2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar cok sayfa olmus okuyamadim ama bugun ewi komple temizledim oda yetmezmis gibi ewde merdiwebden dustum suan yatiyorum belim agriyo risk warmidir bilmiyorum zaman gostercek bakalim

arkadaşlar merhaba, dün benim vajinal ultrason ile kalp atışını duymaya çalışmıştı doktor. sonrasında ara ara lekelenmem oluyor diye iğne de yaptırdı doktorum progestan a da devam dedi. sonra dün eve geldim pembemsi kanama gibi bir şeyler vardı alttan ultrasondandır dedim, bugün de kahverengi halde devam ediyor ara ara. moralim bozuldu, ayrıca bugün hep buşantım var hatta çıkardım kaç kez. benimle aynı durumda olan var mı? bu arada 5+6 haftalığım

Canım normal doktorumun dediğine göre. Yatıp dinlendiğimde olmuyor. Yemek yapmak için kalkıyorum biraz sonra yorulunca ağrım oluyor. Doktorum ağrın olursa bi fitil adı dedi onu kullan yat kalkma geçecek dedi. Ben de öyle yapıyorum

kizlar cok sayfa olmus okuyamadim ama bugun ewi komple temizledim oda yetmezmis gibi ewde merdiwebden dustum suan yatiyorum belim agriyo risk warmidir bilmiyorum zaman gostercek bakalim
Ayyy canim nasil dustun iyimisin kotu biseyin yoktur insallah neden dikkat etmiyorsun yat kalkma dinlen hizlimi dustun

Valla canim kalp atisi dinletmeye hic yeltenmedi keseyi gorduk bebek var kan testine gerek yok hadi kalk plan yapalim dedi keske biraz israr etseydim baksana cuma gidicem zamanda gecmiyo
Evet yaa ben de çarşamba gidicem canım zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Neyseki sabah erkenden gidip gelcem inşallah sizlerin yanına güzel haberlerle dönerim canım.

Kizlar sizlerinde karni sertmi?
Benim sert. Düşün ağrım oluyor pantolonumun fermuarını açınca rahatlıyorum ki ben hiçbir zaman dar pantolon giymem. Rahat pantolon bile baskı yapıyor karnıma. Normaldir inşallah

Benim sert. Düşün ağrım oluyor pantolonumun fermuarını açınca rahatlıyorum ki ben hiçbir zaman dar pantolon giymem. Rahat pantolon bile baskı yapıyor karnıma. Normaldir inşallah
Benimde oyle InşaAllah normaldir

Anneler mide bulantılarınız başladı mı kaçıncı haftada başladı? Ilk hamileliğimde kaçıncı haftada başladığını hatırlamıyorum ama sadece sabah değil 24 saat midem bulanıyordu çok zor geçti kilo verdim. Şimdi kinde de 6 haftalığım açken midem bulanmıyor ama doyduğum zaman midem bulanıyor hafif çok değil. İnşallah ilki gibi olmaz

Canim az once inanmassin yemek karistirirken dokundum evet sert bebisler basladi kendilerini hissetmeye bu ara sanki ikinci bi kalp atisi hissediyorum sanki karnimdada hareket ediyormus gibi geliyor piskolojik sanirim
Maalesef hissedemiyormuşuz. Bir makale okumuştum bununla ilgili en az 2-3 cm olmadan bebeği hissedemezmisiz, kalp atışlarında daha çok küçük oldug u icin duyamazmisiz. Psikoljik bende de oluyor gibiydi sonra anladimki bağırsak hareketleri bendeki

Canım 2 gün sürdü benim 6. Haftanın içindeyken. Daha da olmadı. Çok doldurma mideni olmazsa

Seninki bana normal geldi canım.bulanti falan. Hafif kanamalar da olurmus bu haftalarda . Ferah tut içini sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…