- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Evet kese göründü gittiğim zaman, 23 nisanda kalp atışı için gidicezkeseyi falan gördünüz dimi. Doktor söylemedi bana ben son adet günüme göre hesapladım. Kalp atışını duydunuz mu ya da ne zaman gideceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kese göründü gittiğim zaman, 23 nisanda kalp atışı için gidicezkeseyi falan gördünüz dimi. Doktor söylemedi bana ben son adet günüme göre hesapladım. Kalp atışını duydunuz mu ya da ne zaman gideceksiniz
Günaydın mide bulantısı bende henüz yok , kaçıncı haftadasınızGünaydın güzel anneler bu gün migdem bulanmadan uyandım çok mutlu uyandım
Benimde 5+4te karindan gozukmedi o yuzden sordum canım5+2 de alttan baktı canım karından net değildi sadece kese göründü
Bizimde kan uyuşmazlığı var ,geçen sene kurtajdan sonra doktor iğne yapmıştı ama geçen hafta bir daha yaptılar tedbir olsun diye.siz doktorunuza söyleyin, yarım doz yapıyorlarİnşallah Rabbim hayırlısını versin, hem istiyorum hem de korkuyorum şu süreçte biraz. Kan uyuşmazlığımız var eşimle bu ikinci gebeliğim olacak olursa, bu durumda olan var mı acaba? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Gunaydinlar ❤doktorumda ayni seyi soyledi 9 ay igne yaptığımiz hastalarimiz var diye insallah sagiklidir benimledir raziyim herseyeIcim rahatladi olmadi 2 3 gunde bir takibe alsin seni bazisi 9 ayi kanamayla geciriyor bisi olmuyor cok sukur stres yapma canim
Gunaydin ne guzel benim suan icin bulanti belirtilerim başlamadi ama acayip üşüyorum yani hic olmadigim kadar üşüyorumGünaydın güzel anneler bu gün migdem bulanmadan uyandım çok mutlu uyandım
Gunaydin belirti bende de yok ben 6. HaftadayimGünaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var
Benim bunyem hassas degil degisiklikleri kamufle edebiliyor ilk gebeligimde de boyle olmustu farketmedigim icin kalbi durmustu. Yani bunu kafaya takmayin belirti olmsmasi sizi uzmesin herkesin bunyesi ayni degil toleransida ayni degil.Günaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim cevabınız için arada kaygılanıyorum iyimi acaba diye Allah’a emanetler artık sizinde hayırlı olsunBenim bunyem hassas degil degisiklikleri kamufle edebiliyor ilk gebeligimde de boyle olmustu farketmedigim icin kalbi durmustu. Yani bunu kafaya takmayin belirti olmsmasi sizi uzmesin herkesin bunyesi ayni degil toleransida ayni degil.
Bizde var kan uyuşmazlığı ilk hamileliğim kanamayla başladığı için hemen İndirect coombs Testi yaptılar şükür benimki negatif çıktı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar doktoruna uyuşmazlık olduğunu mutlaka söyle pozitif çıkarsa kötüymüşİnşallah Rabbim hayırlısını versin, hem istiyorum hem de korkuyorum şu süreçte biraz. Kan uyuşmazlığımız var eşimle bu ikinci gebeliğim olacak olursa, bu durumda olan var mı acaba? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
Artık ilk gebelikte de yapıyorlar hatta bana 4 haftalık hamileyken yapıldı kanamam oluyor diyeKan uyuşmazlığı ilk bebeği etkilemiyor, ikinci bebekte 28.haftada iğne olmam gerektiğini biliyorum ama öncesinde yapılacak bir şey var mı bilgim yok, burada dokturuna soran olabilir diye düşündüm
Baktırdım canım ama 4. Haftada 3 kezBenimde 5+4te karindan gozukmedi o yuzden sordum canım
Peki BetaHCG baktirmismiydin
En son kac cikmisti canimBaktırdım canım ama 4. Haftada 3 kez
Özür dilerim 5+0 dı yanlış yazmışımBenimde 5+4te karindan gozukmedi o yuzden sordum canım
Peki BetaHCG baktirmismiydin
Canım ben erken öğrendim adet günüm 202 idiEn son kac cikmisti canim
Kusura bakma cok sual verdim
HeeCanım ben erken öğrendim adet günüm 202 idi