• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayır canm çok sert düşmedim çok şükür de psikolojik mi ne ara da sol kasığımda ağrı giriyor gibi
Bende bugun durduk yere bozdum piskolojimi benimde sag kasigimda agri var normal dogum videosu actim normal dogum yapan biri olarak bi bakayim dedim tesadufte bebek ölmus baya bi masaj yaptilar oyle nefes alip agladi elim ayagim buz kesti nasil kendimi sıktıysam sonra acayip agridi kasigim bidaha izlemem

Cok sagolasın canım inşallah Allah bana da nasip eder senin gibi ve tüm arkadaşlara🙏 Bu arada yaptıgım kan testlerimi yüklüyorum bunların arasında progestan var mı kısaltmasını bilmiyor olabilirim?
Doktorun tum testlerini yapmış kızamıkçık hamilelikdede cok onemli benim doktorum da yapmıştı 🤩

Bende bugun durduk yere bozdum piskolojimi benimde sag kasigimda agri var normal dogum videosu actim normal dogum yapan biri olarak bi bakayim dedim tesadufte bebek ölmus baya bi masaj yaptilar oyle nefes alip agladi elim ayagim buz kesti nasil kendimi sıktıysam sonra acayip agridi kasigim bidaha izlemem
Kiz izleme.oyle şeyler allah.korusunnn

Merhaba bende geldimmm tatli anneler :KK37: 3 hafta 5 gunluk gebeyim:KK68: bugun kan testi yaptirdim sonuc 582.01 adet gecikmesinin üçüncü günü sizce değerim nasıl çarşamba günü tekrar beta vereceğim
Col güzel canim.sagliklica gelsin aramiza.hosgeldin😍

Kızlar sata göre 4+5 im bugün doktor vajinal usg de tam göremedi daha kese yeni yeni oluşmaya başlıyormuş gibi görüyorum küçük net değil haftaya gel dedi erkenmi sizce huzursuz oldum dua edin lütfen sevgiler 🙏🏻

Merhaba bende geldimmm tatli anneler :KK37: 3 hafta 5 gunluk gebeyim:KK68: bugun kan testi yaptirdim sonuc 582.01 adet gecikmesinin üçüncü günü sizce değerim nasıl çarşamba günü tekrar beta vereceğim
Sende aram8za hosgeldin cnm saglicakla dogurur kucagimiza aliriz insallah

Bence değerin güzel canım hayırlı olsun hoşgeldin
Col güzel canim.sagliklica gelsin aramiza.hosgeldin😍
Teşekkür ederim hosbuldumHoppa
İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler :anneadayı:
Sizlerin nasıl gidiyor hamilelik ?
Inşallah sağlıcakla kucagimiza aldığımız günleri de görürüz hanımlar :anne:

Sende aram8za hosgeldin cnm saglicakla dogurur kucagimiza aliriz insallah

Kızlar sata göre 4+5 im bugün doktor vajinal usg de tam göremedi daha kese yeni yeni oluşmaya başlıyormuş gibi görüyorum küçük net değil haftaya gel dedi erkenmi sizce huzursuz oldum dua edin lütfen sevgiler 🙏🏻
Çok küçük daha canım normal görmemesi haftaya belli olur huzursuz olma güzel düşün. Dualarımız tüm annelerimizle 😘❣️

Evett git gide daha buyuk bir aile oluyoruz heyecanla yeni aralik ayi hamislerini bekliyoruzzz💃💃💃

Hanımlar merhaba, Bende yeni öğrendim Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. Cuma günü doktora gideceğim. İlk çocuk olacak nasipse 34 yaşındayım. Allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:dua:

Hanımlar merhaba, Bende yeni öğrendim Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. Cuma günü doktora gideceğim. İlk çocuk olacak nasipse 34 yaşındayım. Allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:dua:
Hayırlı olsun sende hoşgeldin canım❣️. Sağlıkla kucağına al inşallah amin 🤲

Ben olayı kaçırdım siz bu olayı bu gruptamıı okudunuz. Hamile iyim diye sorup sonra kusuyor diye mi aldırmış. Yanlış anlamış olmak istiyorum.

Bu gruptam değil canım. Gece biri konu açmış kusmalara dayanamadım kan kustum korktum aldırdım 8.haftada.. kürtajın üzerinden 35 gün geçti testler pozitif hamilemiyim diye konu açmış. Herkes linç etti. Ki etmekte de haklılar. Keyfinden kürtaj olmuş bide üstüne yeniden hamile kalmış

Önce karnımdaydı ağrım şimdi kasığa doğru indi. Aile hekimimin ebesi normal dedi. Vücudun alışıyor bu yeni duruma dedi. Ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum o yüzden. Ara ara giriyor ağrı zaten. Senin de mi öyle

Evet canım benim de ara ara giriyor. Ama adet ağrısı tamamen geçti yerini sağ taraf batmalarına bıraktı

Back