- 19 Kasım 2016
- 4.974
- 3.981
- 133
Aaaa ama bak ben 3 nisanda 33 ogrendim doktora 6 nisanda 259 cikti betaaa neblymTövbe de kız. 1400 sağlıksız gebelik olur 2 kat artmamış olur gün aşırı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ama bak ben 3 nisanda 33 ogrendim doktora 6 nisanda 259 cikti betaaa neblymTövbe de kız. 1400 sağlıksız gebelik olur 2 kat artmamış olur gün aşırı.
Yaaa 7 haftalar da baslar demişlerdi zaten canim insallah hemen gecerbenm son adet tarihim 25 subatti. yarin 7 haftaligiz
Aaaa ama bak ben 3 nisanda 33 ogrendim doktora 6 nisanda 259 cikti betaaa neblym
Insalllaaah canim allahin izniyleÜstüne düşünmee, çarşamba her şey çok güzel olacak inşallah.
Sarı renkli akıntı enfeksiyon olabilir canimKızlar merhaba,bende 6+2 günlük hamileyim.Allah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Sizlere bir sorum olacak.Benim sürekli koyu sarı açık kahve lekelenmem oluyor az az,bir de sarı renkli akıntım oluyor.Doktor kanama olmadıgı sürece gelmeyin dedi sordum.Aynı durumu yaşayan var mı? Tedirgin ediyor beni bu durum.Ama hamilelikten öncede lekelenmem cok olurdu ve herhangi bir enfeksiyon vb cıkmıyordu,temiz cıkıyordu tahlillerim.
Ben de öyle düşündüm doktora yazdım ama gelmenize gerek yok doğal akıntılar hamilelikte olur dedi.Bu cumartesi günü kalp atışını görmeye gideceğiz Allah nasip ederse. O zaman tahlil yaptırırım madem gitmişkenSarı renkli akıntı enfeksiyon olabilir canim
Hoşgeldin canim saglicakla alalim.kucaklarimizaaa enfeksion olabilirKızlar merhaba,bende 6+2 günlük hamileyim.Allah hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Sizlere bir sorum olacak.Benim sürekli koyu sarı açık kahve lekelenmem oluyor az az,bir de sarı renkli akıntım oluyor.Doktor kanama olmadıgı sürece gelmeyin dedi sordum.Aynı durumu yaşayan var mı? Tedirgin ediyor beni bu durum.Ama hamilelikten öncede lekelenmem cok olurdu ve herhangi bir enfeksiyon vb cıkmıyordu,temiz cıkıyordu tahlillerim.
Hoşbulduk canım.Tahminler aynı bakalım umarım degildir öyleyse de artık sorunu çözmeye bakacagız.Hoşgeldin canim saglicakla alalim.kucaklarimizaaa enfeksion olabilir
Bol bol su icmeye çalış canimHoşbulduk canım.Tahminler aynı bakalım umarım degildir öyleyse de artık sorunu çözmeye bakacagız.
Arttir arttir canimNormalde su asla içmem 1buçuk lt olarak başladım,2ye cıkardım arttırayım biraz daha. :)
Ben olayı kaçırdım siz bu olayı bu gruptamıı okudunuz. Hamile iyim diye sorup sonra kusuyor diye mi aldırmış. Yanlış anlamış olmak istiyorum.Böyleleri hamile kalıyor işte şıp diye. Rabbim bizi günaha girmekten korusun. Katil kadın bide hamilemiyim diye soruyor burda.
Canım sat 26 Şubat, virüs korkusundan gitmiyorumKacgun gecikti canim bat
Sarı cisim olar o da boruda yox yumurtalıqda olur. Savadsızdarın dediylerine baş qoşma. Esas keseni gördün hekimine gönder o sene ne lazımdı deyecek
Həkimdə vatsap isletmir mənim işim iş deyildi☹
Sonuç alma barkotunu alırsanız 16.30 dan sonra kendiniz öğrenebilirsiniz eğer sonuç barkodu almazsanız ertesi gün tekrar gidip veya telde ogrenebilirsinizkızlar sağlık ocagında kan testi ne kadar sürede cıkıyor?
Hoşgeldin canimmmmm sagliklica alalim insalllaaahMerhaba kızlar bende Aralık annesiyim inşAllah 3 hafta 6 günlük gebeyim 4. Haftama gircem nasipse
Anladim canim bulundugun sehirde cokmu☹Canım sat 26 Şubat, virüs korkusundan gitmiyorum