cok tatli bir fasulyeeeBuda benim minik fasülyem teyzeleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tatli bir fasulyeeeBuda benim minik fasülyem teyzeleri.
Çok tsk ederim canim 3 hafta sonra bidahaki randevum bi tonda kan testi istediHayyy masallah annesi ben o fasulyeyi yerim nasilda tatli mis gibi cennet kokuyodur
Her akşam 1 çay bardağı içerim probiyotik diye. Üzerine de maden suyu koyarım. O kadar çok takviye kullanıyorum ki doktor kontrolunde sanki hic yemek yemesem de olurmuş gibi geliyor banaKizlar simdi akloma bisey geldi kizim kefir icerken bende icsemmi bir cay bardagi acaba zarari olurmu diye bir iki yere baktim cok faydasi varmis bagirsaklari duzenledigi icin kabiz riskinide azaltiyomus mantar olmayida engelliyomus ve bebege gecip bebeginde bagisikligini guclendiriyomus ama yinede emin olmadim kalp atisi icin gittigimde doktora sorucam sizede soyliyim sizde doktora donisin cok faydasi varmis
Canim ben kizima devamli iciriyorum bagisikligi cok dusuk alerjik astimi var dort senedir birsuru ilac hava kullandik bir senedir kestane bali ve kefir verdim devamli doktor ilaclari kesri sukur gurumunda duzelme var insallah atlaticaz bu alerjik astimi aklinizda bulunsun kestane bali cok iyi geliyor alerjiyi olduruyor kefirde vucut direncini yukseltiyorHer akşam 1 çay bardağı içerim probiyotik diye. Üzerine de maden suyu koyarım. O kadar çok takviye kullanıyorum ki doktor kontrolunde sanki hic yemek yemesem de olurmuş gibi geliyor bana
sizi okuyunca cok saglksiz beslendigmi farkediyorm. bugun sdce haslanmis patates ayran cubuk kraker yedim. bulantimdan hcbsey yiyemiyorumHer akşam 1 çay bardağı içerim probiyotik diye. Üzerine de maden suyu koyarım. O kadar çok takviye kullanıyorum ki doktor kontrolunde sanki hic yemek yemesem de olurmuş gibi geliyor bana
Canim soyle dusun evet mide bulantisi kotu bir duygu bende yasiyorum ama karnindaki melegin seninle besleniyor ve her seyini senden emiyor vucudun bundan sebep gucsuz dusuyor bisey yem3z gucsuz dusersen bebegine verecegin saglikli bisey kalmiycak bunu dusun ve zorlada olsa ye ben balik hic sevmezdim halada sevmem esim ilk hamileligimde somon aliyordu haftada bir aglayarak yiyordum bebegim icin birde simdi aklima bisey geldi kaju fistigi bebegin gelisiminde ve kilo aliminda cok faydasi var ben cok tuketiyordum yine tuketicem mide bulantimida azaltiyordu tuzlu oldugu icin buda aklinizda bulunsunsizi okuyunca cok saglksiz beslendigmi farkediyorm. bugun sdce haslanmis patates ayran cubuk kraker yedim. bulantimdan hcbsey yiyemiyorum
Ben 1 senedir troid hapı kullanıyorum benim doktorum hamileliği öğrenir öğrenmez geleceksin demişti gittiğimde hapın değerini yükseltti 3 hafta sonra tekrar gel bakalım dediHadi yaaa dahiliye ye mi gitcem yani eyvah eyvah
Ya dün sağlık ocağında folat 20 çıkmış benimki aile hekimi de düzgün ilacını kullan dedi Bi tane kadın doğuma da sordum kullanmaya devam et dediFolat 6 dan aşağıya düşünce ve 20 den yukarı çıkınca sıkıntı oluyormuş. Benim de değerim 11 folat değerim. O yüzden folik asit kullanmiyorum
Kesede bebek gözüktü mü sizinki kaç haftalıkBuda benim minik fasülyem teyzeleri.
Hicc icmemektense icerim canim sadesini icebilcegimi sanmıyorum biyakinimda sadesini içemiyor oda sut içemiyor oda hamile artik son günleri o hamileligini öğrendiğinden beri meyveli içmiş dedi sende iç iciomMeyvelinin pek faydasi yok sade olan daha saglikli diye biliyorum canim sadesini bir dene ben evde kendim yapiyordum mayasini sut aldigim sutcuden almistim fakat tatile giderken buzluga koymayi unutmusum geldigimdede koydugum biraz sut ve suyun icinde olmustu rengi kahverengiye yakin olup farkli kokunca olmus diye attim simdide biyerden guvenip alamiyorum virus sebebiyle aktarda baktim ufak cam bir sise icinde satiyolar ordan alip yapayim diyorum ama bu ara acik sute pek guvenmiyorum bir sure daha hazir almaya devam ederim heralde
Hoşgeldin minnaak kardeşlerinide gorcez insalllaaahBuda benim minik fasülyem teyzeleri.
Bende icmeye basliycam canim bitmisti esim bugun almis ama ben pek sevdigim soylenemez tadini bakalim nasil olucakHicc icmemektense icerim canim sadesini icebilcegimi sanmıyorum biyakinimda sadesini içemiyor oda sut içemiyor oda hamile artik son günleri o hamileligini öğrendiğinden beri meyveli içmiş dedi sende iç iciom
Canim herkesin vucudu bir degil ona 20 iyidir sana 20 iyi gelmez doktorun devam et dediyse vardir bi bildiği ben hamileligimden oncede kullandim bgun doktora da dedim devam dedi folik asiteYa dün sağlık ocağında folat 20 çıkmış benimki aile hekimi de düzgün ilacını kullan dedi Bi tane kadın doğuma da sordum kullanmaya devam et dedi
evet göründü kalp atışını duyduk çok şükür. 6+4Kesede bebek gözüktü mü sizinki kaç haftalık
İnşallah canimmmmmHoşgeldin minnaak kardeşlerinide gorcez insalllaaah
Vallaa sigara paketini.aldim elime.içine baktim ah dedim suan yicem sigarayida seni icmicem baay bay dedim 13 gundur agzima surmedim saka gbi kaç yildir icen ben bianda biraktim valla helal bizeee beBende icmeye basliycam canim bitmisti esim bugun almis ama ben pek sevdigim soylenemez tadini bakalim nasil olucak
Canim bebek dondukce bulantilar oluyormuş hehrlde arkadasim bana oyle demisti senin minnak hareket ettikçe migdene vuruyor herhlde doktor bana kusmalarin başlayabilir dedii bakam nolcakBu arada doktor kusmalarim için ilaç verdi öğle ve az önce ictim kusmadim bulantım da olmadı çok şükür dünya varmış
Folik asit ilac degil canim vitamin her insanin yoğurt yiyisi farklıdır saglicakla gelsin meleklerimiz onemli olan buValla bilmiyorum kızlar demek ki doktordan doktora gire değişiyor doktorum da bana boşu boşuna ilaç kullandırmak istemiyo. Bi sıkıntım da yok çok şükür. Pazartesi gidip görücez bakalım mercimek ne halde.
Benimki de 5+4 de betam kafamı karıştırdı Bi doktora sordum farklı yerlerde yaptırdıysan karşılaştırma dış gebelik değil seninki de kendi doktoruma sordum sıkıntı olabilir en kısa zamanda ultrason yaptır dedi kendisi 28 inde hastanede görevde o günde zaten kalp atışına gidecektimevet göründü kalp atışını duyduk çok şükür. 6+4
İnşallah canimmmmm