Hiç endişe etme içini ferah tut. Her gün 2 kat arttığını düşününce tam oluyor.Kızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç endişe etme içini ferah tut. Her gün 2 kat arttığını düşününce tam oluyor.Kızlar benım 4 gün önce gebelik hormonum 32,1 idi dün gece yaptırdım oda 167,9 cıktı normal mi sizce dusuk mu ? Yani artış hızı çok mu az endişe ediyorum
Ben varım canım çalışıyordum ben de. 5 gündür yıllık izindeyim ben deKızlar bu arada çalışanlar ne yapıyor şu durumlarda?Ben kendi yıllık iznimi kullanıyorum,rapor almadım
Canım hangi değerler onlar? Doktorunla konuştun mu?Iyi akşamlar kızar 3 hafta önce kan testimde herşey normalde şimdi 2 değerde düşme 1 değerde yükseklik var idrar testinde de bir kaç değer yüksek çıkmış
Doktor ne söyledi pekiCanım hangi değerler onlar? Doktorunla konuştun mu?
Ben daha önce bir düşük yaşadım canım birde akıntıda kırmızılık görünce ben çok endişlendim ondan başladı bana muhtemelen. Gerekli görürse başlayacaktır zaten progestan aslında bir hormon onu arttırıyor. Ama değerlerin normal çıkarsa içmene gerek yok . kırmızılık yoksa telaş yapma enfeksiyonda olabilir su iç derim belkide hormonal bir şeydir. İçini ferah tut korkacak bir şey gözükmüyor canım inşallah cumartesi iyi haberler alırsın kaç haftalıkCanım cok tesekkür ederim cevabın için Bende koyu kahveye dönmedi henüz,zaten sürekli yatıyorum pek iş yapmıyorum.Cumartesi doktora gittiğimde bahsedecegim bu durumdan,ihtiyacım olmamasına ragmen progestan içersem sorun olur mu? Bunu da doktora sorayım ona göre yazdırayım.Malum virüsten dolayı sürekli gidemiyoruz.
Oww hemşehrim hoşgeldin. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin de hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canımKızlar ben de geldim aranızaaa bugün öğrendim 3 hafta 2 günlüğüz maşşallah 24.12.2020 ilk bebek izmir 30
Önce karnımdaydı ağrım şimdi kasığa doğru indi. Aile hekimimin ebesi normal dedi. Vücudun alışıyor bu yeni duruma dedi. Ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum o yüzden. Ara ara giriyor ağrı zaten. Senin de mi öyleSence normal mi?
Cok tesekkür ederim canım içimi rahatlattın 6+2 haftalık, C.Tesi 7+0 olacak Allah nasip ederse kalp atışını duymaya gideceğiz. Sen gittin mi kalp için ?Ben daha önce bir düşük yaşadım canım birde akıntıda kırmızılık görünce ben çok endişlendim ondan başladı bana muhtemelen. Gerekli görürse başlayacaktır zaten progestan aslında bir hormon onu arttırıyor. Ama değerlerin normal çıkarsa içmene gerek yok . kırmızılık yoksa telaş yapma enfeksiyonda olabilir su iç derim belkide hormonal bir şeydir. İçini ferah tut korkacak bir şey gözükmüyor canım inşallah cumartesi iyi haberler alırsın kaç haftalık
Canım sakın stres yapma kendine. Zaten sorun olsaydı ilk etapta olurdu. Vücudunu strese sokma bence. İnşallah sonrasında da bir sorun olmazHanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
Rica ederim canım tedirginliği yaşayan biri olarak iyi anlıyorum inşallah kalp atışını duyarsın benimde normalde 6+4 kendi hesabıma göre ama ultrosana göre 7+5 kalp atışını geçen hafta duydum darısı başına inşallah güzel haberler al hep doktoruna da istediğini sor içini ferahtlat bende öylelikle ferahlıyorumCok tesekkür ederim canım içimi rahatlattın 6+2 haftalık, C.Tesi 7+0 olacak Allah nasip ederse kalp atışını duymaya gideceğiz. Sen gittin mi kalp için ?
Tamam tamamyasak değilde kendi aranızda olduğunda da özel mesaj yazabilirsiniz : )
Sende aramiza hosgeldin canim saglikla kucaklarimiza alalim insallahKızlar ben de geldim aranızaaa brnbrr bugün öğrendim 3 hafta 2 günlüğüz maşşallah 24.12.2020 ilk bebek izmir 30
İnşallah korktum su zaman da zaten doktor da yok en korktuğm şey Allah hepimizi korusun dikkat edin ben biraz hafife aldım galiba iş felan yaparkenCanım sakın stres yapma kendine. Zaten sorun olsaydı ilk etapta olurdu. Vücudunu strese sokma bence. İnşallah sonrasında da bir sorun olmaz
Hanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
[/QUOTE. Kendine stres etme olumlu düşün canım ağrın sızın falan yok dimi bir şey olmaz Allahın izini ile. Ama çok sert düştüysen olmadı bir doktorunu ara sor yönlendirsin seni belkş gel bakalım falan der
Allahin izniyle hic bisey olmaz canim o ne derse oo sen merak etme yiyecek lokmasi icecek suyu varsa 3 kattanda dussen yine bisey olmaz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yat dinlen bebisin birakmaz seni artik iyice tutundu melekler bize endiselenmeHanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye