• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aman canim gitme uzak dur bu zamanda kavga ayirmaya falan gelmez isiniz zor allah kolaylik versin benim esimde guvenlik amiri senelerdir 14 sene evliligimin yarisini iste gecirdik hirsizimi dersin delisimi ne bayram var ne seyran cogu bayramlarim bile hep yalniz gecmistir🤧🤧🤧Ahh ahh simdi aklima geldide duygusala bagladim cogu gece yalniz oldugumu soylememe gerek yok sanirim😢😢
uzulme canim seni cok iyi anliyorum guwenlige karantina bile yok aksam paydosta cok kotu oldum 5 saat aclik sonucunda dusup bayildim is cikisi esim gelmisti hemen kucakladi biseler yedirmeye calisti meywe suyu falan anca duzeldim ya ilk bebegim hic bu kadar zorlamamisti bu cok zorluyo sipa😁

uzulme canim seni cok iyi anliyorum guwenlige karantina bile yok aksam paydosta cok kotu oldum 5 saat aclik sonucunda dusup bayildim is cikisi esim gelmisti hemen kucakladi biseler yedirmeye calisti meywe suyu falan anca duzeldim ya ilk bebegim hic bu kadar zorlamamisti bu cok zorluyo sipa😁
Ayyy canim cok gecmis olsun biseyin yoktur umarim niye okadar ac kaliyorsun canim azda olsa biseyler atistirsaydin keske ee simdi herkez ogrenir izine ayrilirsin artik sende biz gibi evde hapis olmaya baslar bol bol dusunur kafayi siyirorsin tekrardan aramiza hosgeldin🤣🤣🤣

Ayyy canim cok gecmis olsun biseyin yoktur umarim niye okadar ac kaliyorsun canim azda olsa biseyler atistirsaydin keske ee simdi herkez ogrenir izine ayrilirsin artik sende biz gibi evde hapis olmaya baslar bol bol dusunur kafayi siyirorsin tekrardan aramiza hosgeldin🤣🤣🤣
yok canim yok iyiyim cok sukur ya ben baskalarinin yNinda bisey yiyemem gunah gibi geliyo ya herkes yicek ya hic yemicem nolcak 5 saatten dedim ote tarafa gittim geldim tansiyonmu sekermi ne dusuyo bilmiyorum bu arada ben ewe tikinamam wallahi bunalirimmm...alistim calismaya esimde ewe tikma derdinde ama yokk girmem😂😂

yok canim yok iyiyim cok sukur ya ben baskalarinin yNinda bisey yiyemem gunah gibi geliyo ya herkes yicek ya hic yemicem nolcak 5 saatten dedim ote tarafa gittim geldim tansiyonmu sekermi ne dusuyo bilmiyorum bu arada ben ewe tikinamam wallahi bunalirimmm...alistim calismaya esimde ewe tikma derdinde ama yokk girmem😂😂
Neden yiyemiyorsun ? Kendi tercihleridir onların yemek ya da yememek:) ben laf olsun diye bi yermisiniz diye sorarım ki kimse yemez zateb🙈🙈 cunku ben de ikram almiyorum sonra yememe bakarım.🤷‍♀️

Valla canim bebeginin iyiligi icin oturman gerekiyorsa oturmalisin evde hersey onlarin iyiligi icin😍😍

Neden yiyemiyorsun ? Kendi tercihleridir onların yemek ya da yememek:) ben laf olsun diye bi yermisiniz diye sorarım ki kimse yemez zateb🙈🙈 cunku ben de ikram almiyorum sonra yememe bakarım.🤷‍♀️
Bu konuda sana katiliyorum kimseden bisey almam normal xamandada kimsenin biseyin oyle alip yemem kizimda almaz babaannesi seker verdi yazin gozume bakip anne alabilirmiyim dedi okadar yani dusunun bu zamanlarda kimseye guven olmaz yiyip icmek ic8n

☺️☺️ Doktora gitmeye karar vermişsin, hayırlı haberlerle gelirsin diger arkadaşlarda inşallah bende haftaya gidicem kalp atışı için
Evet canim sonunda daha fazla merak etmeye dayanamadim bugunde biraz kasik batmam olunca esim randevu al gidelim dedi daha oncede iki bebegim oldu karnimda endiselendi insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz😍😍

Ben sefirin kizi ve hercai izliyordum ama virusten dolayi cekimi durdurdu ikiside

Yok ya bu aralar öyle hercaiydi falan izleme sana pozitif şeyler lazım. En iyisi bu dizi. Sözle anlatılmaz ya. Misah, naiflik, şiir, romantik, herşey var. İnsanı ruhen çok rahatlatan bir dizi.

Ya senin yasin iyi bence....👏👏Benim 37🙈🙈 ama ben hala 36 olduğumu idda ediyorum.🙈 kendini yormadan yaptığın sporlara ok diyolar. Karantinadan dolayı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz ama evde direnç egzersizleri ile ven bacak kol çalışıyorum 🙈 tavsiye ederim.
Hamile kalmadan önce leslie ile 3 mil e başlamıştım, her gün yapıyordum düzenli olark, çok iyi geliyordu. Ama şimdi yapamıyorum, zıplamalı falan☺️ hamilelik platesi ve hamilelik yogası var İnternette, onlara başlamayı düşünüyorum. Keşke açık havada her gün yürüyüş yapabilme şansımız olsaydı.

Back