• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba,bende 6+2 günlük hamileyim.Allah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Sizlere bir sorum olacak.Benim sürekli koyu sarı açık kahve lekelenmem oluyor az az,bir de sarı renkli akıntım oluyor.Doktor kanama olmadıgı sürece gelmeyin dedi sordum.Aynı durumu yaşayan var mı? Tedirgin ediyor beni bu durum.Ama hamilelikten öncede lekelenmem cok olurdu ve herhangi bir enfeksiyon vb cıkmıyordu,temiz cıkıyordu tahlillerim.

Kızlar merhaba,bende 6+2 günlük hamileyim.Allah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Sizlere bir sorum olacak.Benim sürekli koyu sarı açık kahve lekelenmem oluyor az az,bir de sarı renkli akıntım oluyor.Doktor kanama olmadıgı sürece gelmeyin dedi sordum.Aynı durumu yaşayan var mı? Tedirgin ediyor beni bu durum.Ama hamilelikten öncede lekelenmem cok olurdu ve herhangi bir enfeksiyon vb cıkmıyordu,temiz cıkıyordu tahlillerim.
Sarı renkli akıntı enfeksiyon olabilir canim

Sarı renkli akıntı enfeksiyon olabilir canim
Ben de öyle düşündüm doktora yazdım ama gelmenize gerek yok doğal akıntılar hamilelikte olur dedi.Bu cumartesi günü kalp atışını görmeye gideceğiz Allah nasip ederse. O zaman tahlil yaptırırım madem gitmişken 😕

Hoşgeldin canim saglicakla alalim.kucaklarimizaaa 🤲🏻 enfeksion olabilir

Böyleleri hamile kalıyor işte şıp diye. Rabbim bizi günaha girmekten korusun. Katil kadın bide hamilemiyim diye soruyor burda.
Ben olayı kaçırdım siz bu olayı bu gruptamıı okudunuz. Hamile iyim diye sorup sonra kusuyor diye mi aldırmış. Yanlış anlamış olmak istiyorum.

merhaba arkadaslar yenı gırme ımkanı buldum bugun mıdem yanıyor ferah seyler cekıyr canm ama adını koyamıyorum ne ıstedıgımın :rolleyes:

Sarı cisim olar o da boruda yox yumurtalıqda olur. Savadsızdarın dediylerine baş qoşma. Esas keseni gördün hekimine gönder o sene ne lazımdı deyecek
Həkimdə vatsap isletmir mənim işim iş deyildi😒

Anlama konusunda sıkıntı yaşıyoruz lütfen anlayacağımız şekilde yazabilir misiniz ?

Back