4 oluyor ama 10 gun once dr a gıttım 5 haftalık dedı doktorun dedıgıne gore suan 6+3
keseyi falan gördünüz dimi. Doktor söylemedi bana ben son adet günüme göre hesapladım. Kalp atışını duydunuz mu ya da ne zaman gideceksiniz

Bide ben ayakta durunca mesela bulaşık yıkarken falan sanki kasığım aşağı çekiliyor gibi bi his oluyor birisi rahmimi aşağı çekiyor gibi. Ama çok sert ağrı değil. Sadece bende mi böyle oluyor yoksa yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. İnşallah normaldir
+1 bendede var his rahat rahat gerilemiyoru. Hemen bicak saplanmasi gibi oluyor korkuyorum. Büyüdüğü icin rahin gergin sanirin ondan boyle hissediyoruz

Bende olmadi ama hamileligi ogrendigimden beri doktorum progestan kullandirdi sanirim onun etkisi var bastan onlem aldi. Kanaman olursa yada cok sanci cekersen hemen gel dedi. Ufak lekelenmeler sorun degil ama yoğun adet kanamalari sıkıntı canlar

iyi aksamlar hanımlar 2 gundur dogru duzgun gıremıyorum halsızım mıdem bulanıyor ama kusmuyorum sureklı tuzlu bırseyler yıyorum bastıryorum bırde soda delısı oldum sızler ne durumdasınız ?

YENİ GELEN ARKADASLAR HOS GELDINIZ :halay: HAYIRLI OLSUN BEBEGİNİZİ SAGLIKLI SIHATLİ ALIN KUCAGINIZA :anneadayı:

ben doktoruma ulastım , regl gıbı kanama yoksa normal dedı
cok korkmustum oldugu zaman ters bı durum var dıye sımdı bıraz daha rahatım
kacıncı haftadasınız ?
5+6 benim, valla arttı gibi ama hep kahverengimsi ağrım da yok ama anlamadım en kötü pazartesi yanda salı devam ederse tekrar gideceğim doktoruma

iyi aksamlar hanımlar 2 gundur dogru duzgun gıremıyorum halsızım mıdem bulanıyor ama kusmuyorum sureklı tuzlu bırseyler yıyorum bastıryorum bırde soda delısı oldum sızler ne durumdasınız ?

YENİ GELEN ARKADASLAR HOS GELDINIZ :halay: HAYIRLI OLSUN BEBEGİNİZİ SAGLIKLI SIHATLİ ALIN KUCAGINIZA :anneadayı:
Cok sukur kuzum iyiz kusmaman iyi en azindan birşeyler yiyebiliyorsun. Yakinda gecer umarim😘

kizlar cok sayfa olmus okuyamadim ama bugun ewi komple temizledim oda yetmezmis gibi ewde merdiwebden dustum suan yatiyorum belim agriyo risk warmidir bilmiyorum zaman gostercek bakalim
Gecmıs olsun canm gecen haftada ben dustum merdıvenden yetmedı ogun oturdugum sandlye kırılmıstı :) ben dekorkmustum ama sonra dınlendım psıkolojık mı bılemıcem agrım da olmustu sukur bırsey olmadı dınlen sende ,,,,normal zaman da hıc dusmeyen ben o gun dustum ıste dıkkat etmek lazım enerjımz düşuk

5+6 benim, valla arttı gibi ama hep kahverengimsi ağrım da yok ama anlamadım en kötü pazartesi yanda salı devam ederse tekrar gideceğim doktoruma
Kirmizi olmadigi surece buyuk problem olmaz diyolar ama git yinede en azindan icin rahatlar boyle hep diken ustunde durmaktansa

Merhaba kızlar, ben de bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. İki gün var adetime yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Perşembe bir test yaptım negatif çıktı biraz erken davrandım duramadım. Eşim Albi adlı gebelik testini almış bu testten kullanıp erken öğrenen var mı? Güvenilir bir test mi bilemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim

Cok sukur kuzum iyiz kusmaman iyi en azindan birşeyler yiyebiliyorsun. Yakinda gecer umarim😘
umarım gecer herkesin gecerde hamilelıkten keyıf alırız :) evet yıyorum ama herseyı degıl canm cok ıstıyorda yaapan olsa ah ah

Merhaba kızlar, ben de bu ay hamilelikten şüpheleniyorum. İki gün var adetime yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Perşembe bir test yaptım negatif çıktı biraz erken davrandım duramadım. Eşim Albi adlı gebelik testini almış bu testten kullanıp erken öğrenen var mı? Güvenilir bir test mi bilemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim
canm sen sabah yap cıkar muhtemelen gun gun tutmuyor bır bakmısın ertesi gun sılık cızgı cıkmıs albi duydum bende ama bılgım yok

umarım gecer herkesin gecerde hamilelıkten keyıf alırız :) evet yıyorum ama herseyı degıl canm cok ıstıyorda yaapan olsa ah ah
Ekşiye dayanamiyorum hic yesem 3 öğün yerim yani :KK70: onun disinda kiyma gibi seylerin kokusu bile mahvediyor beni yiyemiyorum ama cok sukur kusma falan yok bendede

Kizlar benim bu sekilde ultrasonum. Dun gittik keseyi gorduk 5 haftalik olduk. Bebegin gorunmemesi normal mi birde benim ara ara kanamam oluyor doktora kesenin altindaki yeri sordum bos yer orasi dedi ama kanama alani sanki orasiymis gibi geldi. Pruluton ve progestan en bastan beri kullaniyorum. Coraspirinde kullaniyorum. Kanamam konusunda neden oldugunu simdilik bilemiyorum dedi.

Eklentiler

• IMG-20200417-WA0016.jpg
    IMG-20200417-WA0016.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar benim bu sekilde ultrasonum. Dun gittik keseyi gorduk 5 haftalik olduk. Bebegin gorunmemesi normal mi birde benim ara ara kanamam oluyor doktora kesenin altindaki yeri sordum bos yer orasi dedi ama kanama alani sanki orasiymis gibi geldi. Pruluton ve progestan en bastan beri kullaniyorum. Coraspirinde kullaniyorum. Kanamam konusunda neden oldugunu simdilik bilemiyorum dedi.
Bazen rahime tutunma sirasinda damara denk geliyormuş o yüzden kanama olabiliyormuş canim ins ole bisidir gecer yakinda😊

Back