2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹
Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin yuvasini evlat kokusunu eksik etmesinnnn
Aynen cok az varmis aramizda rabbim saglicakla alalim kucagimizaaa
Ayy gördüm mu keseyi. Çok sevindim

Kizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤
30 nisan mi yoksa:)))benimki oyle. benim seninle doktor kontrollerim hep aynı oluyor

Hayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormusler
Doktora gitmemek de hata canim. Baska bir doktora git ama mutlaka git ole 1 hafta beklicem demekle olkaz riskli bi durum var demekki ihmal etme

Doktora gitmemek de hata canim. Baska bir doktora git ama mutlaka git ole 1 hafta beklicem demekle olkaz riskli bi durum var demekki ihmal etme
Kesinlikle başka doktora da gidilmeli. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç ve herşey Allah tan.

Kesinlikle başka doktora da gidilmeli. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç ve herşey Allah tan.
Tabiki degerleri guzel hemen bazgecmesin bebeğinden zatenonay vermeden kimse kimseyi yavrusundan koparamaz , ama hoc bi doktor durup dururken de bu haftalarda beta istemez. Ha guvenmedimi doktor mu yok baska ni doktora gitsin anormal bi durum varsa zaten oda soyler , belki ilaclarla onunr gecebilecekken beklemekle daha kotu sonuclar olabilir

Kızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki

Tupte de bisey goruyorum demisti
cnm kesın dıs gebelık mi dedı yoksa bekleyelım bıraz daha olma ıhtımalı felan var mı dedı mlum bu zamanlarda dırek kotusunu dusunuyoruz baska doktora gıtme sansın varsa bır gorun derım

Kızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki
Karnım açken mide bulantım oluyor ama hafif düzeyde. Yaklaşık 1 haftadır sürekli ekşi yiyecekler istiyor canım. Normalde tatlıyı çok severim ama bu aralar hiç canım çekmiyor. Her aksam bol ekşili çoban salatası yiyorum yemekte. Sabah da domates salatalığın üzerine limon sıkıp yiyorum şuan bile aklımda limon var

bende koku hassaıyetı basladı sabah kotuydum sımdı ıyım yaglı yememeye calısıyorum hatta fırına tuzlu papates attım sadece onu yıyecegım baska seyler mıdemı bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…