• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bende 5+5 günlük gebeyim ilk öğrendiğimde yerleşme kanaması yaşadım adet başlıyor sandım hatta çünkü tam adet günümde başladı 2 gün sürdü 4 5 damla kahverengiydi. Kesilince bi kaç gün sonra test yapıp öğrendim. Hemen doktorumu aradım ve gittim duphaston verdi perşembe gün çağırdı. Sonrasında kesildi leke 1 hafta falan olmadı. Kesemizi de gördük şükür 15 gün snra gel kalp atışını dinleyeceğim dedi ama bugün lavaboya gittiğimde yine kahverengi lekelenme oldu peçetede. Yaşayan var mi bu süreçte normal mi ?

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bende 5+5 günlük gebeyim ilk öğrendiğimde yerleşme kanaması yaşadım adet başlıyor sandım hatta çünkü tam adet günümde başladı 2 gün sürdü 4 5 damla kahverengiydi. Kesilince bi kaç gün sonra test yapıp öğrendim. Hemen doktorumu aradım ve gittim duphaston verdi perşembe gün çağırdı. Sonrasında kesildi leke 1 hafta falan olmadı. Kesemizi de gördük şükür 15 gün snra gel kalp atışını dinleyeceğim dedi ama bugün lavaboya gittiğimde yine kahverengi lekelenme oldu peçetede. Yaşayan var mi bu süreçte normal mi ?
Duphastona devam ediyormusun?
Bence doktorunla konus ilacin dozunu arttira bilir

Onceki hamileliyinde olmusmuydu bu durumlar
Yok. Bende hep onla kıyaslıyorum. Öncekş hamileliğimde göğüs şişkinliğinden başka bi belirtim yoktu. Ara ara sol yumurtalığıma sancı giriyordu o kadar. Ama gezip tozuyordum ağrı bulantı halsizlik falan hissetmiyordum

benim de aynı ve hala arasıra devam ediyor, progestan kuşlanıyorum. bakalım Allah ne derse o olur. 🤲🏻

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ben daha önceki hamileliğinde kanamam olmuştu hatta parça düşürmüştüm iğne vurmuşlardı acil de sonrasında geçmişti

Yok. Bende hep onla kıyaslıyorum. Öncekş hamileliğimde göğüs şişkinliğinden başka bi belirtim yoktu. Ara ara sol yumurtalığıma sancı giriyordu o kadar. Ama gezip tozuyordum ağrı bulantı halsizlik falan hissetmiyordum
O zaman normaldır bu yasadiklarimiz😍

İnternette falan açık pembe ve kahverengi ilk aylarda olabileceği yazıyor sancımız yoksa ve artmıyorsa bekleyeceğiz maalesef. Biraz araştırdım yaşayan kadınlar da varmış bunu.
ben doktoruma ulastım , regl gıbı kanama yoksa normal dedı
cok korkmustum oldugu zaman ters bı durum var dıye sımdı bıraz daha rahatım
kacıncı haftadasınız ?

Back