- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuklayarak bir gece nobetim daha bitti uykusuzluktan geberiyorummmm 10 gibi uyumak nasip olursaaa aksam 5 e kadar uyucam sonra twkrar ise
Amin Amin Amin canim hic bir annenin karnida kucagida bos kalmasin sen bide dogunca gor neler degisiyor sende her yaptigi seye mutlu oliyorsun ben kizim kokusuna hala asigim
Amin canimm o gunleride görürüz insallaah allahin izniyle❤❤❤Ohh ohh hep gulelim canim yyuzumuzden gulucuk kalbimizden dua eksik olmasin bu zamanlarda en ihtiyacimiz olan sey dua Allahim gunahlarimizi affetsin
Canım benim de folat 16 çıkmış bana da kullan dedi sağlık ocağı bakalım kadın doğum ne diyecek ama sanki kullanmamak gerekYa dün sağlık ocağında folat 20 çıkmış benimki aile hekimi de düzgün ilacını kullan dedi Bi tane kadın doğuma da sordum kullanmaya devam et dedi
ilk once betadan ogrendim 300 küsürdu beta sonucu 50 50 artiyodu 6.haftamda sancilarim kanamalarim baslamisti zaten canim
Bende ikisi beraber hem yanma hem bulanma ortaya karışık2 gündür mide yanmasıyla uyanıyorum. Bulantı da değil direk yanma
Kendi doktoruma değil ama başka bir kadın doğum doktoruna sordum kullanmaya devam et dediCanım benim de folat 16 çıkmış bana da kullan dedi sağlık ocağı bakalım kadın doğum ne diyecek ama sanki kullanmamak gerek
Simdiden geçmiş olsun umarım benim gibi olmaz cok berbat birsey cidden.. Benim böyle devam ederse hastaneye gidip serum taktırmak gerekirmiş düzenli dün doktorum öyle söyledi hiç gitmek istemiyorum böyle bir zamanda ya umarım ilaçlar fayda eder2 gündür mide yanmasıyla uyanıyorum. Bulantı da değil direk yanma
Canım ya senin işin de çok zor Rabbim kolaylık versinuyuklayarak bir gece nobetim daha bitti uykusuzluktan geberiyorummmm 10 gibi uyumak nasip olursaaa aksam 5 e kadar uyucam sonra twkrar ise
Al benden de o kadar. Açlıktan gebererek uyanırdım şimdi yanma var. Ve ara ara ani bulantı geliyor o yüzden iştahım kaçtı ya. Şu saat oldu midem hala sinyal vermedi2 gündür mide yanmasıyla uyanıyorum. Bulantı da değil direk yanma
Benimde beta 7 katına çıkması gerekirken 5.5 katına çıkmış bende 5+5 günlük şuan ama herhangi bir ağrım ya da kanamam yok kalp atışını dinlemeye gideceğim günü bekliyorum geçmiyor bir türlü daha 1 haftadan fazla varilk once betadan ogrendim 300 küsürdu beta sonucu 50 50 artiyodu 6.haftamda sancilarim kanamalarim baslamisti zaten canim
İnşallah azalır zamanla senin. Evet hep derlerdi olur miden kötü diye. Ama başa gelince anlaşılıyormuşSimdiden geçmiş olsun umarım benim gibi olmaz cok berbat birsey cidden.. Benim böyle devam ederse hastaneye gidip serum taktırmak gerekirmiş düzenli dün doktorum öyle söyledi hiç gitmek istemiyorum böyle bir zamanda ya umarım ilaçlar fayda eder
Ben yedim zorla bişeyler bastırdı. Yemeye çalış az az. Sonra güzel kahvaltı yapcamAl benden de o kadar. Açlıktan gebererek uyanırdım şimdi yanma var. Ve ara ara ani bulantı geliyor o yüzden iştahım kaçtı ya. Şu saat oldu midem hala sinyal vermedi
Benimde beta 7 katına çıkması gerekirken 5.5 katına çıkmış bende 5+5 günlük şuan ama herhangi bir ağrım ya da kanamam yok kalp atışını dinlemeye gideceğim günü bekliyorum geçmiyor bir türlü daha 1 haftadan fazla var
3saat dolapla bakıştım. Neye baksam midem kalktı. Bisküvile çay içtim. Birazdan belki yerim birşeylerBen yedim zorla bişeyler bastırdı. Yemeye çalış az az. Sonra güzel kahvaltı yapcam
Benim de öyleydi ama bir kaç gündür başladı. Hafta farkından olsa gerekBenim midem hiç bulanmıyor,yanma falan olmuyor iştahım gayet açık normal mi sizce
Benim de öyleydi ama bir kaç gündür başladı. Hafta farkından olsa gerek